2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April

Skuffende!

19.02.2022

Sesongens dårligste prestasjon med god margin var hva vi kunne by på i dagens kamp mot Sarpsborg. Flaut og ydmykende!

Samling i bunn! Dagen da alt gikk feil var kort oppsummert kampen mot Sarpsborg. Med god margin sesongens dårligste prestasjon. Foto: Glenn Selbo (NOR 92)

Grusom start
Før vi hadde spilt 3.30 sto det 0-2 på lystavla og la oss si det sånn at vi var veldig gavmilde ved begge tilfellene. Det roet seg litt etterhvert, men vi tok stadig merkelige taktiske valg som vi ikke har vært i nærheten av å se tidligere denne sesongen. Ikke klarte vi å komme oss tilbake på rett spor heller og det var ikke ufortjent at Sarpingene økte til 3-0 etter 16 minutter av perioden. Vi fikk med oss et trøstemål inn i garderoben til pause da Eirik Oseth (Jørgen Becher) satte en forsinket nyttårsrakett i krysset etter 17.47. Men vi satt med en dårlig følelse da det vi så i de første 20 minuttene ikke var til å kjenne igjen fra tidligere i sesongen.

Kampfakta NOR 92 - Sarpsborg

I blokka. Det ble mye skudd i blokka fra våre gutter i dag, noe vi må få orden på allerede før morgendagens match mot Harstad.

Tabellen Eliteserien

Sesongens desidert verste periode
Om 1. periode var delvis svak var det bare starten på hva vi presterte (eller ikke presterte) i midtperioden. Vi starter perioden i undertall og det tok kun 1.23 før det lyste 1-4 på tavla. Vondt ble til verre utover i perioden da vi ikke hang sammen i det hele tatt hverken offensivt eller defensivt. Vi hadde noen sjanser, men enten var vi udyktige, uheldige eller så var Sarpsborg bakre skanse glimrende. Sarpsborg scorer hele fem ganger til i perioden uten av vi lykkes en eneste gang og dermed står det ydmykende 1-9 etter 40 minutter. Ikke akseptabelt!

Målløs. Axel Wallin fikk ikke utelling mot Sarpsborg og måtte gå av banen uten poeng for første gang på veldig lenge.

Slapp sisteperiode
Om starten på kampen og starten på 2. periode var ille, ble ikke starten på 3. periode bedre. Kun 30 sekunder tok det denne gangen før vi hadde foræret Sarpsborg en ny scoring. Deretter var det endelig vi som endelig fikk ballen bak en god Sarpsborg målvakt da Mathias Gommerud (Kasper Andersen) reduserte til 10-2, før Sarpsborg rundet av det hele i målprotokollen med 11-2 etter 8.12 av perioden. Etter dette var det slutt på scpringene fra begge lag og kampen ebbet ut med en meget fortjent seier til Sarpsborg etter vår svakeste innsats på velding lenge.

Trøstemål. Mathias Gommerud scoret 10-2 målet som kun ble et trøstemål i sesongens svakeste kamp for oss.

Hvå nå!?
Slike tap gjør noe med deg. Å høre Sarpsborg juble høylydt i nabogarderoben etter at vi har prestert langt under pari og regelrett blitt "pisset på" det vekker følelser. Klarer vi å bruke dette som bensin på bålet til en formidabel innsats og revansje allerede i morgen mot Harstad!? Om vi klarer å nullstille og vise oss selv og omgivelsene at dette tapet tar vi som menn og at vi ikke akspeterer det ved å prestere en helt sinnsyk match mot Harstad, ja det er opp til bevis! Vi står ved en veiskille i forhold til hva som kommer fremover! Et tap mot Harstad i morgen sender Nordlendingene forbi oss på tabellen, med seier så ender vi trolig foran dem på tabellen og tar en sikker plass i NM sluttspillet.

Vi må bare beklage til vårt trofaste publikum det vi presterte dag og sørge for at vi gjør en helt annen innsats allerede i morgendagens bortekamp mot Harstad!

NOR 92 trener Malcolm Schäfer som også så denne kampen på JOYMO på grunn av sykdom, hadde dette på hjertet etter å ha sett flere episoder i reprise: - En total kollaps, vi följer inte gameplan under kampen och gör inte jobbet till 100%, vi ger Sarpsborg fina lägen sen ska dem ha all kredd då de gör en bra match, vi får fort glömma detta och imorgon är det nya tag och möjligheter emot Harstad