Hovedsponsorer 2019/2020

Gothia Cup 2015

NOR 92 G16-1, Team Kingen (Coacher Caj og Jarle): Kristian S. Akash, Henrik D, Tommy, Anders, Jørgen, Oliver K, Sindre G, Mathias A, Henrik G, Bård William.

Kampfakta

FBC Engelholm - NOR 92 G16-1  6-2 (1-0, 5-2)
Målscorere: Oliver K (1), Bård William (1)
Assist: Tommy (1), Henrik G (1)

NOR 92 G16-1 - Jönköpings IK  0-4 (0-3, 0-1)
Målscorere:
Assist:

NOR 92 G16-1 - Tranemo IBK  1-1 (0-1, 1-0)
Målscorere: Bård William (1)
Assist: Jørgen (1)

NOR 92 G16-2 - NOR 92 G16-1  1-6 (0-5, 1-1) (1/16 dels finale B-sluttspill)
Målscorere: Henrik G (3), Jørgen (1), Akash (1), Anders (1)
Assist: Oliver (2), Mathias A (1), Jørgen (1), Bård William (1), Henrik G (1)

FBC Kladno - NOR 92 G16-1  3-2 (2-1, 1-1) (1/8 dels finale B-sluttspill)
Målscorere: Mathias A (1), Anders (1)
Assist: Jørgen (1), Oliver (1)

NOR 92 G16-2, Team Vidar (Coacher Vidar og Eystein): Lars Andrè, Mathias D. Kristoffer V, Oliver L, Kevin, Jonas, Simen S, Nico, Fredrik L, Sander, Tobias

Kampfakta

NOR 92 G16-2 - IBK Vöikers  0-5 (0-2, 0-3)
Målscorere:
Assist:

Malmhaug KFUM - NOR 92 G16-2  9-1 (4-1, 5-0)
Målscorere: Oliver L (1)
Assist: Kevin (1)

NOR 92 G16-2 - Sokol Brno  9-0 (0-5, 0-4)
Målscorere:
Assist:

NOR 92 G16-2 - NOR 92 G16-1  1-6 (0-5, 1-1) (1/16 dels finale B-sluttspill)
Målscorere: Simen S (1)
Assist: Mathias D (1)

Gothia Cup 2014

Caj har tatt ut følgende lag til Gothia Cup 2014:

NOR 92 G15 - Team 1 (Coacher Vidar og Eystein): Lars Andre, Henrik D, Gard, Akash, Daniel, Jonas, Sindre G, Anders, Simen S, Tobias, Mathias,

NOR 92 G15 - Team 2 (Coacher Caj og Jarle): Sindre R, Oliver, Simen B, Tommy, Herman, Kevin, Sander, Simen T, Jørgen, Henrik G, Bård William

Klikk på linkene over for å følge kampene LIVE i løpet av turneringen

Gothia Cup 2013

Caj har tatt ut følgende lag til Gothia Cup 2013.

NOR 92 G14 - Team 1: Sindre R, Tommy, Anders, Oliver, Gard, Simen A, Jonas, Henrik G, Daniel, Kevin, Simen T (Coacher Vidar og Jarle).
Kampoppsett for Team 1 finner du her

Malmö FBC 1 - NOR 92 IBK 1  2-4 (kampfakta)
NOR 92 IBK 1 - Täby FC  1-4 (kampfakta)
NOR 92 IBK 1 - Varla IBK  3-3 (kampfakta)
Gnosjö IBK - NOR 92 IBK 1  1-4 (kampfakta)
Höllvikens IBF 1 - NOR 92 IBK 1  5-0 (kampfakta 1/16 finale A-sluttspill)

Täby: "Vi ska vinna hela skiten" Innebandymagazinet.no

NOR 92 G14 - Team 2: Simen B, Lars Andre, Akash, Henrik D, Sindre G, Asim, Sander, Henrik VF, Tobias, Jørgen, Bård William, Mathias (Coach Caj).
Kampoppsett for Team 2 finner du her

Husqvarna IK - NOR 92 IBK 2  5-3 (kampfakta)
NOR 92 IBK 2 - Hofterup IBF  4-3 (kampfakta)
NOR 92 IBK 2 - Herrestads AIF  3-2 (kampfakta)
Fagerhult Habo IB - NOR 92 IBK 2  7-0 (kampfakta 1/16 finale A-sluttspill)

"Underskattade motståndet" Innebandymagazinet.no

G12 - Gothia Cup 2011

Resultater fra Gothia Cup finner du her!

