Tunet 2- Nor 92 Damer

 

 0-1,1-1,0-1 (1-3)

1. periode
 
 
03459 Mål 0-1 Hanne Strand (Linda Pettersen)  Nor 92
 
2. periode
       
 
25.15 Mål 0-2 Hanne Strand (Martine Jarnes) NOR 92
31.24 Mål 1-2   Tunet 2
 
3. periode
 
 
 
41.37 Mål  1-3 Julianne T.Bakka (Uass) NOR 92

 

NOR 92's lag:

Keeper: Elin Korsgård, Lise Eriksen
1:a rekka: Martine Jarnes, Janne Møller, Hanne Strand, Linda Pettersen, Nina Halgrimsen
2:a rekka: Silje Jørgensen, Marte Kristoffersen, Ann Helen Brenden, Tonje Løvold, Julianne T. Bakka
Innbyttere: Charlotte Søfting

Div 1 här kommer Nor 92

Höyenhallen en söndagkväll och Tunet borta väntar. Kampen var flyttad flertalet gånger men denna kväll skulle den spelas, direkt efter herrernas slutspelskamp. Det blev en annorlunda uppladdning denna gång, men man vart varm av spänningen som var innan. Vinst för oss denna kväll och seriesegern är ett faktum före sista omgången är färdigspelad.

Tunet vill alltid bjuda på en tuff match och det gjorde dem även idag. Men vi låg ett steg före eftersom vi hade lagt upp taktiken efter hur de brukar spela och vi satte effektivt stopp på dem. Dels med ett otroligt uppoffrande försvarsspel, plus att Elin gjorde flertalet fantastiska räddningar. Slutresultatet blev 3-1 i Nors favör. Seriesegern är säkrad och uppryck till div 1.

Spelet svängde ganska friskt med flera chanser åt båda hållen men vi hade förmågan att förvalta våra lite bättre. Hanne stod för 2 mål framåt och Julianne för 1. Vi jobbade som ett lag genom hela kampen och vi var tvungna att göra om femmorna ett par gånger pga lite skador. Bland annat fick Marte en hjärnskakning efter en tuff närkamp. Ett tag kändes det som det kunde gå lite för långt men matchen urartade aldrig då jag tycker domarna höll ganska bra koll på spelet.

Tunet fick nog en liten chock eftersom de vann med lite större siffror i Solberghallen, men idag var det vår tur, vi ville helt enkelt mer. Vi tog en time out när 5 min var kvar och sa att vi spelar tills kampen är slut och ta vara på bollen.

Slutsignalen gick och jentena har spelat hem serien redan innan sista kampen spelats. Nio vinster och två tap.

Måndagen känns väldigt lätt denna gång och man kommer ha ett leende på läpparna en tid framöver.

Vi hoppas att alla som kan kommer ner och tittar på damernas sista kamp i div 2 och är med i guldfirandet, vi vore ju otroligt tacksamma om vi får uppleva samma stämning från Geriljan som herrarna får. Datum och tid kommer inom kort.

Väl mött i hallen!

Två stolta Tigerstränare - Jimmy och Micke
 

 

  •