40.33 Mål   1-4  Mikael Sjöqvist (Vidar Aspeholen)  NOR 92
51.40  Mål   2-5 Vidar Aspeholen (Dag Erik Nilssen)  NOR 92
54.25  Mål   2-6  Dag Erik Nilssen (Kjetil Hoffen)  NOR 92
58.01  Mål   3-7  Ole Ryghseter (uass.)  NOR 92
58.58  Mål   3-8  Dag Erik Nilssen (Vidar Aspeholen)  NOR 92

Håkon Løvold, Ole Ryghseter, Rickard Jacobsson, Mikael Sjöqvist, Magnus Hammarstrøm, Vidar Aspeholen, Christopher H. Dahl, Dag Erik Nilssen, Kjetil Hoffen, Tobias Wallh, Kim Andre Andersen

Red's comment's:

Så var endelig sesongen i gang igjen for DT. Mest spent på formen var nok de rutinerte gutta, som i år har valgt en noe uortodoks form for oppkjøring. Gutta har nemlig ikke tenkt å begynne å trene før et stykke ut i oktober... Nok om det, det skulle vise seg at den for dagen herlige blandingen av gammelt og nytt bar frukter i bøtter og spann!

Som følge av en imponerende fjorårs-sesong spiller DT nå i 4 divisjon (Oslo), og som coach har laget vært så heldig å få tak i selveste Bosse Supermann Aspeholen! Bosse har vurdert en rekke tilbud i sommer, men valget falt altså ned på Dream Team. Et lag han har hatt mange oppturer med gjennom sin laaaange karriere i NOR 92. Herlig å fortsatt ha Bosse med seg på benken!!! Både coach og spillere var meget spente på hvor laget sto før vi tok turen til Skårerhallen søndag. Ikke bare var det første seriekamp i en høyere divisjon, men laget manglet også en del "faste" DT-spillere som Tyss (ferie?), Kingen (terrengcrocket) og Frøiland (terrengcrocket). Grunnen til at jeg ikke nevner Jarle G i denne sammenheng er at han nå har valgt å legge kølla på peishylla. Lykke til som sivilist, Jarle!

Første periode startet noe rotete, og det syntes fort at mange av gutta var noe rustne etter en lengre innebandy-pause. Allikevel var det DT som tok føringen og det etter at unggutta viste vei. Det var Kim som skulle få æren av å sette inn årets første (og sitt aller første) mål for DT. Etter dette ble det mye frem og tilbake, og det var ikke ufortjent at Lørenskog utliknet etter drøye 14 min. Etter dette var det DT som hadde de desidert største mulighetene, og like før periodens slutt var det Hveding d.y. som kunne feire for sin aller første scoring i DT-trøya. Hvedingen spilte forøvrig en meget god kamp som center!

Midtperioden skulle bli målfattig til tross for en rekke gode muligheter for bortelaget. Og da alle forwardene mislyktes i sine forsøk, steg Magnus opp fra sin back-posisjon og klinket ballen i mål fra langt hold. En god prestasjon av den talentfulle backen! Ellers fra perioden er det verdt å nevne at DT ble snytt for et soleklart straffeslag da Lørenskog keeperen var utenfor streken og snappet ballen vekk fra Nilssen som var i en klar scoringsposisjon. 2 minutter og et resultatløst frislag veier ikke opp for en straffe!

Sisteperioden ble meget gledelig for DT, og nå begynte det virkelig å minne om fjoråret. Mange flotte prestasjoner, og Lørenskog fikk etterhvert problemer med å henge med i svingene. DT startet perioden i overtall, og akkurat i det Lørenskog fikk fullt lag bestemte Sjökan seg for å ta saken i egne hender. Sjökan var påpasselig frempå foran mål etter en flott pasning fra Vidar som bafant seg bak kassa. Men gutta fra Lørenskog hadde ikke gitt opp, og da de reduserte til 2-4 noe senere i perioden var det fortsatt en viss spenning i matchen. Men så kom kanskje matchens scoring da DT ruller opp en flott kontring som resulterer i at Vidar får nærmest fri bane mot mål og dunker den opp i venstre kryss. En flott prestasjon av evighetsmaskinen Vidar! Denne scoringen tok nok noe av pusten fra Lørenskog, og da Nilssen scoret etter en dobbeltsjanse like deretter var det definitivt slutt for hjemmelaget. Ca. 2 minutter før slutt tegnet også Ole seg på scoringslisten etter et flott langskudd. Morro å se Ole tilbake i NOR-trøya! Siste målet kom etter at Vidar spiller Nilssen helt fri og nærmest for åpen kassa kunne han enkelt fastsette sluttresultatet til 8-3.

En flott start for DT, og det blir spennende å følge laget fremover!!

Kunne ikke fått en bedre start!

Dårlig mobildekning i hallen...

Matchens øyeblikk: Da Sjökan før siste periode legger opp taktikken for det resterende overtallspillet. Det ble bestemt at DT skulle score etter 33 sekunder da Lørenskog i det øyeblikk skulle bli fulltallige. Dere kan jo selv sjekke når scoringen kom...