22:49 0-2  Dag Erik Nilssen (uass.)  NOR 92
 27:33  1-3  Jonas Sandberg (Vidar Simensen)  NOR 92
 29:06 1-4  Håkon D. Nordlid (Julian Agyemang) NOR 92
 39:13 1-5 Jonas Sandberg (Sondre Røstgård) NOR 92

40:40 1-6  Mads Normann (Jonas Sandberg)  NOR 92
 51:37 2-7  Mads Normann (Bjørn Erik Torgersen)  NOR 92
 56:35 3-7  Østkantkameratene

NOR 92's lag: Håkon Stærkebye (M), Vidar Simensen, Sondre Røstgård, Bjørn Erik Torgersen (K), Jonas Sandberg, Mads Normann, Jens Petter Frøiland, Thomas Henriksen, Håkon D. Nordlid, Dag Erik Nilssen, Julian Agyemang

Red's ref:

Tre lag i vår avdeling kjemper om de to plassene som gir direkte opprykk til 2. div. Disse er foruten DT, også Asker og Lindeberg (Sveiva og Sagene kan ikke rykke opp) Tabellen halter noe, men med seire i våre resterende 2 kamper kan våre helter på Dream Team sprette champagne-korkene for nok et opprykk, det tredje på rad... Intet mindre enn imponerende! Østkantkameratene derimot er et av lagene som kjemper i motsatt ende av tabellen, men i visshet om at alle kan slå alle i denne avdelingen var det en skjerpet gjeng som tok turen til Stovner søndag ettermiddag.

1. periode:

DT stilte som vanlig med 2 fulle rekker bestående av en fin blanding gammelt og nytt materiale (mest nytt). Bosse hadde lagt topp til en klassisk DT-rekke ispedd Julian samt en ungdomsrekke med Jonas og Mads i spissen. Som alltid tar det litt tid å venne seg til parkett så det tok noe tid før spillet fikk satt seg i den første perioden av matchen. Når det er sagt, hadde DT full kontroll på tingenes tilstand og virket ikke minste solide bakover. Vidar viste null respekt for robuste Østkant-gutter og klinte til i duellene som seg hør og bør. Sjanser til tross for begge lag skulle det drøye halve perioden før ballen fant veien til en av nettmaskene. Og som så mange ganger tidligere denne sesongen var det kombinasjonen Jonas/Mads som besørget den befriende scoringen. Mads fant Jonas med en flott pasning tversover foran mål hvorpå Jonas sikkert plasserte ballen bak en utspilt keeper. Flere mål ble det ikke i perioden og lagene kunne ta en velfortjent pust i bakken.

2. periode:

Foran midtperioden ble vi enige om å la ballen gå hurtig fra mann til mann. I hjemmekampen mot samme lag i høst var nettopp dette oppskriften, og noe vi lyktes med til fulle. På søndag så vi kun sporadisk at DT fikk spillet til å gli 100%, og da spesielt 1. rekken med unggutta. Liker ikke å skylde på underlaget, men vi lar parketten (en kald sådan) få ta noe av skylden i denne kampen. Allikevel løsnet det i det minste i målprotokollen i denne perioden, og det var Nilssen som etter flere kamper ute fikk æren av å starte ballet. Og det var en høyst merkverdig scoring vi ble servert. Nilssen presser deres back og idet han slår oppspillet strekker Nilssen ut kølla som treffer ballen og som medfører at ballen går i en elgant bane bak en forfjamset Østkant-keeper... Mål er mål er vel parolen i en slik sammenheng! Forfjamset så det ut til at DT-gutta fortsatt var like deretter da Østkant-kameratene slo tilbake umiddelbart og reduserte til 1-2. Men DT lot seg ikke stresse og Jonas kunne etterhvert utøke ledelsen etter drøye syv minutter etter fint forarbeid av Vidar. Og når Håkon ikke mye senere "stjal" en scoring fra Julian begynte det hele å se riktig så lyst ut. Men DT nøyde seg ikke med dette og det var Jonas som avsluttet perioden med å fullbyrde sitt hat-rick. Ny pause fulgte i visshet om at nå skulle det mye til for å rote bort poengene vi hadde langt nede i shortsen.

3. periode:

Siste perioden ble noe rotete fra vår side, men rotete var definitivt ikke vår sjette scoring. Her gikk ballen hurtig fra mann til mann (rettes til gutt til gutt) hvorpå Mads bare har å puste ballen i mål fra kort hold. Elegant! Østkantkameratene skal ha for at de aldri ga opp og etter noe nonchalant forsvarspill av unge Røstgård får de en straffe som de setter sikkert i kassa bak en god Stærkebye i DT-målet. Unge Stærkebye sto bak flere flotte inngripen og var en klar medvirkende årsak til at vi kun slapp inn 3 mål. Ytterligere ett mål til hvert av lagene ble det og kampen ebbet altså ut med en relativt klar 7-3 seier til DT.

Nå ligger det an til en meget spennende avslutning hvor Asker har et par kamper til gode og disse vil selvfølgelig ha mye å si for utfallet av serien. Førstkommende fredag venter Sveiva 3 i Solberghallen så da bør det trofaste innebandyfolket i distriktet kjenne sin besøkelsestid. Dette bør være en fin oppladningen til søndagens seriefinale mellom A-laget og Målløs.