31.28  Mål  1-3  Dag Erik Nilssen (Kjetil Hoffen)  NOR 92

43.15  Mål  2-3  Anders Blom (Caj Holm)  NOR 92
43.27  Mål  3-3  Kjetil Hoffen (Håkon T. Andersen)  NOR 92
46.29  Mål  4-3  Dag Erik Nilssen (Kjetil Hoffen)  NOR 92
46.36  Mål  5-3  Anders Blom (Rickard Jacobsson)  NOR 92
52.22  Mål  6-4  Kjetil Hoffen (Dag Erik Nilssen)  NOR 92
57.47  Mål  7-4  Håkon T. Andersen (Kjetil Hoffen)  NOR 92
59.23 Utv. 5 min. - Andes

NOR 92's lag: Håkon Løvold (M), Anders Blom, Caj Holm, Dag Erik Nilssen, Håkon T. Andersen, Jens Petter Frøyland, Kjetil Hoffen (K), Terje Martinsen, Thomas Henriksen, Vidar Aspeholen, Rickard Jacobsson

Red's ref:

Fredag kveld var det endelig tid for hjemmekamp i Solberghallen etter at årets to første kamper ble spilt i hovedstaden og omegn. Andes fra Oslo (altså ikke så langveisfarende som navnet skulle tilsi...) sto nå for tur, og det ble litt av en thriller de 13 fremmøtte tilskuerne skulle bli vitne til...

I motsetning til de to foregående kampene stilte DT med et mannskap helt fritt for A-lags spillere. Til gjengjeld var lagoppstillingen en studie i rutine, og undertegnede tør ikke engang tenke på hvor mange DT-kamper denne gjengen har spilt til sammen! Den observante leser har helt sikkert allerede observert at selveste Kingen var tilbake på banen. I tillegg sto Terje "Rush" Martinsen opp igjen fra de døde og meldte seg til tjeneste. Veldig hyggelig! Som om ikke dette var nok gjorde Thomas "Myggen" Henriksen comeback i blått etter noen år hos Drammens-djevlene. Velkommen tilbake, Moskito!

Andes skulle vise seg å være et hardtkjempende lag som kommer til å plukke mange poeng denne sesongen, og lenge så det ut til at de skulle få med seg alle poengene denne fredags-kvelden. DT ble fullstendig tatt på senga av heltente Andes-spillere og de var langt mer agressive enn hjemmelaget, et hjemmelag som knapt skapte en målsjanse i første periode. Og det var i alle fall ikke ufortjent at Andes tok ledelsen et stykke ut i omgangen etter at deres forward fikk gå uhindret rundt kassa og pirke kula inn bak en forfjamset Løvold i DT-buret. Sett med NOR-øyne er det vel ikke mer å rapportere om fra denne famøse omgangen. En småsint Bosse i båset likte ikke det han så i første periode, og vi forsto ham godt!

Om frustrasjonen var stor hos hjemmelaget etter første periode, skulle den ikke bli mindre i løpet av den andre. Igjen klarte ikke DT å foreta seg noe konstruktivt ute på banen, og etter ca. 4 minutter av midtperioden sto det 0-3 på lystavla! Nok en gang ga DT Andes altfor mye tid og rom, og selv om undertegnede ikler seg sine mest objektive briller må begge scoringene sies å være høyt lettkjøpte. Etter dette så det faktisk ganske så mørkt ut for hjemmelaget, og det var nok ikke mange i Solberghallen som på dette tidspunktet hadde troen på hjemmeseier. Riktignok skapte DT skapte noen flere sjanser i midtperioden, men selv ikke i for kveldens første overtallspill midtveis i perioden klarte gutta å få hull på byllen. Etterhvert ble det noe amper stemning ute på banen, og det var tilløp til munnhuggeri mellom lagets spillere ved en rekke anledninger. Andes spilte tøft, men heldigvis klarte hjemmelaget til en viss grad å holde hodet kaldt. Noe 0 utvisningsminutter skulle fortelle det meste om! Drøye halvveis i perioden skulle det altså allikevel løsne for våre gutter. Tospannet Hoffen/Nilssen hadde forspilt noen gode muligheter tidligere i perioden, men på en utsøkt pasning fra førstnevnte kunne ikke Nilssen bomme alene mot keeper. 1-3 var et faktum og et lite håp ble tent hos hjemmelaget. Flere mål ble det ikke i perioden og lagene kunne ta seg en velfortjent pause etter en tøff midtperiode.

I pausen kom Kingen med følgende formaning til gutta; "Skal vi love hverandre at det i løpet av 5 minutter står 3-3 på lystavla?" (fritt oversatt, red anm.). Et rungende JA gjallet i garderobe 4, og jaggu fikk ikke den for anledningen nyklipte Kingen rett! Assisten tok han også selv hånd om da han serverte Blommer`n som kontant satte kula opp i nettaket fra respektabelt hold. Like deretter er det Hoffen som viser frem sine ferdigheter etter å ha blitt spilt opp langs vant av Tyss. Plutselig var lagene like langt, og Andes-spillerne ble nå mer og mer frustrerte samtidig som DT-gjengen endelig fikk spillet til å gli. Nå skal det vel også sies at Andes spillerne naturlig nok ble slitne etter å ha hold et imponerende tempo ved like i drøye 2 perioder. På dette tidspunktet var det bare et tidspørsmål før ledermålet skulle komme. DT får frislag i gunstig tidspunkt hvorpå Hoffen og Nilssen raskt stiller seg opp. Etter noe nøling lar Hoffen toppscorertittel være toppscorertittel og serverer ballen til Nilssen. Nilssen setter ballen kontant i mål bak en forfjamset keeper som fortsatt dirigerer muren. 4-3 og stor glede på NOR-benken! Når så Blommer`n setter inn sitt andre for dagen i det påfølgende byttet etter flott forarbeid av Rille, så det rimelig kjørt ut for de tapre Andes-spillerne. Allikvel får de uttelling ikke lenge etterpå på et ikke altfor velplassert skudd som Løvold nok tar 9 av 10 ganger. Men spenningen varte ikke lenge da Hoffen ble dagens tredje tomålscorer etter å ha utvist "kyla" alene mot Andes`keeper. Og da Tyss smeller inn en klassisk back-scoring like før slutt var kvelden fullkommen! DT vinner sisteperioden hele 6-1! Intet mindre enn en imponerende prestasjon! Det ble mange utropstegn, men gud så fortjent og vi spanderer ett til!

Allerede på søndag er det ny hjemmekamp, og da er det Furuset som gjester Solberghallen. Møt opp og følg Bosses disipler i kampen om opprykk til 3 divisjon!

Moralen i laget!

At Kingen har valgt å la lokkene falle...

Dagens prestasjon: Da Blommer`n spør om å få sitte på med Nilssen hjem etter kampen. Gir så bekjed om at han venter ute, for så og komme tilbake og meddele at han hadde bil selv... GOD NATT!