Så var det endelig torsdag og avreise til Gothia Cup! Dette var noe gutta gledde seg til, men de hadde ikke en anelse hva som ventet. Vel fremme så gikk det i ett og ikke minst Valhalla og Klubbhuset besøktes ofte. Kingen dealade for gutta og tilbake blev han sittendes med skruetrekker og varme pistol og når det var over så var det ca 25 grepplindor som skulle bytes. Herligt, slikt skal det vare!!

Vi bodde supert og nært så vi hadde mye tid over mellom kampene og fikk virkelig oppleve Gothia Cup og ikke minst Gothia Valhalla Center, turneringens hjerte. Vi hadde delt opp lagene og forsterket Blå litt mer en normalt og Hvit var i rute. Så vi var spente på hvordan vi stod oss mot Team Sweden. Det viste seg fort at begge lag hang med bra, men blev avslørt på teknikk og litt på basis ferdigheter. Hvit ender upp med en gjennomsnittscore på 2-4 og Blå på 1-5. Inget av lagene blev utspilt og ikke tosiffret og det av ett lag som spiller Gothia Cup for første gang. Det er imponerende.

Alle gutter (og ledere) lengter til neste år og Gothia Cup 2012. Da vet begge lag mer hva som venter og kan senke skuldrene noe mer.. Nå venter mye trening fremover på teknikk…Farten og tempoet har vi allerede.

Her noen korte rader om Hvit sine kamper (Sindre R, Anders, Henrik D, Tommy, Simen LP, Bård William, Simen A, Oliver, Henrik G og Jørgen):

NOR 92 Hvit-FBC Engleholm 2-2
Vi starter i Valhalla på parkett og her blev det full fart direkte. Vi spiller oss opp under kampen og avsluter med å kjøre kampen totalt siste 10 min. Vi bør vinne med alle sjanser vi produserer, men vi er ikke teknisk gode nok i avslutten, ellers hadde vi vunnet med 2-3 baller
BB: Oliver

NOR 92 Hvit IBK Gøteborg 1-4
Gøteborgs beste lag stod på andre banehalvdel. Her gikk det unna gitt. MEN vi stod bra opp og kontrollerte dem ut mot hjørnene. Vi slår 2 ødesdigre feilpass i mitzon som gir dem 2 kjappe spillevendninger og mål. Vi får mål bortdømt i slutten av første samt at Gøteborg scorer 4:a i siste spille minutt. Så her var vi med men Gøteborg var det bedre laget. Uansett sykt bra innsats av gutta.
BB: Bård

Nor 92 Hvit-Husqvarna 1 2-4
Lisebergshallen var svær,dette var nytt for Kingen med. Klassikk arena i svensk idrett. Vi begynner bra, pang 1-0 tidlig av Jørgen, sen tar Husqvarna over og kjører kampen. Vi endrer litt fremover og det bedrer seg i 2:e perioden. Plutselig hadde Husqvarna til denne kampen tatt in en stor kille i målet og han reddet alt, vi fann ikke nettet med alle skudd, så vi tapte med 2-4 og underpresterte syns jeg.
BB: Jørgen

Nor 92 Hvit-Åsa IF 2-5
Helt mørkt, dette trudde gutta de vunnet innen de la seg omsider på fredagen. De hadde sett Blå førlora med 1-2 og visste at vi hadde sjanser. Det de glemte å se var hvilken stor innsats Blå la ned mot Åsa. Vi gjorde det IKKE og spillte ego, slurvete, tåkete og rett ut av Gothia Cup. Slik går det når man IKKE forbereder seg og IKKE kommer i seng tidsnok da vi stod opp allerede 06.00. Dette lærer vi av, håper jeg…
BB: Sindre R

Gothia Cup 2011 – G12 Blå

Gothia Cup…..hmmm dette har vi hørt alle skryte veldig av, og her er vi som første reis gutter G12 Blå; Lars Andre, Sindre G, Daniel, Gard, Mathias, Kevin, Akash, Herman, Asim, Simen T og Tobias.

