48.52 Mål 0-7 Martine Jarnes (uass.) Nor 92
58.52 Mål 0-8  Line Jarnes (Nina Halgrimsen) Nor 92
59.22 Mål    0-9 Julianne T. Bakka (uass.) Nor 92
59.59 Mål 0-10 Martine Jarnes (Nina Halgrimsen) Nor 92

1:a rekka: Martine Jarnes, Line Jarnes, Hanne Strand, Janne Møller, Nina Halgrimsen
2:a rekka: Silje Jørgensen, Ann Helen Brenden, Ulrika Edin, Tonje Løvold, Julianne T. Bakka
Innbyttere: Kristine D. Borgen, Charlotte Søfting

Micke og Jimmy om kampen:
Målkalas i Romsåshallen i lördags

Ungefär 1 timme och 30 min innan match möts vi upp i den aningen nedgångna eller slitna hallen i Oslos utkanter.
Knappt några parkeringsplatser och rörigt med ombyggnationer m.m. Detta lät inte störa vår fokus, det var bara vinst i tankarna. Klockan går och matchen innan är försenad, inte vad alla drömmer om på en bortamatch efter 1 timmes körning.
Vi gör en bra uppvärmning medan Grei står i ena hörnet av sin planhalva och tittar på oss, känns som vi hade ett noll redan här. Vi ångar på med övning efter övning och domaren blåser klart för match. Alla är fokuserade och vi kör igång. Vårt spel är riktigt bra och vi radar upp chanser men vi lyckas bara göra 1-0 i första perioden på våra 14 skott på mål. Andra perioden följer samma mönster, vi för och får bättre utdelning, 3 mål och vi har en 4-0 ledning inför 3:e. Vi pratar igenom vad vi ska tänka på och vi går in igen med en kanoninställning och bjuder på riktigt bra innebandy. Grei hänger inte med och vi stänker in sista bollen i nätmaskorna när klockan står på 19:59. Tavlan visar då 0-10. Skönt att se att vi spelar tills slutsignalen går. Matchen bjöd på bra målvaktsspel där båda fick hålla nollan. Många fina lagprestationer och snygga mål.
Första line imponerade lite extra idag med hela 14 poäng av 17.
Sex poäng, 20-4 i målskillnad ger en serieledning till Nor 92 Tigers.

Nästa helg blir det en bortmatch mot Akerselva och en hemmamatch i Mjöndalen mot Hamar hoppas vi ses i hallen!