23.09  Mål  6-3  Jens Petter Frøiland (Anders Blom) NOR 92
29.30  Mål  7-4  Kjetil Hoffen (uass.)  NOR 92

45.47  Mål  8-4  Mikael Sjöqvist (Manne Strandberg) NOR 92
47.45  Mål  9-4  Anders Blom (Dag Erik Nilssen) NOR 92
49.14  Mål  10-4  Kjetil Hoffen (Håkon Norlid) NOR 92
51.48  Mål  11-4  Anders Blom (Aleksander Jaksland) NOR 92
57.19 Mål 12-5 Manne Strandberg (Jarle Gommerud) NOR 92
59.11 Mål 13-5 Kjetil Hedenstad (Caj Holm) NOR 92

NOR 92's lag: Jørn Hagen (M), Mikael "Sjökan" Sjöqvist, Dag Erik Nilssen, Jens-Petter Frøiland, Caj "Kingen" Holm (K), Jarle Gommerud, Anders Blom, Vidar Aspeholen, Richard Jakobsen, Aleksander Jaksland, Håkon Norlid, Kjetil Hedenstad, Kjetil Hoffen, Håkon "Tyss" Andersen, Manne Strandberg

Red's comment's
Fredag kveld var det tid for toppkamp i herrenes 5. divisjon. På motsatt banehalvdel sto Void IBK som før kampen hadde ett poengs forsprang på våre gutter. Og da Void i tillegg har et solid forsprang hva målforskjell angår (mye takket være et gavmildt Romsås), sier det seg selv at kun seier var godt nok denne kvelden.

DT stilte med et bra lag på papiret og tok også en tidlig tomåls-ledelse i matchen. Først setter Sjökan iskaldt inn 1-0 via stolpen etter et lekkert fremspill av Jaxx. Like deretter setter årets ukronede poengkonge, Kjetil Hoffen inn 2-0 etter flott samarbeid med Rickard. Vi hadde på forhånd advart mot Voids raske kontringer og "direkte på mål"-taktikk. Det var tydelig at noen ikke hadde fulgt med i timen for ganske nøyaktig 10 minutter senere hadde serielederen snudd kampen. Smilene på DT-benken forsvant raskt etter dette, og det gikk opp for gutta at man må jobbe for opprykk uansett hvor i seriesystemet man måtte befinne seg. Målkongen Hoffen forsto i alle fall alvoret og kunne sette inn sin andre scoring like deretter før Blom`ern satte inn en kjærkommen scoring rett før lagene gikk i garderoben (vel, Void ble værende igjen i hallen).

Til tross for at vi ledet mot serielederen var vi enige om at vi ikke kunne være fornøyd med spillet så langt. Lagdelene hang ikke godt nok sammen, noe som ga rom for en del unødvendige kontringer. Uansett, andre periode startet som den første og DT kunne sette inn 5-3 etter kun et halvt minutt spill. Norlid gjorde ingen feil fra "slottet" etter et flott fremspill av Vidar. Vår andre scoring i denne perioden besørget Frøiland for etter å stormet frem fra sin back-posisjon hvorpå han til slutt ekspederer pasningen fra Blom`ern kontant i nota. Mye tyngde bak det skuddet! Midtperioden ble alt i alt langt roligere enn den første hvorpå DT tilsynelatende hadde god kontroll på Void IBK. Void klarte allikevel å redusere en gang før Hoffen kunne fullbyrde sitt hat-rick allerede etter halvspilt match. Sterkt av den gamle sirkushesten!

Om 2 periode var kjedelig og målfattig, kan ikke det samme sies om den tredje. Her skulle det vise seg at målene rant inn, og heldigvis mest den riktige veien for DT`s del. Kingens lille skjennepreken i pausen skulle vise seg å tenne DT-gutta. Og i løpet av en 6-minutters periode i midten av perioden scoret DT hele 4 mål. Av redaksjonelle årsaker avstår Red. fra å gi en detaljert beskrivelse av hver enkelt. Derimot er det verdt å nevne at Hoffens fjerde scoring for kvelden var en aldri så liten lekkerbisken! Etter dette gikk lufta ut av Void-spillerne, men all honnør til Oslo-gjengen som hadde kjempet tappert gjennom hele matchen. Det er lett å skjønne at dette laget har kapret mange poeng i årets serie. Kampen ebber ut med en solid 13-5 seier etter avsluttende scoringer av Manne og Hedenstad.

DT innehar nå tabelltoppen for første gang i år, og må nå rette all fokus mot tirsdagens tøffe bortekamp mot Nes 2. Taper vi der, kan vi oppleve at fredagens seier ikke var verdt billett-inntektene!

Her hadde jeg tenkt å skrive at absolutt alle DT-spillerne noterte seg for poeng i kampen, men oppdaget plutselig at Tyss ødela den saken! Har ingen plan B... OK, vi leder tabellen!

At kun èn (1) tilskuer hadde funnet veien til Solberghallen denne fredagen (han het forøvrig Tore)...!