Utvisninger: NOR 92: 1x2 min. - Strømmen: Ingen.

16.48  Mål  2-0  Robert Fox (Jarle Gommerud)  NOR 92

34.30 Mål  3-0  Robert Fox (Terje Martinsen)  NOR 92

51.37  Mål  4-1  Anders Blom (Jens P. Frøiland)  NOR 92
58.43  Mål  4-2  Strømmen
59.02  Mål  5-2  Per Blomquist (uass.) NOR 92

NOR 92's lag: Bjørn Aspeholen (M), Jarle Gommerud, Caj Holm, Jens-Petter Frøiland, Per Blomqvist, Vidar Aspeholen, Fredrik Steiner, Dag Erik Nilssen, Glenn Olsen, Terje Martinsen, Anders Blom, Robert Fox og Kjetil Hoffen.

Red's comment's
NOR 92 DT tok en viktig seier mot Strømmen 2 i Solberghallen søndag formiddag. For det er vel ingen hemmelighet lenger: DT`s målsetning denne sesongen er opprykk!

Strømmen`s rekrutter kom til Solberghallen med kun 6 utespillere + keeper. Og når da DT i likhet med forrige hjemmekamp kunne stille med 3 rekker fremover, lå alt til rette for en ny hjemmeseier. Etter hvert som kampen skred frem fikk vi fort merke at dette allikevel ikke kom til å bli en "walk in the park", da de få Strømmen-spillerne kjempet iherdig og klarte gang på gang å komme til gode avslutninger. Nå skal det også fremheves at DT i første periode vartet opp med mye godt spill hvor det var god rull på ballen, og det er nettopp da det er gøy å spille innebandy. Etter drøye 10 minutter av 1-periode satt ballen i nota etter et flott skudd av PC. Godt å se PC tilbake i NOR-trøya, ei trøye han forøvrig utfyller bedre enn noensinne... 1. periode var alt i alt preget av mye godt spill fra begge lag, men det var DT som sto for målene, og drøye 3 minutter før periodens slutt smalt Robert Fox inn 2-0 etter en forløsende pasning av G.

DT fortsatte å rulle ball i 2. periode samtidig som man hadde god kontroll bakover på banen hvor Pær (norsk versjon) og den "selvutnevnte" styrte skuta. Strømmen-gutta la seg som forventet lavt i banen, men var hyperfarlige på kontringer. Men til tross for flere gode avslutninger klarte de ikke å få hull på byllen, mye takket være en heltent Bosse i DT-buret! Periodens eneste scoring var det DT som sto for. Martinsen setter fart, teller streker og fyrer av hvorpå en ellers god Strømmen-keeper må gi retur. Der står Fox`n og setter enkelt inn sin andre scoring for dagen. Stort mer er det ikke å rapportere om fra midt-perioden.

3. perioden skulle vise seg å bli noe mer målrik. Pær pådrar seg kampens første og eneste utvisning etter ca. 5 minutter, og vi blir satt skikkelig under press i det påfølgende undertall-spillet. Strømmen ruller hurtig ball, og får etterhvert lønn for strevet da en Strømmen-spiller får stå umarkert på bortre stolpe. Nå fikk Strømmen blod på tann og satte inn et voldsomt press på DT. DT var både heldige og dyktige i denne perioden, noe som forhindret en ytterligere redusering. Og det var stor lettelse å spore på DT-spillerne når Blom`ern satte inn 4-1 mot spillets gang etter drøye 10 minutter. Forøvrig et vakkert plassert skudd fra kant helt oppe i motsatt kryss. Nå var kampen i realiteten avgjort og det ble litt Hawaii mot slutten. Strømmen fikk satt inn en billig redusering i tillegg til at Pær fikk all verdens tid til å sette inn den endelige spikeren i kista med et skudd helt oppe i vinkelen.

Vi kunne raskt konkludere med at Strømmen har vært det mest spillende laget vi har møtt hittil, og et lag som helt sikkert kommer til å ligge høyt på tabellen ved sesongslutt. Imponerende innsats med kun 6 utespillere! Alt i alt ble det en underholdene og bra match denne søndagen i Solberghallen. Nå er det Nannestad på bortebane som gjelder neste lørdag. En kamp Bosse etter eget utsagn gleder seg veldig til da han aldri har vært på Nannestad...

God kamp, god stemning, lite utvisninger!

At ikke flere finner veien til Solberghallen for å bivåne DT!