2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April

Sandnes orket det lille ekstra

27.02.2022

Det ble en jevn kamp i Mjøndalshallen som bølget frem og tilbake mellom du jevngode lag. Dessverre for oss så var det Sandnes som hadde de små marginene på sin side og som orket det lille ekstra.

Jevnt. Det ble en jevn kamp i Mjøndalshallen mot Sandnes og vi viste helt andre takter enn i de siste kampene, men dessverre holdt det ikke til poeng for Jørgen Ripel & Co. (Foto: Glen Selbo, NOR 92).

Jevn og spennende 1. periode
Vi hadde fokus på en bedre defensiv innsats enn hva som har vært tilfellet de siste kampene og fremsto også tryggere med ballen i denne kampen. Helt fortjent var det også da vi tok ledelsen med 1-0 etter 5.35 ved Jørgen Becher. Før dette hadde ikke Sandnes hatt en eneste avslutning på mål. Vi måtte også bytte målvakt helt i starten på kampen da Nicolai Sevlejordet fikk så ublid behandling av en Sandnes spiller at han måtte forlate banen med skade. Inn kom Alexander Selbo rett fra benken. Spillet bølget frem og tilbake i et bra tempo utover perioden og dessverre stiller vi en for dårlig defensiv på et frislag og gir bort en billig utligning til 1-1 etter 17.51. Foruten dette gjør vi en solid periode som ender med 1-1.

Kampfakta NOR 92 - Sandnes

Tett og jevnt.
Det ble et jevnt oppgjør mot topplaget Sandnes i Mjøndalshallen søndag ettermiddag.

Grusom start på midtperioden
Sandnes fikk litt for lett spillerom i starten på midtperioden. De tar ledelsen 2-1 allerede etter 1.39 av perioden og før det var spilt 4.04 hadde de økt til 4-1! Etter dette skjerpet vi oss kraftig og sakte men sikkert så spiste vi opp Sandnes sin ledelse. 4-2 kom etter 4.32 ved Axel Wallin (Jørgen Becher), 4-3 etter 6.29 ved Jørgen Ripel (Kristoffer Bakke) før vi fortjent utligner til 4-4 etter 16.52 ved Jørgen Ripel (Kristoffer Bakke) etter å hatt et bra trykk mot Sandnes sitt forsvar over en lengre periode. Vi burde og skulle ha spilt av perioden, men når vi får frislag i offensiv sone med 5 sekunder igjen av perioden og klarer å gi bort en scoring til Sandnes som setter 5-4 med to sekunder igjen av perioden så må vi ta lærdom av slikt! Sett bort fra de fire første minuttene og de 5 siste sekundene av perioden gjør vi en bra innsats!

Tabellen Eliteserien

Blikken med "rakkarykare".
 Mathias Breidablik scoret et fint mål mot Sandnes etter et vakkert angrep i siste perioden.

Sandnes orket mest mot slutten
Det var Sandnes som åpnet sluttperioden best, men vi jobber oss inn i kampen igjen og da vi får straffe etter 8.50 øynet vi håp om utligning. Men den ellers så sikre Axel Wallin lyktes denne gangen ikke å overliste Sandnes sin gode sisteskanse Ole Laland Egeland og vi måtte derfor jage videre. Vi trykker på og skaper sjanser og derfor var det surt når Sandnes litt ut av det blå plutselig får 6-4 etter 14.00 av sisteperioden. Men vi slår raskt tilbake etter at vi ruller opp på vakkert vis og jubelen er stor da Mathias Breidablik (Philip Kämpe) setter 6-5 kun 43 sekunder etter Sandnes sin scoring. Dessverre la jubelen seg raskt da Sandnes får et flaksemål av dimensjoner når en pasning treffer beinet til en NOR-forsvarer og skifter retning så Sandnes enkelt kan trille inn 7-5 kun 42 sekunder etter vår redusering. Vi tar time-out med snaue 3 minutter igjen og tar ut vår målvakt i et siste forsøk. Det fører istedet til at Sandnes setter 8-5 med minuttet igjen. Vi fortsetter med 6 mot 5 og får med oss et trøstemål 6 sekunder før slutt da Axel Wallin (Philip Kämpe) fastsetter sluttresultatet til 8-6.

Det var litt surt og tape denne kampen, men Sandnes hadde den lille ekstra flyten og orken som et topplag ofte har. Vi tar med oss uansett at dette var en helt annen innsats enn vi har sett i de siste kampene og tar med oss den følelsen og motivasjonen inn mot sesongens siste hjemmekamp mot Slevik som spilles førstkommende onsdag (kl. 19.00)

Orket ikke hele veien. Det var marginer i mot og vi orket ikke det lille ekstra som krevdes for å stå igjen som vinnere mot Sandnes.

- Trots förlust tar vi flera steg framåt och spelar i uppställt försvar bra innebandy men måste bli mer beslutsamma i anfallsspelet, sier Malcolm Schäfer til nor92.com

Lite med tid til å jobbe med detaljer
Siden neste kamp kommer allerede på onsdag har vi dårlig med tid til å jobbe med detaljer, men om vi klarer å få opp intensiteten og preisjonen et par hakk både defensivt og offensivt så har vi fortsatt gode sjanser til å sikre oss en plass i NM sluttspillet om vi slår Slevik.