27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April

Bra start på det nye året med storseier mot Fredrikstad

17.01.2022

Etter en litt avventende start på kampen løsnet det skikkelig utover i sisteperioden og gutta ga seg ikke før det sto hele 11-4 på lystavla.

Jørgen Ripel var best hos hjemmelaget. Nr. 88 Jørgen Ripel ble kåret som hjemmelagets beste da gutta fortjent vant med 11-4 over Fredrikstad (Foto: Innebandyavisen.no)

Litt avventende start på kampen.
Årets første kamp da Fredrikstad gjestet Mjøndalshallen søndag ettermiddag. Litt spente spillere på begge lag på hvordan kampformen var etter over 2 måneders spilleopphold på grunn av VM og ny Koronapause. Begge lagene manglet noen navn på lagoppstillingene, men det lå til rette for et spennende oppgjør! Det var lett å se at det var en stund siden forrige kamp. Ballen spratt litt merkelige veier og spillerne misset på enkle pasninger/mottak i starten på oppgjøret. Det løsnet litt for oss etter halvspilt periode da vi tok ledelsen 1-0 ved Jørgen Ripel (Jørgen Becher). Etter dette hadde Fredrikstad treff i metallet uten uttelling. Vi øker til 2-0 etter 15.49 da Axel Wallin setter sin første nettkjenning for kvelden på assist fra Jørgen Ripel. Etter dette misser Fredrikstad på en straffe som Juha-Matti Heinonen redder før vi går til første pause.

Tabellen Eliteserien

Nettkjenning!
Kristoffer Bakke scorte 3 mål mot Fredrikstad i søndagens oppgjør i Mjøndalshallen.

Tok styringen i midtperioden
På tross av at det var vi som satte fart fra start i midtperioden var det Fredrikstad som fikk det første målet da de reduserte til 2-1 etter 2.36 av perioden. Men vi jobbet på og kunne fortjent øke til 3-1 etter 9.44 av perioden da Didrik Grøstad (Sebastian Kämpe) satte ballen i nota. Deretter fulgte 4-1 etter 14.38 fra Jørgen Ripel (Eirik Oseth) før vi fikk sjansen i overtall mot slutten av perioden. Denne muligheten forvaltet vi godt og etter 18.08 sendte Axel Wallin (Philip Kämpe) oss opp i 5-1 i overtall som også sto seg til pause.

Scoring! Jørgen Becher gratuleres av Kristoffer Bakke og Jørgen Ripel etter scoring mot Fredrikstad.

Poengligaen Eliteserien

Solid sisteperiode, men surr mot slutten

Tidlig så man at det var vi som var det klart beste laget i siste perioden. Allerede etter 42 sekunder økte Kristoffer Bakke (Jørgen Ripel) til 6-1 og Fredrikstad så tidlig i perioden ut til å ha gjort sitt for kvelden. På tross av et reduseringsmål til 6-2 etter 04.24 var det kun NOR 92 det handlet om i sluttperioden. Fredrikstad hadde mer enn nok med å forsvare eget mål og kom veldig sjelden på noen farlige sjanser i vår sone. På de neste snaue fem minuttene scorer vi fire nye mål. 7-2 etter 07.08  ved Jørgen Ripel (Axel Wallin), 8-2 etter 09.18 ved Jørgen Becher (Axel Wallin), 9-2 etter 11.20 ved Axel Wallin (Philip Kämpe) og 10-2 etter 11.52 ved Kristoffer Bakke (Axel Wallin). Deretter fulgte en periode hvor Fredrikstad fikk demmet opp litt og på tross av et forsøk i overtall fikk vi ingen nye nettkjenninger før etter 17.42 hvor Kristoffer Bakke (Jørgen Ripel) satte 11-2. I stedet for avslutte med stil roter vi det helt unødvendig til i avslutingen av kampen og gir bort to mål til Fredrikstad i løpet av kampens siste 24 sekunder. Alt i alt en helt grei kamp mot et Fredrikstadlag vi har sett vesentlig bedre tidligere, men vi skal ta med oss at vi scorer hele 11 mål og inntil det siste spilleminuttet hadde vi kun sluppet til Fredrikstad ved to anledninger.

Storseier! Det ble til slutt en solid seier over Fredrikstad med 11-4 i den første kampen etter et lengre spilleopphold.