21.24  Mål  1-2  Dag Erik Nilssen (Kjetil Hoffen)  NOR 92
29.10 Mål 1-3 Håkon Nordlid (Tomas Lindgren) NOR 92
36.32 Mål 1-4 Håkon Nordlid (Tomas Lindgren) NOR 92
37.44 Mål 1-5 Dag Erik Nilssen (Sjökan) NOR 92
39.00 Mål 1-6 Håkon Nordlid (Tomas Lindgren) NOR 92

41.10  Mål  1-7  Tomas Lindgren (str.)  NOR 92
49.44  Mål  1-8  Tomas Lindgren (Kingen)  NOR 92
52.34  Mål  1-9  Kjetil Hoffen (Tomas Lindgren)  NOR 92
54.47  Mål  1-10  Sjökan (Jens P. Frøiland) NOR 92
59.54  Mål  1-11  Dag Erik Nilssen (Håkon Løvold)  NOR 92

NOR 92's lag: Håkon Løvold (m), Kent Salte, Kingen, Rikard Jakobsson, Tomas Lindgren, Kjetil Hoffen, Sjökan, Håkon D. Nordlid, Vidar Aspeholen, Dag Erik Nilssen, Jens Petter Frøiland, Håkon T. Andersen

Red's comment's
Til tross for at dette var en kamp klassifisert som topp-mot-bunn, så visste vi på forhånd at Romsås`unge mannskap ville bite godt fra seg. Ikke minst på bakgrunn av hjemmekampen i Solberghallen som endte med en knepen 7-4 seier til DT.

Romsås var ikke snauere enn at de raskt tok føringen i målprotokollen. Etter mye rot fra DT hvor vi aldri kom oss ut av egen sone får de sin velfortjente scoring etter et skudd fra kanten. Og det skulle gå lang tid får DT fikk hentet seg etter sjokk-åpningen fra hjemmelaget. De unge Romsås spillerne hadde bestemt seg å for å brenne mest mulig krutt fra start, og DT fikk ikke til mye konstruktivt spill å skrive hjem om i denne fasen av kampen. Men som så mange ganger før i sesongen lot ikke Hoffen seg be to ganger da han fikk sjansen etter ca. 14 minutter. Kingen skal også ha skryt for sitt forspill ved denne anledning. Nå åpnet kampen seg noe mer, men det var DT som tok over initiativet i matchen. Men til tross for noen gode muligheter, ebbet perioden ut med 1-1. Verdt å nevne er at DT fikk godkjent en scoring nr. 2, men etter intense protester fra hjemmelaget valgte DT selv å avlyse scoringen (!). En felles beslutning av DT (eller hva, Sjökan...?)

Keeperen til Romsås var ikke ung, men han var til gjengjeld lagets bestemann og skal ha rettmessig skryt for sin innsats (hyggelig var han også)! Viktig også å nevne at Romsås avsluttet omgangen med 4 mann etter at de pådro seg en utvisning ca. 20 sekunder før signalet lød.

I pausen ble vi enige om å fortsette slik vi avsluttet den første. Og da vi i tillegg kunne starte perioden med overtallspill, var DT ved godt mot når de entret banen. Utvisningen til Romsås skulle vise seg å få skjebnesvangre følger for det tapre hjemmelaget. Hurtig spill fra mann til mann er hva som gjelder i overtallspill, og det var nettopp dette som skjedde da Nilssen sette inn 2-1 fra skrått hold etter flott samspill med Hoffen og Lindgren. Her hang Romsås rett og slett ikke med på notene. Etter dette skulle det vise seg at det allikevel var klasseforskjell på lagene. Nevnte Lindgren hadde en rekke sjanser til å øke forspranget, men til å begynne med skulle det vise at han skulle spille tilretteleggerens rolle for en stakket stund. Som lekekamerat fikk han med seg Håkon Nordlid, og før periodesignalet lød hadde paret notert seg for tre scoringer. Alle med Lindgren i parentsen. Innimellom disse scoringene noterte Nilssen seg for sin andre scoring for dagen da han rolig og behersket satte inn DT`s femte etter slurv i hjemmelagets forsvar.

3 periode starter med at DT får tildelt straffeslag etter at Nilssen blir hindret idet som ser til å være en klar målsjanse. Av gammel vane entrer Lindgren banen når straffeslag tildeles, og han gjør heller ingen feil idet han finter Romsås-keeperen halvveis ut i Groruddalen. Elegant! Etter dette var det ingen tvil, og det ble kun et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Etter ca. 10 minutter kan Lindgren notere seg for sin andre scoring for dagen, før han elegant spiller frem Hoffen like deretter. Sjökan får sin velfortjente scoring noen sekunder senere etter at keeper må gi retur på et glasshardt Frøiland-skudd, og denne gang valgte DT å godkjenne scoringen... Like før slutt kommer dagens beholdning i form av en kunst-scoring av unge Nilssen. Da kun sekunder gjenstår ser en snartenkt Løvold i DT-buret en fiskende Nilssen ved midtsirkelen. Med fri bane noe skrått mot mål velger Nilssen å avslutte ved å avfyre skuddet mellom egne ben glasshardt opp i motsatt vinkel for Romsås-keeperen. Det er ikke ofte man opplever å bli omfavnet av begge lags spillere etter en scoring...

Summa summarum, var det en grei kamp vi gjennomførte i Romsåhallen denne lørdagen. Morro var det at Tyss også var med igjen, samtidig som Kent bare blir bedre og bedre etter sitt langvarige skadeavbrekk.

Med dette ser DT ut til å ha stø kurs mot 4. divisjon. Kun to hindre gjenstår, nemlig Nannestad (H) og Strømmen 2 (B).

DT viste god sportmanship ved å annulere egen scoring (sto da 1-1 på lystavla).

Hvor var CNN sin "play of the day" redaksjon når Nilssen satte inn sitt tredje mål? Neida, der i gården går det kun i NFL, NBA, NHL og NSB.... FAEN!!!