27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April

Dagens beholdning; innsatsen i midtperioden og 277 tilskuere

13.03.2022

Det var ikke mye å skrive hjem om etter dagens kamp i Mjøndalshallen, men en bra defensiv innsats i midtperioden og at hele 277 tilskuere ser kampen tar vi med på pluss kontoen. Resten glemmer vi.

3 mål og NOR 92's bestemann. Philip Kämpe noterte seg for tre mål og ble kåret som vår bestemann mot Tunet (Foto: Glenn Selbo, NOR 92)

Grusomme 5 minutter
At Tunet skulle ha ballen og styre spillet det visste vi. Men at vi skulle prestere så svakt defensivt som vi gjorde siste halvdel av 1. periode var skuffende. Tunet tok programmessig ledelsen med 1-0 etter 6.28. Etter dette var skuddforsøkene jevnt fordelt mellom lagene helt til vi kom til 13.48 av perioden hvor det virket som noen tok sikringen hos oss. 2-0, 3-0, 4-0, 5-0 og 6-0 føltes nedverdigende og unødvendig og vi sto med lua i handa som tilskuere og så på hva som skjedde. Der og da var kampen avgjort! Vi får et trøstemål 35 sekunder før periodepause ved Philip Kämpe, men presterer å slippe inn ytterligere ett mål med kun sekundet igjen av perioden. En periode vi ikke kan være bekjent av. Flaut, pinlig og ydmkykende. Det er ikke slik vi ønsker å fremstå. Samtidig var det mye merkelig som skjedde både på og utenfor banen i løpet av de første 20 minuttene.

Ikke som vi håpet på. Kristoffer Bakke og NOR 92 fikk det tøft mot Tunet i Mjøndalshallen.

NM kvartfinaler 2022

Renset luften i periodepausen
Man kunne høre helt ut i hallen at det ikke var så mange fornøyde spillere og trenere hos oss etter 1. periode og tydeligvis hjalp utblåsningene noe, for vi kommer ut som et lag som er villige til å blø for hverandre og drakta i midtperioden. Visst hadde Tunet fortsatt flest avslutninger på mål, men vi står opp mye bedre, blokkerer skudd og viser en helt annen vilje. Etter en relativ jevnspilt midtperiode hvor vi reduserer til 7-2 etter 19.00 da Axel Wallin scoret etter pasning fra Jørgen Ripel og vi vinner faktisk midtperioden med 1-0.

Ingen hjemmeseier mot Tunet. Jørgen Becher hadde noen gode sjanser, men i hjemmekampen mot Tunet ville det seg ikke.

Verst tenkelig start på sisteperioden
I stedet for at vi fortsetter den gode trenden fra midperioden starter vi siste periode like dårlig som vi tidvis var i 1. perioden. 8-2 kommer allerede etter 1.31 og da 9-2 kom allerede etter 3.06 så tok vi time-out og valgte å slippe til hele spillertroppen og hvile noen av våre spillere foran morgendagens 3 kvartfinale. Resten av kampen ender med fire nye Tunet scoringer, mens vi får med oss to nettkjenninger, 10-3 ved Philip Kämpe (Mathias Gommerud) og deretter 11-4 med samme mann, denne gangen uassistert.

Misfornøyde. Tross for storseier i Mjøndalshallen hadde Tunet sterke meninger og var misfornøyde med flere situasjoner underveis i kampen.

Kampfakta kvartfinale 2, NOR 92 - Tunet

Også NOR 92 trener Malcom Schäfer var klar på at kampen ble avgjort i noen svarte minutter i 1. perioden: - En tuff start förstörde möjligheterna till 1-1 i matcher, vi gör fina första 10 minuter sedan visar Tunet varför de vann serien och går upp till 7-1 innan paus. Andra perioden tar vi tag i det mer och gör mer rätt och vinner perioden med 1-0 och 7-2 på tavlan. I tredje så har vi goda tendenser stundtals men de är för starka. Extra plus till vår fantastiska publik och Philip Kämpe.

Revansjelyst
Hva resultatet blir i morgendagens 3 kvartfinale får bli som det blir, men at lysten til å revansjere dagens kamp og kjempe for å få en hjemmekamp til på fredag tror vi er 100% fra alle gutta. Vi skal ikke avslutte sesongen med noen annet enn 100% innsats! Tilslutt, tusen takk til dere som har troen på oss og som møter opp på tribunen, 277 tilskuere er helt klart godkjent og vi håper på et lite mirakel på mandag og dermed kunne ønske dere velkommen tilbake til innebandyfest i Mjøndalshallen på fredag!

Nye sjanser! Allerede mandag kveld kl. 20 i Høyenhallen får vi sjansen til å vise oss fra en bedre side enn i hjemmekampen.