08.31  Mål  2-1  Dag Erik Nilssen (Kjetil Hoffen)  NOR 92
09.08  Mål 2-2  Manne Strandberg (Kingen)  NOR 92
18.17  Mål  2-3  Manne Strandberg (Hoffen) NOR 92

26.36  Mål  3-4  Hoffen (Manne Strandberg)  NOR 92
39.05  Mål  4-5  Manne Strandberg (Håkon D. Nordlid)  NOR 92

41.03  Mål  4-6  Manne Strandberg (Tyss)  NOR 92
48.37  Mål  5-6  Lillestrøm
52.32  Mål  6-6  Lillestrøm

NOR 92's lag: Jørn Hagen (M), Dag Erik Nilssen, Caj "Kingen" Holm (K), Jarle Gommerud, Terje Martinsen, Anders Blom, Richard Jacobsson, Håkon D. Nordlid, Manne Strandberg, Kent Salte, Håkon T. Andersen, Kjetil Hoffen

Red's comment's
DT ankom Tærudhallen i visshet om at seier ville gi laget et godt heng på de to topp-lagene, Kampen og Void. Etter 3 strake seire var også troen sterk på at vi kunne inkassere vår fjerde. Var troen kanskje for sterk...?

Kampen hadde en noe merkelig åpning da Lillestrøm knapt hadde vært nær ballen før de klarte å ta føringen. Denne historien gjentok seg bare noen få minutter senere da de klarte å øke ledelsen etter en retur fra Hagen. Sjokk-åpning kalles dette på fagspråket! DT fortsatte å styre spillet i samme stil, og kun kort tid etter 2-0 scoringen reduserte Nilssen fra sin center-posisjon etter å ha tråklet seg gjennom et vaklevorent Lillestrøm-forsvar. Nå fikk DT blod på tann, og fremfor alt våknet Manne til liv. Først sørger han for en rask utlikning før han setter inn 3-2 på vakkert vis rett før periodeslutt. En viktig scoring på et psykologisk viktig tidspunkt!

Midtperioden starter med DT-dominans uten at vi klarer å hull på byllen. Igjen rotes det bakover, og Lillestrøm får sin tredje scoring servert på sølvfat. DT har store problemer med å riste av seg Lillestrøm i målprotokollen og det må et overtallspill til før vi igjen klarer å ta føringen i matchen. Drøye 20 sekunder tok det før Hoffen kunne sette inn 4-3 etter en flott assist av Manne. Her gikk ballen lynhurtig fra mann til mann og Lillestrøm gutta hang ikke med i svingene. Nettopp dette med hurtig pasningspill og større press på deres backer var tydeligvis resepten for å lykkes i denne kampen, noe som DT-gjengen lyktes til en viss grad med. Allikevel klarer Lillestrøm å sette inn sin fjerde scoring. Denne gang etter et ikke altfor overbevisende overtallspill hvorpå ballen går i hytt og pine og til slutt i mål. Mer er det ikke å si om den saken... Som i første periode setter Manne inn en viktig scoring rett før periodeslutt. Scoringen får han servert på delikat vis av Håkon Nordlid. Det skal også nevnes at DT spilte i over halvannet minutt med 2 spillere mer i denne perioden uten å lykkes... En pinlig seanse!

Siste periode starter på best tenkelig vis med nok en scoring fra Manne, hans fjerde for dagen! Nå trodde de fleste at kampen var avgjort, men den gang ei. Etter en rekke spolerte 100% sjanser, først og fremst takket være en meget god keeper i Lillestrøm-buret, klarer de igjen å få kontakt med sin femte scoring. Denne keeperen fortjener ekstra honnør. Han var rett og slett forskjellen på seier og uavgjort i denne kampen! Etter mer slurv bakover på banen klarer Lillestrøm selvfølgelig å sette inn 6-6 og poengdelingen var et faktum!

Til tider mye godt spill, men vi setter ikke mulighetene våre (og de var store og mange). I tillegg er vi gavmilde bakover og da er det ikke lett å vinne innebandykamper, uansett nivå!