27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April

Sluttspillformen er på vei, gutta slo tilbake i tredje periode og vant

03.03.2022

Mot Slevik spilte vi store deler av kampen på tre femmere og fikk betalt i siste perioden da vi slo hardt tilbake!

Formen på vei! Eirik Oseth ble kåret som BB og blir her gratulert av Kristoffer Bakke for en en viktig scoring!

Sluttspillform, seier og 7. plass
Overskriften viser noe av det som lå i potten da Slevik var besøk i Mjøndalshallen i går kveld. Vi viste bedre takter mot Sandnes og hadde ambisjoner om å fortsette denne trenden frem mot NM sluttspillet, samt bryte tapsrekken vi har hatt i det siste. Foran denne kampen hvilte kaptein Didrik Grøstad, samt at Jørgen Becher rett før kampstart bestemte at det var best å hvile slitne bein mot oppgavene som kommer. I tillegg var Axel Wallin kun inne på noen få bytter, før han bidro litt mer i tredje periode. Malcolm og Robin valgte også å kjøre på tre rekker fra start, noe som gjorde at vi fikk en mindre belasting på spillertroppen foran uken som kommer.

God mot Slevik også. Jørgen Ripel gjorde en ny god match for NOR 92 og viser at sluttspillformen er på vei!

Treg start
I åpningsminuttene var det jevnt, men det var Slevik som klarte å løsne skudd mot vårt mål og fikk også inn den første scoringen i kampen etter spilte 7.10 da de tok ledelsen 1-0. Etter halvspilt periode fikk vi sjansen til å spille overtall da en Slevik spiller ble utvist og i dette overtalle fikk Slevik sin målvakt sjansen til å svette litt ekstra uten at vi klarte å overliste han. Så drøye minuttet etter at Slevik ble fulltallige så scorer de på sin første avslutning på mål på over fem minutter og øker ledelsen til 2-0. Men vi lot oss ikke stressa av dette og helt fortjent var det at vi reduserer til 2-1 etter 15.46 ved Kristoffer Bakke (Mathias Gommerud). Det ble ikke flere mål i løpet av perioden og Slevik kunne gå til første pause med en ett måls ledelse.

Tilbake fra skade. Jonas Strand var tilbake fra skade og bidro med oppoffrende spill fra backplass.

Kampfakta NOR 92 - Slevik

Målfattig midtperiode
Starten på midtperioden ble hendelsrik. Vi fikk starten vi håpet på da Axel Wallin (Philip Kämpe) utlignet til 2-2 etter kun 03.59 av perioden, men igjen slo Slevik tilbake drøye to minutter senere da de tok tilbake ledelsen. Vi får sjansen til å utligne da vi fikk straffe etter 06.36, men Aleksi Järvenpää klarte ikke å overliste Slevik's beste spiller i denne kampen, målvakt Tobias Petersen. 08.49 ut i perioden er det Slevik som får sjansen i overtall, men de klarer ikke å overliste vår gode målvakt for kvelden, Alexander Selbo. Siste 1/3 av perioden ble vesentlig mindre hendelsesrik og lagene gikk til pause med 3-2 ledelse til Slevik.

Axel og Jørgen sparte krefter. NOR 92 trener Malcolm Schäfer sparte på kreftene til Jørgen Becher og Axel Wallin i kampen mot Slevik.

Sterk avslutning!
I siste periode gjør vi en taktisk og innsatsmessig sterk periode. Allerede etter 03.12 sørger Kristoffer Bakke (Jørgen Ripel) med sin andre nettkjenning for kvelden at det er balanse i regnskapet med en skikkelig kanon av et skudd. Etter dette ble det en form for stillingskrig uten de store målsjansene for noen av lagene før vi etter 11.48 for første gang i kampen tar ledelsen med 4-3 etter at Erik Oseth ble satt opp av Jørgen Ripel og scoret sikkert. Etter dette jaget selvfølgelig Slevik en utlignig, men vi spilte taktisk smart og med stor entusiasme og innsats og lot aldri Slevik komme til de store sjansene. 14.52 ut i perioden tar Slevik time-out i et siste forsøk på å organsiere en sluttspurt. De tar etter hvert ut målvakt, men klarer kun å få en avslutning på vårt mål, før vi Jørgen Ripel "rapper" ballen og setter spikeren med 5-3 etter 18.32 av perioden.

- En fantastisk lagseger, efter en tyngre period så gör vi en fin defensiv insats och får med oss tre poäng och lite mer självförtroende inför slutspelet. Extra plus till Oseth och Selbo, oppsummerer Malcolm Schäfer til nor92.com