39.57 Mål 9-5 Manne Strandberg (Robert Fox) NOR 92

41.09  Mål  10-5  Dag Erik Nilssen (straffe)  NOR 92
46.05  Mål  11-6  Kjetil Hoffen (Dag Erik Nilssen)  NOR 92
50.43 Mål 12-8 Vidar Aspeholen (Håkon T. Andersen) NOR 92
54.01 Mål 13-8 Robert Fox (Manne Strandberg) NOR 92
57.37  Mål  14-8  Glenn Olsen (Jarle Gommerud)  NOR 92

NOR 92's lag: Bjørn Aspeholen, Mikael Sjöqvist, Manne Strandberg, Robert Fox, Fredrik Steiner, Kjetil Hoffen, Jarle Gommerud, Håkon T. Andersen, Vidar Aspeholen, Dag Erik Nilssen, Richard Jacobssen, Glenn Olsen, Anders Blom, Håkon Nordlid

Red's comment's
Fredag kveld var det duket for topp-oppgjør i Solberghallen. På motsatt banehalvdel sto Kampen IBK, et lag vi spilte uavgjort mot da vi møttes i Jordalhallen i oktober. Før matchen hadde Kampen IBK 2 poengs forsprang på DT, så her sto mye på spill!

Matchen startet forrykende for DT sin del, og allerede før knappe 2 minutter var spilt ledet vi 2-0! Hoffen var først frempå etter et lurt skudd fra relativt skrått hold etter pasning fra G. Det første byttet var knapt unnagjort før Tyss ladet kanonen og knallet inn 2-0! Alle snakker om Tyss-pasningen, men hva med Tyss-skuddet (for det var vel et skudd...?). DT-gjengen ble enige om ikke å hvile på laurbærene til tross for denne kanon-åpningen, men det er ofte lettere sagt enn gjort i innebandy hvor ting skjer lynhurtig. Noe som også viste seg da Kampen fikk inn en viktig redusering i en fase hvor DT tilsynelatende hadde stålkontroll på matchen. Når da i tillegg Manne blir utvist like deretter så det ikke lenger fullt så rosenrødt ut. Men det påfølgende undertall-spillet ble severdig sett med NOR-øyne. Fox`n ser en fiskende Nilssen på topp, og fra egen banehalvdel slår han en lang "lyrare" over alt og alle hvorpå Nilssen løfter ballen elegant videre over en forfjamset keeper. Som om ikke det var nok gjentar historien seg noen sekunder senere. Fox`n serverer en lang ball, denne gang til Tyss som smeller til på direkten og dermed sto det plutselig 4-1 på lystavla. 2-0 i undertallspill er ikke hverdagskost! Og hva var da mer naturlig enn at Kampen klarte å putte 2 ganger når vi igjen ble fulltallige...? Dermed ble det en liten befrielse når Blom`ern satte inn 5-3 rett før en hektisk 1.periode tok slutt. Richard skal her ha cred for en flott assist!

2. periode startet også med DT-dominans, men vi var aldri helt trygge da Kampen var farlig frempå ved flere anledninger. Men det skulle ta nesten en halv periode før noen av lagene fikk hyll på byllen. Sjökan mottar en utsøkt pasning fra Manne, og setter ballen kontant i nota. Sydlandsk feiring da Sjökan takket høyere makter for scoringen. Eller var det Knugen han hyllet... Like deretter scorer Hoffen nok en gang og skapte ytterligere ro i rekkene. Kampen gir seg ikke og reduserer nok en gang, men pådrar seg en skjebnesvanger utvisning like etterpå. Det så ut til at overtallspillet skulle bli resultatløst, men et taktisk bytte av Sjökan fører til at Nilssen går inn i midten og smeller inn 8-4, nok en gang glimrende assistert av Fox`n. Kleggene fra Oslo`s harde østkant gir seg ikke og får kranglet inn nok en scoring, men da synes Manne at nok er nok og setter inn 9-5 "right before the buzzer"!

Periodens øyeblikk: Da Richard misser på "alle målsjansers mor" og ender hodestups over vantet! Nilssen klør seg fortsatt i hodet over "poenget som forsvant"...

Den siste perioden starter med at DT blir tildelt straffeslag etter at Vidar blitt felt av gjestenes keeper. Nilssen gjør ingen feil og vi leder med betryggende 5 mål. Matchen fikk nå høyere temperatur. En rad av merkelige dommeravgjørelser + slitne kropper gjorde sitt til dette, men heldigvis utartet det seg ikke nevneverdig. Målkongen Hoffen gjør nok et mål før Kampen igjen putter på 2 mål. Dette skulle vise seg å bli siste krampetrekning fra gjestene da DT viser rutine og besørger de 3 siste scoringene i en underholdende forestilling. Siste målet til Glenn var forøvrig en perle!

En målrik og underholdende affære endte altså med 14-8 seier til hjemmelaget. Dette betyr at vi passerte en arg konkurrent på målforskjellen og ligger på andreplass, ett poeng bak Void (undertegnede går da ut fra at Void slo Nes 2 i sin kamp). Alt ligger dermed til rette for en spennende avslutning!