07.44  Mål  0-2  Sjökan (Håkon D. Nordlid)  NOR 92
10.00  Mål  0-3  Håkon D. Nordlid (Sjökan)  NOR 92

37.57  Mål  2-4  Kjetil Hoffen (Jens P. Frøiland)  NOR 92

49.55  Mål  4-5  Dag Erik Nilssen (Håkon T. Andersen)  NOR 92
55.45  Mål  4-6  Kjetil Hoffen (uass.)  NOR 92
57.52  Mål  4-7  Håkon D. Nordlid (Håkon T. Andersen)  NOR 92

NOR 92's lag: Bjørn Aspeholen (M) (K), Mikael "Sjökan" Sjöqvist, Dag Erik Nilssen, Jens-Petter Frøiland, Kent Salte, Håkon T. Andersen, Eirik Paulsen, Håkon D. Nordlid, Alexander Hveding Dahl, Kjetil Hoffen (etterhvert).

Red's comment's
Nannestad og 2 poeng var målene som var satt for DT denne regnfulle november-lørdagen. En stund var vi i tvil om vi ville oppnå noen av disse da det viste seg at Nannestad var lengre unna enn noen av oss hadde forestilt seg på forhånd. Men omsider kom vi frem, og vi var klare til dyst!

Nannestadhallen ble denne lørdagen åsted for det mye omtalte comebacket til NOR-lengenden Håkon "Tyss" Andersen. Gjensynet med Tyss var høyst gledelig, og vi håper han får med seg så mange kamper som mulig denne sesongen. Sikre kilder sier at han har vedlikeholdt formen ved hjelp av yoga (!), samt småjogging til og fra kaffebarene på Grünerløkka. Alt lå dermed til rette for et strålende comeback! Høyst gledelig var det også at Kent "Kenny" Salte var tilbake på banen. For de som ikke vet det, fikk Kenny kvestet benet i en stygg arbeidsulykke for et par år siden, så det er nærmest et under at han nå i det hele tatt kommer tilbake til idretten. Fortsatt noe halt, men veldig gøy å ha med Kenny igjen! Av de "faste" på A-laget hadde vi denne gang med oss Hvedingen. NOR-spillerne fryktet en stund at også Benny Nilssen skulle ta en plass i lagoppstillingen til DT, men da kampen manglet en dommer (!) så var ikke altmuligmannen vond å be...

Som en kuriositet kan det legges til at på det tidspunktet kampen skulle starte, befant Hoffen seg ved avkjøringen fra E6...

NOR startet forrykende og etter at kun 10 minutter var spilt sto det 0-3 på lystavla. Det hele startet med at Nilssen den yngre satte inn 1-0 på en retur etter et flott skudd av dagens poengplukker, Håkon Nordlid. Nordlid var også arkitekten bak scoringen til Sjökan et par minutter senere, og dermed har Sjökan også endelig åpnet scoringskontoen sin denne sesongen. Etter eksakt 10 minutter skulle rollene byttes om da Sjökan serverte Håkon Nordlid 3-0 scoringen på et fat. Etter dette roet det hele seg ned, men det var tydelig at DT hadde satt et skikkelig støkk i hjemmelaget. Nannestad-spillerne virket noe paralysert og klarte ikke å skape noe å skrive hjem om de siste 10 minuttene av 1. periode. Dermed kunne DT gå til pause med komfortable 3-0.

1. pause, og Hoffen ankommer Nannestadhallen...

3-0 er ingen stor ledelse i innebandy, det vet alle som bedriver denne fantastiske idretten, men etter spill og sjanser i 1. periode av denne kampen var man fristet til å tro det motsatte. Mulig også at DT-spillerne trodde på det siste da 2. perioden tok til, for det var litt av et sceneskifte det fåtallige publikummet i Nannestadhallen ble vitner til. Nannestad tok fullstendig over og vips, så sto det 2-3 i målprotokollen. NOR blottla seg fullstendig bakover på banen, og Bosse i buret kunne ikke lastes for noen av scoringene. Ca. midtveis i 2. perioden kunne endelig Hoffen melde seg til aktiv tjeneste, og det virket som om dette umiddelbart ga DT en vitamininnsprøytning. Hoffens inntreden bidra til at vi klarte å gjenskape litt ro i rekkene, og det var ikke overraskende at det var nettopp Hoffen som satte inn 4-2 scoringen. Man kunne nærmest høre et felles lettelsens sukk fra DT-spillerne når scoringen kom. Cred gis her til Frøiland for sin assistanse ved scoringen. Perioden ebbet dermed ut med 4-2 ledelse til bortelaget.

3. periode startet nøyaktig likt som 2. perioden hvorpå 2 kjappe scoringer til hjemmelaget sørget for ny nerve i kampen. Høyst unødvendig, men slik går det når presset på ballfører er totalt fraværende og man kommer på etterskudd i duellene. Nå kom sjansene på løpende bånd begge veier og bare en god og heldig Bosse forhindret ytterligere baklengsmål. Må også nevnes at Bosses kollega i Nannestad-buret hadde en meget god dag på jobben. Etter ca. 10 minutter får DT frislag i farlig posisjon, og mens Nannestad setter opp muren slår en snartenkt Tyss videre til Nilssen som smeller ballen i nota bak en totalt uoppmerksom Nannestad-keeper. Nilssen (Tyss) = hvor har de 12 årene blitt av...? Nå kunne DT senke skuldrene ett hakk, og vi fant plutselig tilbake til spillet fra starten av kampen. Nannestad virket nærmest rådville, og da Hoffen bokførte sin andre scoring for dagen var løpet kjørt! Den endelige spikeren i kista satte Nordlid inn etter et fint gjennomspill av Tyss drøye to mnutter før slutt. Power-playet helt mot slutten lar vi forbigå i stillhet!

Alt i alt skal vi være veldig godt fornøyd med gjennomføringen av denne kampen. Vi fikk med oss det vi kom for, nemlig 2 poeng. I tillegg spilte vi til tider meget god innebandy! Ekstra cred gis til comeback-gutta Tyss og Kenny + unge Paulsen som alltid fremviser høy arbeidsmoral!

Det sies at en god dommer er en usynlig dommer. Benny Nilssen mistet aldri kontrollen og bidro samtidig til en fin flyt i kampen.

En dårlig opplyst riksvei kombinert med regn og tåke gjorde hjemturen til en langdryg affære!