15.42 Mål 1-1 Jarle Gommerud (Kjetil Hedenstad) NOR 92
18.34  Mål  2-1  Kjetil Hoffen (Jarle Gommerud)  NOR 92

30.16  Mål  3-1  Dag Erik Nilssen (Kjetil Hoffen)  NOR 92

48.30  Mål  4-1  Anders Blom (Mikael Sjöqvist)  NOR 92
53.18  Mål  5-1  Dag Erik Nilssen (Kjetil Hoffen)  NOR 92
53.31  Mål  6-1  Kjetil Hoffen (Jarle Gommerud)  NOR 92
57.22  Mål  7-1  Dag Erik Nilssen (Kjetil Hoffen)  NOR 92
59.24  Mål  7-2  Lillestrøm
59.42 Mål 8-2 Jarle Gommerud (Vidar Aspeholen) NOR 92

NOR 92's lag: Jørn Hagen (M), Mikael "Sjökan" Sjöqvist, Jarle Gommerud, Dag Erik Nilssen, Jens-Petter Frøiland, Caj "Kingen" Holm (K), Kjetil Hoffen, Kjetil Hedenstad, Anders Blom, Vidar Aspeholen, Richard Jacobsson.

Red's comment's
Vi spådde før denne kampen at dette kom til å bli en jevn affære. Ikke minst fordi vi kun klarte å karre til oss ett poeng i bortekampen mot samme lag like før jul. Og våre spådommer skulle vise seg å slå til...

DT ankom Solberghallen på lørdag proppfulle av selvtillit etter en rekke gode kamper i det siste hvorpå siste poengtap faktisk kom mot Lillestrøm i desember. Allikevel, de første ti minuttene av matchen ble lite publikumsvennlig med mye dueller og lite finspill. Og det var ikke ufortjent at det var Lillestrøm som tok føringen ca. halvveis ut i første periode. Scoringen var av det billige slaget, og en scoring Hagen i buret må ta på sin kappe. Den samme Hagen spilte seg for øvrig stort opp etter denne lille arbeidsulykken. Vi begynte etter hvert å ta mer og mer over kommandoen i banespillet og hadde en rekke sjanser som burde ha gitt uttelling. Og scoringen måtte til slutt komme, og det var "syvende far i huset", nemlig Jarle G. som besørget denne etter fint samarbeid med Hedenstad. Den samme Jarle var arktitekten noen minutter senere da han assisterte Hoffen som lett kunne sette inn 2-1 like før periodesignalet lød. I og med at Martinsen lider av Excel-skrekk om dagen vet ikke undertegnede i skrivende stund hvor mange kasser Hoffen har notert seg for hittil i sesongen, men det er ikke få...

I pausen fokuserte Kingen på at vi måtte bedre den offensive delen av spillet. Bakover hadde vi hatt grei kontroll på Lillestrøm`s relativt forutsigbare angrepsspill. Andre periode ble temmelig lik den første, og vi så gang på gang at vårt offensive spill ikke satt like godt som i de foregående kampene. Nå skal det også sies at Lillestrøm lå veldig kompakt og samlet bakover noe som gjorde det vanskeligere for DT å få til noe etablert angrepspill. Men drøyt halvveis ut i perioden klarte DT å skape en to mot en situasjon hvorpå Hoffen finner Nilssen men en lur stikker. Alene med keeper gjør Nilssen ingen feil og får vippet ballen opp i motsatt vinkel. I siste halvdel av perioden hadde begge lag gode muligheter, men to gode keepere nektet å slippe inn flere mål. Perioden endte dermed med 1-0 til hjemmelaget.

Kingen var fortsatt ikke helt fornøyd med spillet og vi fulgte oss langt fra sikre på seier med kun to mål å gå på før siste periode tok til. Anders slet lenge i denne matchen med å få skuddene til å sitte, men et stykke ut i perioden satt skuddet i vinkelen slik det pleier fra den kanten. En viktig scoring som ga DT litt mer arbeidsro. Kingen fokuserte i pausen på at forwards måtte slutte å ta oppstilling bak målet til Lillestrøm for det er nemlig ikke der sjansene skapes. Dissidenten Hoffen ville motbevise denne teorien og tok oppstillingen bak kanarifugl-buret, og bak der hadde han tydeligvis god oversikt for han fant sin makker Nilssen foran mål med nok en lur stikker. Hoffen kunne dermed peke nese til en noe snurt Kingen... Like deretter finner Jarle G (eller gjorde han det...?) Hoffen som dreper all spenning med sin andre scoring for dagen og DT`s sjette. På denne scoringen var det ingen som påtok seg assisten, men da alle hadde slått seg til ro med "uass." viste det seg at Jarle G etter hektisk lobbyvirksomhet i sekreteriatet etter matchen allikevel hadde klart å tilrive seg en assist... Nåvel, etter dette ble det mye hawaii og etter enda en scoring fra Nilssen klarte Lillestrøm å pynte noe på resultatet. DT`s siste scoring besørget Jarle med sin andre for dagen. En flott scoring etter fint samarbeid med Vidar. I denne forbindelse har undertegnede lyst til å fremheve innsatsen til Vidar. Han er ingen "Zorro-spiller", men legger alltid ned en solid dose innsats og tæl og er en viktig brikke i dagens DT!

Nok en seier, og 3 kamper før slutt er det kun opp til oss selv om vi skal greie målet om opprykk. Førstkommende lørdag venter Romsås på oss i Oslo!

En meget fairspilt kamp som endte med null utvisningsminutter!

At sesongen går mot slutten. For det er nemlig veldig gøy å være en del av DT om dagen! Sorry, men klarte ikke å trekke frem noe bedre (eller verre).