Utvisninger: Kampen: 3x2 min. - NOR 92: 1x2 min.

04.00 Mål 0-1  Terje Martinsen (Sjökan)  NOR 92

34.27 Mål  2-2 Robert Fox (Kjetil Hoffen)  NOR 92
 34.54 Mål   3-3 Terje Martinsen (Fredrik Steiner)   NOR 92

42.35 Mål   4-3  Kampen
 45.11 Mål   4-4  Kjetil Hoffen (Fredrik Steiner)   NOR 92

NOR 92's lag: Bjørn Aspeholen (M), Mikael "Sjökan" Sjöqvist, Kjetil Hoffen, Jarle Gommerud, Fredrik Steiner (K), Håkon D. Nordlid, Robert Fox, Dag Erik Nilssen, Glenn Olsen, Terje Martinsen

Red's comment's
Det var en spent DT-gjeng som stilte til kamp i Jordalhallen søndag formiddag. En ting at det var sesongens første seriekamp, men langt mer spennende var det faktum at det var første gangen laget stiller i Oslo-serien. Nå er det 5 div. som gjelder, og etter denne kampen å dømme så ligger ikke nivået noe etter det man er vant til fra Buskerud-serien. Kampen IBK var et hardtarbeidende og jevnt besatt mannskap som helt tydelig er på fremmarsj. Dream Team startet kampen klart best og tok også ledelsen ved evigunge Terje Martinsen. Kampen IBK kommer etterhvert bedre inn i kampen (he he, her er det rom for mange ordspill, men våre lesere skal bli spart for nettopp det...) og utliknet fortjent, noe som førte til at perioden ebbet ut med 1-1. 2 perioden ble sjanserik, men 2 gode keepere sørget for at det kun ble 2 scoringer til hvert av lagene. Dommeren overså noen klare forseelser som direkte resulterte i mål. Kampen IBK tok ledelsen etter at deres forward soleklart vipper opp køllen til Sjøkan for så å stjele ballen og score alene mot Bosse. Like etterpå overser dommeren årets høyeste kølle da Foxen nærmest server inn ballen på tennis-vis etter en flo-pasning fra egen banehalvdel... Nok av sjanser også i 3 periode til å avgjøre for begge lag, og det så mørkt ut da Kampen la på til 4-3, men gode gamle Hoffen viste "coolness" når han prikket inn 4-4 like etterpå. Uavgjort var et greit resultat i en underholdende match, og vi tror at det kan bli mange interessante oppgjør for DT denne sesongen i Oslo-serien.