27.10  Mål  1-1  Mikael Sjöqvist (Anders Blom) NOR 92
30.19 Mål 2-1 Mikael Sjöqvist (Anders Blom) NOR 92
33.51 Mål 3-1 Manne Strandberg (Håkon Løvold) NOR 92
35.52 Mål 4-1 Håkon D. Nordlie (Anders Blom) NOR 92

46.11  Mål  5-3  Mikael Sjöqvist (Rickard Jacobsson)  NOR 92
53.17 U2    Anders Blom  NOR 92
58.19 Mål 6-4 Vidar Aspeholen (Manne Strandberg) NOR 92

NOR 92's lag: Håkon Løvold (M), Thomas Henriksen, Rickard Jacobsson, Mikael Sjöqvist, Jens P. Frøiland, Caj Holm, Manne Strandberg, Vidar Aspeholen, Dag Erik Nilssen, Kjetil Hoffen, Anders Blom, Håkon D. Nordlie

Red's ref:

Så var endelig juleferien over også for DT-gutta selv om det ikke så slik ut da gutta entret hallen fredag kveld. Det var noe uinspirert over det hele, noe som gutta også fikk høre før kampen tok til av en for dagen heltent coach. Bosse hadde nemlig overhodet ingen planer om å avgi poeng i årets første kamp. Motstander Lørenskog stilte med et langt bedre mannskap enn i sesongens første kamp (seier 8-3, red anm.), noe som også skulle komme til syne i løpet av kampens gang.

Bortsett fra at Manne stilte opp for DT i 2 perioder, var det ingen større overraskelser i lagoppstillingen til denne kampen.

Til tross for en aldri så liten overhøvling før kampen virket det ikke som gutta hadde klart å restituere seg etter ferien når kampen startet. Vi har riktignok for vane å starte svakt, men DT nådde nok et aldri så lite bunn-nivå i innledningen av fredagens kamp. Lørenskog fikk gjøre som de ville og det var ikke noe å si på at de tok føringen allerede etter drøye minuttet. Dominansen til bortelaget vedvarte utover i perioden, og det var først i sluttfasen av omgangen at hjemmelaget endelig fikk vist seg frem. Allikevel ble det ingen flere mål i perioden noe vi takker en for dagen god Løvold i buret for. Det skal også nenves at hans kollega i Lørenskog-buret sto en meget god kamp!

DT tok med seg det lille positive som skjedde i sluttfasen av første periode inn i den andre, og det var langt bedre takter over hjemmelaget nå. Og om det ikke var mye som minte om at det faktisk var den suverene serieleder som spilte i første omgang var midtperioden derimot et virkelig prov på det motsatte. Snuoperasjonen var faktisk ganske imponerende med tanke på det usle spillet som ble vist i starten av matchen. Det begynner med at Sjökan prikker inn utlikningen etter fint forarbeid av Blom. Den samme duoen besørger også DT`s andre scoringen like deretter og nå fikk virkelig gutta blod på tann. Manne kom inn etter å ha varmet benken i første periode og skulle i utgangspunktet spille back (!), men ettersom kaptein Hoffen måtte gå ut med en ankelskade ble han etterhvert flyttet opp som forward (uten nevneverdige protester...). Dette ga resultater og etter å ha tråklet seg gjennom et par forsvarer på sedvanlig vis vippet han ballen elegant forbi Lørenskog`s gode burvokter. 3-1 var dermed et faktum og DT fikk straks litt mer arbeidsro. Et lite pluss ved scoringen var det faktum at Løvold i buret fikk tilkjent assisten. Men DT ga seg ikke og like deretter kunne Håkon besørge vår fjerde scoring etter flott forarbeid av den nykronede assist-kongen Blom! Allikvel hadde Lørenskog flere gode muligheter i denne fasen, så det var ikke ufortjent når de reduserte rett før periodesignalet lød i hallen.

Det var langt bedre stemning i garderoben før siste periode, og det virket som om gutta nå virkelig var innstilt på å riste av seg Lørenskog for godt i denne kampen. Allikevel var det Lørenskog som reduserte ytterligere drøye fem minutter inn i perioden. Men igjen viste DT, og ikke minst dagens tremålscorer Sjökan, styrke. Lagene hadde knapt fått startet opp igjen etter forrige scoring før den svenske måljegeren atter en gang satte kula i nota. Denne gang var det Rille som besørget assisten. "Duracel-Rille" spilte igjen en meget god kamp for DT med sin enorme løpskapasitet og innsatsvilje! I denne fasen fulgte lagene hverandre som skygger og nå var det Lørenskog som besørget et raskt svar på tiltale etter slapt forsvarsspill hos hjemmelaget. Nå vippet kampen voldsomt og det var kun en god Løvold i buret som forhindret balanse i målprotokollen. Verdt også å nevne at Blom pådro seg en høyst unødvendig utvisning etter dette. Dermed var det en stor lettelse å kunne konstatere at skuddet fra Vidar snek seg over streken til 6-4 like før slutt.

Til tross for en mildt sagt varierende prestasjon i denne kampen er fortsatt DT ubeseiret i årets sesong. Nå venter Andes borte i Jordalhallen førstkommende søndag. Det blir ikke satt opp buss til denne kampen, men alle er allikevel hjertelig velkomne til å ta seg en tur!

Kveldens mest overflødige instruks: Når Bosse sier til Manne at han gjerne må bidra offensivt også... (Manne startet som nevnt kampen som back).