NOR 92 2 – Bjärreds IBK 0 – 4 (0 – 0)
17.57 0-1
24.06 0-2
24.31 0-3
25.57 0-4
I første kamp kastes vi rett til ”ulvene” og møter Bjärreds IBK i Liseberghallen, og alle er litt spente. Vi har 2 nykomponerte rekker og er litt spente. Kampen blir tett og tøff, dommerne tillater litt tøffere spill her enn hjemme og det blir mye løping for oss. Vi henger veldig godt med i 1. periode og er veldig fornøyd med å holde 0-0 til pause, Bjärreds IBK har de største sjansene, men Lars Andre har nok langt igjen respekten i garderoben og står en god match. 2. periode blir litt tyngre for oss, Bjärreds IBK får en tidlig scoring og mer blod på tann, de styrer mer av kampen men vi henger brukbart med helt frem til det gjenstår 6 min, da scorer Bjärreds IBK tre mål på under 2 min. Totalt sett gjennomfører vi en bra kamp mot det som skal vise seg å være VINNERE av G12 klassen i årets Gothia Cup, men vi er ikke helt fornøyd med innsats rundt vårt eget mål.

21.17 0-6
I andre kamp skal vi opp mot IF Marin Väst, og vi fokuserer på oppgaver rundt vårt eget mål og høyt press med løpere. Denne kampen blir litt motsatt av første kamp, her sliter noe mer i 1. periode men løfter oss i 2. periode. Vi sliter fortsatt litt med fokus, tempo og klarering foran eget mål og blir straffet hardt for dette. Innsatsen er bra så lenge kreftene holder.
BB: Kevin

NOR 92 2 – Åsa IF 1 – 2 (0 – 1)
08.35 0-1
18.55 0-2
29.50 1-2 Herman (Kevin)
Dette skulle bli en skikkelig jevn og bra innebandykamp, premien for å vinne var å få møte Hvit i sluttspillet :) Vi gjorde noen taktiske endringer i denne kampen, vi gikk over til 3 offensive rekker noen som virket å gi oss litt mer trøkk fremover. Kampen var helt jevn og hvilket av lagene kunne ha vunnet, men vi var nok litt uheldig på målene i mot. Vi lyktes med det offensive spillet, produserte mer men vi var nok ikke helt skjerpet i avslutningsfasen. Surt med dette tapet, men guttene som ble godt hjulpet fra tribunen hadde fått troen på at det er mulig og var tidlig klar for sluttspillkamp på lørdag morgen.

39.20 4-8 Simen T (Herman)
Hva skal man si……jeg ble faktisk stolt av å stå på siden i denne kampen, ja vi gjør feil her og der men guttene gir maksimalt, prøver å spille innebandy og får betalt gjennom flotte prestasjoner. Vårt siste mål var som tatt ut av læreboka, flott oppspill til Herman som har startet på et tidlig løp, mottar ballen og tar den med seg, løfter blikket og ser at backen er midt mellom han og Simen T (som også har startet tidlig og ligger flott plassert på høyre side), Herman slår en flott tvers over pasning til Simen T som tar i mot ballen og skyter lavt i samme hjørne som keeper kom fra, VAKKERT gutter. Jubelen var som om vi hadde vunnet kampen og det varmer. Også i denne kampen var fokus foran eget mål å være tøffe og hjelpe Lars Andre her, BB ble avgjort av Mathias når bestemt fjerner en Onsala spiller området rundt målet og jager Gard ut i rundt vant med klar beskjed om å jobbe, her snakker vi Børje Salming :)
BB: Mathias

Alle BB ble belønnet med en grønn Gothia Cup t-skjorte etter nøye vurdering av Vidar og meg. I alle kampene var det flere som aspirerte til BB så det ble diskutert nøye.
Synes mange av guttene stod frem og viste mye bra, Caj er blitt holdt løpende informert om alle guttene. Vi bare takke alle guttene, foreldre og søsken samt Caj, Jarle, Vidar og Erik for noen flotte dager i Gøteborg.