35:02  4-2  Anders Blom (Mads Normann)  NOR 92

45:15 5-4 Anders Blom (Mikael Sjöqvist) NOR 92
46:03 6-4 Bjørn Erik Torgersen (Kjetil Hoffen) NOR 92
49:10  7-4  Julian Agyemang (Bjørn Erik Torgersen)  NOR 92
59:08  8-6  Julian Agyemang (Kjetil Hoffen)  NOR 92

NOR 92's lag: Kjetil Hedenstad (M), Jens Petter Frøiland, Fredrik Steiner, Vidar Simensen, Thomas Henriksen, Mads Normann, Bjørn Erik Torgersen, Julian Agyemang, Mikael Sjöqvist, Anders Blom, Kjetil Hoffen (K)

Hagens ref:

1 Periode:

Det var stor spenning før denne kampen. Publikum som møtte frem, med en spent mine i ansiktet. ”Lokaloppgjør” mot Oslo beste vestkant

De tregeste publikummerne hadde knapt fått satt seg rundt 5 minutter uti kampen, da Kjetil Hoffen fikk ballen servert på et fat fra Mads Fossum Normann. Fatet må forøvrig leveres, da moren til Mads savner fatet. Hoffern plasserte ballen utagbart mellom bena på en ekstremt hjulbeint OBV målvakt.

I 7 min ble publikum pint av kjedelig innebandy, kampen var i ferd med å bli et stort gjesp. Da Phillip Rønning sendte i vei et vådeskudd fra midten, Hedenstad burde tatt lompa fra nevnte Rønning. Det stod plutselig 1-1. Publikum fikk knapt med seg hva som hendte.

Rett før sluttsignalet for denne kjedelige perioden, så tok Mads Normann frem enda et fat, som han har lånt av sin tante Berit. Denne gang var det Andres Blom (ikke i familie med den gamle bandykjempen Ole Blom, ei heller Blom i Hotell Cæsar) som fikk gleden av å være sist på ballen. Knallhardt opp i vinkelen. 2-1.

2 Periode:

Bosse Supermann var ikke tilstede denne gangen, slik at Sjøkan var dagens lagleder. Men Sjøkan var mer interessert i å fortelle gamle svenske skrøner, enn å piffe oss opp til kampen i pausen.

Vi ble tatt skikkelig på senga når 2 periode var i gang. Oddis Bogsveen rundlurte Sjøkan ikke bare en og to ganger, men tre ganger før han spilte vegg med Morten Tonning. Sendte så i vei et utagbart skudd midt i mål. 2-2. Denne kalddusjen klarte vi å tørke av oss etter cirka 13 minutter, da smalt Bjørn Erik Torgersen inn en knallperle av et skudd. Tverrligger ned. Vi var på nytt i ledelsen med 3-2. Så fikk Anders Blom servert nok en pasning fra Mads Normann, etter et par piruetter ala Blom, så var det 4-2.

Så tok vi en time out på banen, uten å si ifra til dommeren. OBV fikk lov til å redusere og utligne til 4-3 og 4-4.

3 Periode:

Anders Blom var het denne dagen. Såpass het at han knallet inn en perle av et mål før det hadde gått et minutt av siste periode. Sjøkan var kelneren denne gangen. Pasningen var noe heldig, da han forsøkte å skyte, men bommet på ballen. Men Blommern var på plass. 5-4

Bjørn Erik Torgersen var noe heldig etter litt klabb og babb foran OBV målet, slik at han fikk pirket inn 6-4. Deretter spilte Julian, vakker vegg med Hoffen. Før han rundet målvakten på elegant vis. Plutselig stod det 7-4.

OBV kom noe heldig tilbake med to heldige mål. Slik at resultatet stod 7-6. Publikum var nå i ekstase. Det rullet frem og tilbake. Men to halvgode målvakter, gjorde det vanskelig å få den hullete hvite ballen i mål.

Julian fikk æren av å avslutte en presis gjennomspill fra Hoffen, etter at Hoffen hadde drillet av 3 Bærums Verk spillere. Julian gjorde ingen feil. Slik at kampen ebbet ut med 8-6.

For de som gadd å bruke dagen til å se denne kampen.

Til den som gav Hoffen oppdraget med å skrive rapport.