Bildegalleri fra Gothia Cup - J97

J13 - Gothia Cup 2011

Resultater J13 fra Gothia Cup finner du her! 

Gothia Cup 2011 er nå historie for NOR 92 og jentelaget, J13, og her er fortellingen om Gothia for J13: Vi reiste torsdag morgen fra Solberghallen kl. 08.00. Alle rakk bussavgangen, selv om noen kom i siste liten (Stine, Julie, Camilla, Tor Petter, ingen navn nevnt). Det viste seg å bli et skikkelig møkkaføre, snø og slapps og null grader. MEN vi var i Geir Normann sine trygge sjåførhender, og ble omtenksomt geiledet til søta bror. Det var ikke Geir sin skyld at svensken kjørte med dobbelt brøyteskjær hele veien siste 5 mil inn til Gothia. Vi kan takke svensken for at vi hadde nybrøytet vei, kjørte i max 45 km og gikk inn i ukjent hall 7 min før kampstart. Før dette ventet vi i 20 min på en trikk som ikke kom når den skulle, men når den kom var alle på vei til Nya Pjäshallen . I Nya Pjäshallen skulle vi spille alle våre 3 innledende kamper.

J13 kampresultater:
Torsdag:
Nya Pjäshallen
NOR 92-FBC Engelholm svart 2 0-6
Første kamp til jentene var mot Engelholm. De var noen hoder større enn de fleste, og tokk initiativ fra starten av. Vi kjempet i mot, og holdt nullen til pause. Vi ble slitne og glapp en del på markering. Svensketjeiorna var effektive når de fikk stå alene, og det ble tap med 6-0, men en god premiere match fordet!

Fredag:
Nya Pjäshallen
IBK Vöikers 1-NOR 92 9-0
Vöikers var som forrige svenske lag, store, effektive og kjappe til beins.
Vi jobber konstant for å temme opp disse SWEjentene, men forsvarsmuren(boxen)holder ikke bestandig, og vi slipper inn målene på rekke og rad. Selv med mange baklengs, er det ingen som kan se det på innsatsen, den fortsetter hele veien til sluttsignalet lyder. All ære for denne innstillingen!

Nya Pjäshallen
NOR 92-Partille IB 0-7
I siste kamp i innledende møtte vi Partille. De så ”normale” ut, men var gode jenter med stort sett samme fødselstall, 1997, mot våre i fødselstallene 2000-1996.
Vi satset på å få et mål, og fighte hardt, men de var som de andre SWEjentene, gode, fotrappe, skudd som satt, og en god porsjon selvtillit. Vi gjør vår beste kamp, selv om vi taper med 7 mål. Fightingen på denne ettermiddagen var skikkelig bra, og selv andre på sidelinjen var imponert over en slik innstilling, fra liten (lav) og til stor(høy)

Lundbystrand 5
Lørdag:
Olofströms IBK-NOR 92 11-0
Som nr. 4 i pulje 6 var det nr. 3 i pulje 3 som var neste motstander i B-sluttspillet.
Kampstedet var 30 min busstur unna(nei, ikke Geir denne gang). I Lundbystrand Var det mange baner, og vi skulle spille på den innerste med 50 cm passasje på sidene, trangt altså for våre supportere. Disse motstanderne, SWEjentene, var akkurat av samme kaliber som de foregåene, faktisk noen hvass bedre. Vi lå under med 7 mål til pause. MEN faktisk var det enda bedre innsats og tæl enn noen gang! Kanskje det var G16 sitt lags nærvær som fikk frem litt ekstra piff.

Trener kommentar under siste kamp:
”Nå spiller dere veldig bra, hadde egentlig tenk å si jævlig bra, og nå sa jeg det!”
Spiller kommentar på klasserommet:
”Vi ble nr. 4 i puljen av over 4000 lag, det var jo bra!”

Lørdagen fortsatte med innebandy selv med tap i siste kamp. I Valhalla skulle G15 spille 1/8 finale i A-sluttspillet, og vi fikk med oss deler av kampen samtidig som vi fikk sminket noen og fotoshootet noen.
Denne kvelden og andre kvelder bar preg av lek og moro som kortspill og lissomkrangling med de andre NOR guttene. En annen lek som var morsom var: ta bilde av ukjente innebandy-gutter-leken. Alle synes den var morsom, men ikke alle turte å ta disse bildene da. Eller leken: prate til alle gutter på trikken-leken.

Siste kveld på skolen var trist, men samtidig var det godt å tenke på at neste natt vil bli i egen seng.
Garantert ny Gothia neste år!:-)

Coach J13
 

  •