15.46  Mål  4-1  Anders Blom (Kent Salte)  NOR 92

40.31  Mål  5-3  Henning Larson (Kjetil Hedenstad)  NOR 92
48.41 Mål 6-3 Henning Larson (Dag Erik Nilssen) NOR 92
54.37 Mål 7-3 Rickard Jakobsson (Kjetil Hoffen) NOR 92
59.08 Mål 8-3 Henning Larson (Anders Blom) NOR 92
59.40  Mål  9-3  Kjetil Hoffen (uass.)  NOR 92

NOR 92's lag: Bjørn Aspeholen (M), Mikael "Sjökan" Sjöqvist, Jarle Gommerud, Dag Erik Nilssen, Caj "Kingen" Holm (K), Kjetil Hoffen, Kjetil Hedenstad, Anders Blom, Rickard Jacobsson, Kent Salte, Henning Larsson.

Red's comment's
Etter fredagens seier mot Nannestad kan DT i realiteten kalle seg seriemester. I teorien kan Strømmen 2 havne på samme poengsum, men den imponerende målforskjellen til DT skal det godt gjøres å matche. Uansett, champagnen blir værende på kjøla til neste søndag...

Nannestad kom til Solberghallen med en hard kamp i bena fra dagen før (!). Da spilte laget nemlig mot nettopp Strømmen 2 hvorpå de tapte 5-10. Dette til tross, det var ikke mye som tydet på at Nannestad spillerne var slitne når kampen ble blåst i gang av radarparet Hagen/Janic. Allikevel var det DT som åpnet ballet etter bare drøye halvannet minutt spill. Larson var frempå og kunne notere seg for dagens første etter flott samarbeid med Hedenstad. Nannestad lot seg ikke stresse av dette, dvs. de fortsatte kun å stresse DT-spillerne som ikke fikk mye tid og rom i første periode av matchen. Det ble for nye nøling av DT som gang på gang ga fra seg ballen i farlige situasjoner. Dette straffet seg etter ca. 6 minutter da Nannestad kunne utlikne etter et lavt skudd som går under Bosse i DT-buret. Etter dette ble det mye hawaii med store sjanser til begge lag, men det skulle drøye før Jarle G til satt inn en kjærkommen scoring for vertene. Dette utløste en aldri så liten ketchup-effekt hvor DT i løpet av knappe to minutter noterte seg for hele 3 mål. Men før signalet lød rakk også Nannestad og redusere èn gang etter slett forsvarsspill og dermed var det fortsatt nerve i kampen da lagene gikk i garderoben.

Midt-perioden ble ikke mye å skrive hjem om, og DT skal være svært glade for at det ikke kom flere baklengs. Målet ga nemlig Nannestad-spillerne blod på tann, og sørget virkelig for at DT fikk noe å fundere på i pausen.

Husker ikke hva som ble sagt i pausen, men det hjalp tydeligvis. DT fikk til mye mer spill samtidig som Nannestad spillerne ble mer og mer slitne. Vår for dagen unge 2. rekke fikk virkelig spillet til å sitte, og det skulle bare ta drøye halvminuttet før Larson kunne sette inn den viktige 5-3 scoringen etter et flott solo-raid. En scoring som gjorde sitt til at DT-gutta fikk senket skuldrene noe. Etter dette hadde laget full kontroll på gjestene, og det var fullt fortjent da Larson atter en gang kunne sette ballen i nota etter fint samarbeid med Nilssen. Og da Rickard noen minutter senere stormer inn og putter vår syvende scoring er løpet kjørt. En flott scoring av den alltid hardtarbeidene backen! Vi putter på ytterligere to mål helt i sluttfasen av kampen og sørger dermed allikevel for et pent resultat i en kamp hvor vi lenge slet. Dette kjennetegner styrke!

Neste søndag står Strømmen på motsatt banehalvdel, og vi må nok heve oss et par hakk til om vi skal gå seirende ut av den bataljen.

+ til Sjökans mamma og pappa som tok turen helt fra Sverige for å se sin sønn bli seriemester. STORT!!!

...at ikke flere er som Sjökans mamma og pappa...