34.49  Mål  4-0  Kjetil Hoffen (Alexander Jaksland)  NOR 92

40.15  Mål  5-1  Jens Petter Frøyland (Vidar Aspeholen)  NOR 92
42.50  Mål  6-1  Dag Erik Nilssen (Alexander Jaksland)  NOR 92
51.36  Mål  7-2  Glenn Olsen (Jens Petter Frøyland)  NOR 92
57.30 Mål 7-4 - Romsås

NOR 92's lag: Bjørn Aspeholen (M), Caj "Kingen" Holm (K), Anders Blom, Børre Gommerud, Glenn Olsen, Manne Strandberg, Tom Erik Kolek, Jarle Gommerud, Richard Jakobsen, Jens Petter Frøyland, Kjetil Hoffen, Aleksander Jaksland, Vidar Aspeholen, Dag Erik Nilssen

Red's comment's
Fredag kveld var vi tilbake i vår egen lekegrind og det var Romsås som skulle få unngjelde mot et på papiret sterkt DT-lag. Og fremfor alt var det gledelig, og ikke minst viktig at Manne gjorde comeback etter lang tids skadeavbrekk (se egen sak).

Noe uvanlig til DT å være stilte vi med hele 3 rekker fremover + 2 backpar. Romsås stilte kun med 2 rekker, men til gjengjeld var de fulle av ungt pågangsmot og innsatsvilje. 1. periode bar allikevel preg av stor DT-dominans. Dette til tross, det skulle ta lang tid før man fikk hull på byllen. Knappe 3 minutter før periodens slutt var det endelig klart for scoring, og ikke overraskende var det Manne som sto for målet. Et velplassert skudd utagbart for keeper gjorde sitt til at DT kunne gå i garderoben med litt mer senkede skuldre.

Etter noen kloke ord fra den selvutnevnte kapteinen i pausen fortsatte DT der hvor de slapp i 1 periode, og det skulle ikke ta lang tid før den notoriske målscoreren Manne igjen var på rett plass til rett tid, nok en gang assistert av Kingen. Nettopp denne scoringen fortjener litt ekstra omtale. Honnør går til Kingen for en flott gjennombruddspasning fra langt nede i egen sone hvorpå Manne kommer på løp og runder Romsås-keeperen på elegant vis. Dette tente DT ekstra, og ikke lenge etterpå var det Blommern som var på ferde etter flott samarbeid med Richard. Rett etter dette pådrar Romsås seg den første av etterhvert mange utvisninger, noe de blir straffet hardt for i det påfølgende overtallspillet. Kjetil Hoffen har alltid vært sikker både på og med kølla, og på volley-vis setter han inn 4-0 etter en fin assist fra Jaxx. Like deretter kommer en ny utvisning. 5 mot 3 burde ha ført til ytterligere en scoring, men i stedet kontrer Romsås hvorpå Jaxx pådrar seg en sur 2-minutter! Som mot Void forrige helg slapper DT noe av og lar Romsås komme mer med i kampen, noe som resulterer i en redusering drøye 5 minutter ut i perioden. Etter denne relativt hektiske 5 minutters perioden dabber det noe av, og til tross for gode muligheter til begge lag ebber perioden ut med 4-1 ledelse til hjemmelaget.

3 perioden skulle vise seg å bli av det ampre slaget. Romsås spillerne ble mer aggressive, noe som førte til en del mindre "sammenstøt" og påfølgende utvisninger. Dette førte til at 3. periode ble noe oppstykket. Men før den tid, rakk Frøyland og fosse opp langs vantet og smelle inn den femte scoringen til DT. Like deretter setter Nilssen fra sin "center-posisjon" inn 6-1 etter flott samspill med Jaxx og Manne. Som vanlig fra den kanten kom scoringen fra kloss hold. Kampen var i realiteten avgjort, men en del slurv bakover gjorde sitt til at siffrene ikke ble så overbevisende som de strengt tatt burde ha vært. Skal legges til at kampen ble noe skjemmet av en episode i sluttminuttene hvorpå en duell nede i rundvantet medfører en lengre stans i spillet. Kolek og en Romsås-spiller braker sammen hvorpå Kolek av uforståelige grunner påføres en 2-minutter. Romsås-spilleren vred seg i "smerte" etter selv å ha kastet seg inn i duellen på grusomt vis. Ubekreftede meldinger gikk ut på at han hadde besvimt og at et legebesøk var på sin plass. Etter lydene som lød nede i rundvantet å dømme kunne man raskt avkrefte besvimelses-teorien... Vel vel, NOR 92 vant til slutt 7-4, og etter en kamp som svingte voldsomt i prestasjonene skal vi være fornøyd med 2 poeng etter fadesen i Bjølsenhallen forrige helg!

Fremfor alt seieren, men også Mannes comeback som resulterte i 2 scoringer!

At kampen blir noe skjemmet av den del unødvendige sammenstøt, noe som påvirker rytmen i kampen.