36.01  Mål  6-9  Jens Petter Frøiland (Kim A. Andersen)  NOR 92
39.49  Mål  6-10  Mikael Sjöqvist (Kjetil Hoffen)  NOR 92

50.08  Mål  7-11  Håkon D. Norlid (Dag Erik Nilssen)  NOR 92
54.28  Mål  7-12  Tobias Wallh (Gabriel Byström)  NOR 92

NOR 92's lag: Kjetil Hedenstad (M), Kjetil Hoffen, Rickard Jacobsson, Håkon T. Andersen, Jens Petter Frøiland, Mikael "Sjökan" Sjöqvist, Håkon D. Norlid, Gabriel Byström, Tobias Wallh, Kim Andre Andersen, Dag Erik Nilssen

Red's ref:

Det var et sterkt DT-mannskap som meldte seg til tjeneste på Ammerud søndag ettermiddag. Fra A-laget hadde vi fått låne Gabriel og Håkon Dahler, i tillegg til at Frøiland og Tyss var tilbake på parketten. Og ikke før jeg fikk fullført siste setning, mottar jeg følgende bekymringsfulle SMS fra nevnte Tyss: "Fjerdedivisjon ble visst litt for hardt for meg, og jeg ligger nå på sofaen med 39 i feber..." God bedring, Tyss!

Vi møtte altså tredjelaget til Grei, og det er alltid vanskelig å vite hva disse stiller med av mannskap til enhver tid. Det skulle imidlertid vise seg at Grei`s tredje beste var langt bedre enn Lørenskog`s nest beste, og vi skulle få nok å bryne oss på!

Det tok litt tid før DT-gutta ble vant til parketten i hallen, noe som ga rom for Grei`s raske forwards. Og det skulle også bli Grei som åpnet scoringsballet etter drøye 3 minutter. Det første av i alt 11 mål (!) i den første perioden. Målet kom etter et kjempeskudd som Hedenstad i buret bare hørte susen av. Etter dette endret kampen pussig nok totalt karakter, og før kvarteret var spilt ledet DT hele 6-1. Mest gledelig var det vel å se at måltørken til Hoffen endelige var over! Nå skal det vel nevnes at Grei`s keeper i denne perioden ikke hadde sin beste dag på jobben, men allikevel kom målene etter flotte kombinasjoner og godt offensivt spill. Sett i ettertid var det vel nettopp her at kampen i realiteten ble avgjort. Når så Grei endelig fikk ballen i nettet igjen, var det faktisk DT som besørget dette også! Det hadde seg nemlig slik at Frøiland var uheldig og satte ballen i egen kasse bak en utspilt Hedenstad. Skled pannebåndet ned, Frøy? Men når da Kim satte inn ytterligere to kasser før signalet lød så var det hele glemt da lagene gikk til pause.

Nok en gang skulle det vise seg at DT skulle variere kraftig i prestasjonene i løpet av en kamp. Vi slet nemlig voldsomt i midt-perioden mot et Grei-lag som plutselig fikk blod på tann. Og før 10 minutter var spilt av perioden hadde de greid å redusere hele 3 ganger! Nå var det plutselig kamp igjen og spillet bølget frem og tilbake i en høyst severdig kamp. Men til slutt var det Frøiland som smalt ballen i kassa på vakkert vis, og DT fikk atter en gang et lite pusterom. En herlig personlig revansje for Frøi! Mot slutten av perioden kom kampens eneste utvisning og den tilfalt hjemmelaget. Verdt å nevne i denne sammenheng er at kampen var preget av mye duellspill uten at det ble stygt. Positivt! Nok om det, i et ikke altfor overbevisende overtallspill klarte allikevel Sjökan å putte etter en flott pasning fra Hoffen. Grei vant perioden, og det var helt greit...(he he).

Tredje periode minnet mye om midt-perioden hvorpå spillet bølget frem og tilbake. Allikevel klarte DT å heve kvaliteten på spillet akkurat nok til at ledelsen aldri føltes truet. Men det var Grei som nok en gang sto for periodens første nettkjenning. Dette førte imidlertid ikke til noen ketchup-effekt for hjemmelaget, og det ble heller Norlid og Tobbe som kunne krydre resultatet ytterligere midtveis i perioden.

Dette var en meget sterk borteseier for DT, for det er liten tvil om at Grei 3 kommer til å plukke mange poeng i egen hall denne sesongen. Nå står DT med full pott etter to kamper, og det er fristende å spørre seg allerede nå hvor dette vil ende!? Coach Bosse har i alle fall fått en super start med sine disipler. Nå venter Andes hjemme i Solberghallen fredag 19. oktober, og vi håper da flest mulig kjenner sin besøkelsestid!!!

Underholdningen!

Parkett!

Matchens øyeblikk: Da tyss tar en "VG-brytning" (eget utsagn) og rydder opp i en-mot-en situasjonen på klassisk Tyss-vis! Kampens prestasjon!!!