31:52 5-5 Anders Blom (Kjetil Hoffen)  NOR 92

48:41 6-6 Kjetil Hoffen (Håkon D. Norlid) NOR 92
49:12 6-7 Anders Blom (Håkon D. Norlid) NOR 92
52:25 6-8 Håkon D. Norlid (uass.) NOR 92
57:59 6-9 Mads Normann (Christian H. Dahl)  NOR 92
59:09 6-10 Kjetil Hoffen (Håkon D. Norlid)  NOR 92
56:41 6-11 Anders Blom (Håkon D. Norlid)  NOR 92

NOR 92's lag: Anders Fanuelsen (M), Christian Hveding Dahl, Anders Blom, Håkon D. Nordli, Mads Normann, Sondre Røstgård, Jonas Sandberg, Kjetil Hoffen (K), Jens Petter Frøiland, Vidar Simensen, Thomas Henri

Hagens ref (usett...):

1 Periode:

Fanu var mer opptatt av et par fjortiser på tribunen. Dette medførte at Strømmen kunne ta ledelsen 1-0. Jonas Sandberg som ikke er så interessert i jenter ennå, ville ikke at Strømmen skulle vinne denne kampen, slik at han utlignet til 1-1. Mjøndølingen Håkon Norlid kriget deretter inn 1-2. Så ble det bråstopp.

Dommeren måtte få banemannskapet til å tørke foran målet til Fanu, ikke pga svette. Men sikling på disse fjortis jentene. Men når perioden ebbet ut, så hadde Strømmen puttet 3 mål bak en forfjamset Fanu.

2 Periode:

Bosse var sikkelig forbannet i pausen. Krøllene hans var nesten i ferd med å rette seg ut. Fanu fikk beskjed om å la jentene være i fred, slik at han kunne konsentrere seg om å fange baller i stedet.

Fanu tok dette til seg, han stod en meget bra andre periode. Slapp kun inn et skudd, men dette var plassert utagbart i krysset.

Jonas Sandberg var het i dag. Han fintet, drillet og knallet inn perler på rekke og rad. Han sørget for balanse i regnskapet med 2 mål. Slik at stillingen var 4-4. De tilreisende Nor-supporterne øynet nå fest spill av ypperste klasse. Men Strømmen scoret sitt nevnte mål, slik at stillingen var 5-4. Men en Blom/Hoffen kombo, resulterte i utligning til 5-5 før 2 periode var over.

3 Periode:

Om Fanu var jentefut i 1 periode, så var han mer glad i å ta baller i 2 og 3 periode. Skulle nesten tro han var en av kompisene til Jan Thomas. Ballene lå pent plassert i de fregnete fingrene hans.

Strømmen sjokkåpnet med å score første målet i denne perioden. Slik at de ledet 6-5. Bosse så meget irritert ut, skulle nesten tro at han var i julestemning, da ansiktet bar preg av stor julefeiring. Men så løsnet bestemte veteranen Hoffen seg for at nok var nok. Han løp fra alt og alle, og plasserte ballen utagbart målvakt. Det var på nytt likt i kampen 6-6.

Så var det 4-5 piruetter, så lå ballen i mål igjen. Det var piruett mesteren Blom som var arkitekten denne gangen. Norlid kriget så inn ballen, slik at stillingen var 6-8.

Strømmen var nå ferdig. Årsaken kan nok være at de ikke hadde to hele femmere. Det var nesten som om astmaforeningen, hadde sitt årlige møte i Tærudhallen.

Mads Normann økte så til 6-9. 6-10 målet var et brunt mål. Det vil si at Mjøndølingene Norlid og Hoffen spilte vakkert ut et vaklende Strømmen forsvar.

Til slutt så satte Blom spikeren i kista med en snurring av dimensjoner. 6-11.

Dream Team kunne nå ta juleferie med et stort smil rundt munnen. Krøllene til Bosse var like spenstig som før kampen. Alt var topp!

Håkon Nordlid som satte 2 kasser og assisterte hele 4 ganger.

Fanu`s konvertering fra jentefut til skikkelig ball(e) gutt.