39.17  Mål  2-13  Anders Blom (Håkon Nordlid) NOR 92
39.38  Mål  2-14  Alexander Jaksland (Mikael Sjöqvist) NOR 92

44.12  Mål  3-15  Alexander Jaksland (Mikael Sjöqvist) NOR 92
44.40 Mål 3-16 Mikael Sjöqvist (Alexander Jaksland) NOR 92
47.58 Mål 4-17 Dag Erik Nilssen (Alexander Jaksland) NOR 92
53.45  Mål  4-18  Håkon Nordlid (Kjetil Hoffen) NOR 92
56.10  Mål  4-19  Mikael Sjöqvist (Alexander Jaksland) NOR 92
58.00  Mål  4-20  Håkon Nordlid (Kjetil Hoffen) NOR 92

NOR 92's lag: Håkon Løvold (M), Mikael "Sjökan" Sjöqvist, Dag Erik Nilssen, Jens-Petter Frøiland, Caj "Kingen" Holm (K), Anders Blom, Håkon Nordlid, Richard Jacobssen, Kjetil Hoffen, Alexander Jaksland, Kent Salte

Red's comment's
DT var tilbake i sin vante "borte-oppstilling" med 2 rekker tirsdag kveld, og gledelig var det at ungkalven Håkon Løvold gjorde sin debut i kassa for DT denne kvelden. Håkon gjorde sine saker meget bra og kan ikke lastes for noen av baklengsmålene. Om ca. 15 år er du sikkert fast inventar på DT (hvis Bosse har lagt opp da)!

Vi hadde på forhånd snakket om at dette kom til å bli en vanskelig bortekamp, noe som ytterligere ble forsterket i Kingen`s pep-talk i garderoben før matchen; "Jag är nögd om vi så vinner med ett noll!". Denne kyniske kommentaren fra Kingen understreker også det faktum at kampen var høyst viktig for DT i kampen om opprykk til 4. divisjon hvorpå kun 2 poeng var godt nok. Nå skulle det vise seg etterhvert som kampen skred frem at fokuset ble endret til å handle mer om viktige pluss-mål...

Kingen`s delmål ble oppfylt allerede etter halvannet minutt da Nilssen setter enkelt inn 1-0 etter en fin forsering fra Rickard, som forøvrig spilte en meget god kamp. Det er vanskelig å ri på en 1-0 ledelse i innebandy (spesielt når det gjenstår ca. 1 time av matchen) så dermed fortsatte vi like godt å være offensive i alle spillets faser. Dette førte til at vi fikk en drømmestart, og etter bare knappe 10 minutter sto det hele 0-5 på lystavla i Neshallen! Et paralysert Nes visste knapt hva som hadde truffet dem, men fikk på sett og vis summet seg noe da de reduserte like deretter. I NOR-historien har vi sett nok av eksempler på at vi har sluppet motstanderen inn igjen i kampen da alt ser som lysest ut. Dette var definitivt ikke tilfellet denne tirsdagen, og som for å vise hvem som var sjefer på banen tok DT like godt og satte inn sitt sjette mål rett etter at Nes hadde sett ett aldri så lite te-lys blafre i en stor stor tunnell. Lagene gikk til pause på stillingen 1-6 etter intet mindre enn en liten maktdemonstrasjon. Og dette var bare starten...

2 periode startet også med stor DT-dominans og vi spilte til tider meget underholdende innebandy. Våre backer hadde full kontroll bakover og oppspillene fremover i banen traff sjelden noe annet enn de med gule markeringsvester (grunnet like drakter som Nes). Samtidig lot vi ballen rulle fra mann til mann noe som gjør det langt lettere og ikke minst triveligere å bedrive denne idretten. Føler ingen grunn til å analysere hver enkelt scoring, men det var mye flott å se på! Vi endte på hele 8 scoringer i andre periode, og det var flere enn undertegnede som måtte ta en ekstra titt opp mot lystavla etter endt periode. 2-14 er ikke hverdagskost etter 2 perioder på bortebane i innebandy!

Det var i den andre pausen at vi ble enige om å holde konsentrasjonen og intensiteten oppe da målforskjellen fort kan bli avgjørende til slutt. DT mistet ikke motet til tross for at Nes reduserte til 3-14 tidlig i 3.periode. I stedet sørget Jaksland og Sjökan for 2 kjappe scoringer som brakte oss inn på rett spor igjen. Vi klarte å sette inn ytterligere 4 kasser bak en frustrert Nes-keeper og vi endte opp med en høyst respektabel 20-4 seier.

Selv om vi har slått bedre motstandere tidligere denne sesongen, vil undertegnede driste seg til å si at dette var årsbeste. Alle la ned en kjempeinnsats og det er sjelden man ser at fokuset er så tilstede gjennom en hel kamp. I tillegg var det relativt betegnende at de tyve målene ble høyst brøderlig fordelt mellom rekkene.

Mulig var det Kingens lovnad om fritt valg av dressing på Tex Burger ved seier som gjorde sitt til dette... Hvem vet?

Kampens øyeblikk: Back (Kingen) - Back (Frøiland) - Forward langs vant (Nilssen) - Inn i midten til Center (Jaxx) - Ut til høyre forward (Sjökan) - pang i nota!