27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April

Sliteseier!

17.02.2022

Det ble tett og spennende mot Gjelleråsen i Mjøndalshallen, men vi klarte tilslutt å revansjere det sure tapet fra i høst!

Scoring! Philip Kämpe jubler for scoring mot Gjelleråsen!

Bra føste periode
Det var to tente lag som møttes til det som kunne betegnes som en meget viktig match for begge lag. Gjelleråsen nærmer seg at de MÅ ta poeng for å unngå nedrykk/kvalik, mens vi må ha flere poeng for å sikre oss en plass i NM sluttspillet. Gjelleråsen fikk i så måte en drømmestart på kampen da de tok ledelsen 1-0 etter kun 41 sekunder på sitt første skudd på mål etter at vi rotet det til i egen sone. Men vi slo raskt tilbake ved Philip Kämpe (Didrik Grøstad) og det sto 1-1 allerede etter 2.51. Men dessverre klarer vi nok en gang å slippe inn et unødvendig mål da Gjelleråsen tar tilbake ledelsen med 2-1 etter 3.25 av oppgjøret. Dette skulle vise seg å være siste gangen i kampen at Gjelleråsen hadde ledelsen. Etter dette fikk vi nemlig fart på spillet og satte tidvis et bra press på Gjelleråsens bakre skanse. Utligningen kom etter 8.02 da Axel Wallin (Eirik Oseth) scoret. Ufortjent var det på langt nær da Jørgen Ripel (Jørgen Becher) sendte oss opp i 3-2. På tross av et ganske massivt press og flust av sjanser så får vi ikke inn flere mål i perioden. I stedet er det Gjelleråsen i overtall som utligner til 3-3 før lagene gikk til første pause.

Kampfakta NOR 92 - Gjelleråsen

Jubler for scoring! Kristoffer Bakke noterte seg for 2+2 mot gamle lagkamerater i Gjelleråsen i Mjøndalshallen.

Tettere midtperiode
Vi fikk en drømmestart på midtperioden med to raske mål. Først 4-3 etter 4.16 da Jørgen Ripel (Kristoffer Bakke) noterte seg for sin andre nettkjenning for dagen og 5-3 rett etter ved Sebastian Kämpe (Philip Kämpe). Men i steden for at vi reiser fra i målprotokollen så slipper vi Gjelleråsen litt for lett inn i kampen igjen. Først reduserer de til 5-4 etter 6.26, før de også utligner til 5-5 etter 8.34. Men igjen slår vi raskt tilbake da Jørgen Becher (Kristoffer Bakke) sender oss opp i ledelsen 6-5 etter halvspilt kamp. Begge lag har sine sjanser mot slutten av perioden uten at det ble flere scoringer.

Bra match! Jørgen Ripel spilte en bra match mot Gjelleråsen.

Spennende sisteperiode
Gjelleråsen fikk blod på tann i starten av tredje periode da de utligner til 6-6 etter drøye fire minutter. Nok en gang viser vi at denne kampen SKAL vinnes da det gikk kun 46 sekunder før vi igjen tok tilbake ledelsen da Kristoffer Bakke (Jørgen Ripel) sendte oss opp i 7-6. Når vi øker til 8-6 ved Sebastian Kämpe (Philip Kämpe) etter 08.38 så håpet vi å stenge kampen. Men nok en gang slipper vi Gjelleråsen inn i kampen da de får 8-7 snaue 20 sekunder etter da en lemping inn i vår målgård finner veien inn i nettmaskene. Nervene til hjemmelagets supportere roet seg noe da Kristoffer Bakke (Jørgen Becher) nok en gang sendte oss opp i en 2 målsledelse med sitt 9-7 mål etter 12.35. Men tro ikke at spenningen var over! Nok en gang får Gjelleråsen sjansen til å redusere, denne gangen på straffe og da den sitter står det 9-8 med 5 minutter igjen på kampuret. Gjelleråsen tok time-out, ut med målvakten og gjorde et siste forsøk, men vi ror dette greit av og vinner fortjent nok med 9-8 og tar 3 meget viktig poeng i kampen om en plass i NM sluttspillet.

Tabellen Eliteserien

Neste kamp allerede på lørdag
Kampene kommer tett om dagen og allerede på lørdag er det klart for ny hjemmekamp da Sarpsborg gjester Mjøndalshallen. Merk kampstarten som er kl. 15.00! Allerede dagen etter setter gutta seg på flyet til Harstad for å møte et hjemmelag som desperat kjemper om en plass i NM sluttspillet. Spenningen holder seg på topp!

Stort engasjement! Gutta var engasjerte også på benken mot Gjelleråsen.