17.20  Mål  2-1  Christopher Hveding Dahl (uass.)  NOR 92

25.28  Mål  2-2  Magnus Hammarstrøm (Ole Ryghseter)  NOR 92

44.12  Mål  3-3  Kjetil Hoffen (Dag Erik Nilssen)  NOR 92
47.25  Mål  3-4  Dag Erik Nilssen (Kjetil Hoffen)  NOR 92
50.59  Mål  3-5  Kjetil Hoffen (Håkon T. Andersen) NOR 92
58.09  Mål  4-5  Sveiva

NOR 92's lag: Håkon Løvold (M), Rickard Jacobsson, Ole Ryghseter, Magnus Hammarstrøm, Håkon T. Andersen, Christopher Hveding Dahl, Håkon D. Norlid, Kjetil Hoffen (K), Kim Andre Andersen, Dag Erik Nilssen, Anders Blom

Red's ref:

DT-gjengen returnerte sist søndag til Oslo igjen etter hele tre hjemmekamper på rappen. Tre kamper som for øvrig endte med full pott, og som betød at DT dro til Stovner bydel tidlig søndag morgen proppfulle av selvtillit. Nå var det Sveiva`s tredje beste som sto på motsatt halvdel av parketten, et lag som før kampen beslagla 5 plassen i vår avdeling.

Det var en tom og ikke minst kald hall som møtte våre gutter søndag morgen, og det tok litt tid får DT-gutta ble varme. Allerede fra første tekning kunne vi se at dette kom til å bli en tøff og jevn batalje. Den kyndige tilskuer kunne se at Sveiva mønstret et par "gamle" helter som styrte mye av deres spill etterhvert som kampen skred frem. DT åpnet noe tampt, og det var ingenting å si på at hjemmelaget tok føringen i matchen etter drøye seks minutter. Det var noe tampt over alt som ble prestert av DT, og gutta slet voldsomt med å spille seg frem til gode muligheter. I tillegg hadde Sveiva en meget god keeper hvis navn var Linnea Lexe! DT slet med å etablere noe etablert angrepspill og var i tillegg ALTFOR snille i duellene i denne fasen av matchen. Man mistet ballen altfor lett, og et kontringsvillig Sveiva var farlig frempå ved en rekke anledninger. Og etter drøye kvarteret kunne de øke ledelsen etter noe slapt forsvarsspill av DT. Nå begynte det og se noe mørkt ut! Ikke at 2-0 er mye i innebandy, men det var noe med innsatsen som ikke minnet mye om tidligere matcher. Og etterhvert måtte også coach Bosse skru opp stemmeleiet et par hakk, og alle som har vært på innebandykamp i samme hall som Bosse vet jo hva det betyr... Nåvel, det rettet seg noe opp da unge Hveding nærmest helt på egen hånd produserte en kjærkommen redusering rett før periodeslutt. En flott prestasjon!!

I pausen ble vi enige om bli mer aggressive og tøffe i duellspillet. Frem til da hadde det også vært ganske så stille ute på parketten. Flere avtaler måtte gjøres, og hver og enkelt skulle ta mer ansvar! Prat og handling er to forskjellige ting, bare spør en politiker. Dette gjaldt også i høyeste grad våre gutter i midtperioden. Det virket ikke som noe av det vi hadde pratet så varmt om i pausen trengte gjennom og igjen kom vi på etterskudd. Det skal sies at vi kom til noen flere avslutninger i denne perioden, men skuddene traff enten måltavla (som for øvrig var uleselig) eller så sto den tidligere omtalte Lexe i veien. Den eneste av våre som fant veien til nettmaskene var Magnus etter et fint forarbeid av Ole etter drøye fem minutter. Men det var altså hjemmelaget som hele tiden var nærmest scoring i resten av perioden og like før pausesignalet lød tok de altså igjen føringen.

Vi har ved en rekke anledninger denne sesongen (kanskje bortsett fra Grei-kampen) opplevd at DT har spilt sin beste innebandy i sluttperioden. Dette kan skyldes flere grunner; kanskje er vi godt trent(!), kanskje tar det tid å varme opp gamle kropper, eller kanskje skyldes det helt enkelt mye rutine... Hvem vet, men en ting er sikkert; i innebandy som i alle andre idretter går det mye på innstilling! Og i siste periode var det ingen tvil, nå skulle gutta brette opp armene (nå ble også Bosse varm og kastet jakka) og virkelig vise Sveiva hvem som leder serien! Historien gjentok seg og det var et helt annet DT-lag vi så i siste periode av matchen. Plutselig klarte man å etablere spill på Sveiva`s halvdel og ballen gikk til tider fort fra mann til mann. Og det var akkurat det som skjedde når DT fikk sin fortjente utlikning. Et flott oppspill fra Rille gjennom midten ble snappet opp av Nilssen som rundet en forsvarer og spilte en lur stikker inn til Hoffen som bare hadde å sette kølla til. Like deretter var rollene byttet om idet Hoffen spiller fint ut til Nilssen på kant som skyter kontant i mål. Et flott kontringsmål av DT! Nå var det plutselig Sveiva som kom på etterskudd i duellene, og DT hadde tilsynelatende god kontroll på tingenes tilstand. Løvold i buret hadde også god kontroll på de mulighetene Sveiva klarte å kare til seg. Men vi ledet altså kun med ett mål og derfor føltes det meget befriende da Hoffen satt inn 5-3 etter et lurt skudd fra relativt skrått hold. Dette etter at Tyss serverte ham med en "fotklareringspass". Alle poeng teller! Vi scoret riktignok et mål til etter dette, men det ble korrekt kansellert dog først etter høylytte protester fra hjemmelaget. Dommeren kom nemlig i veien for et oppspill som endte hos en DT-spiller. Ifølge sikre kilder finnes det i dag regler for slikt så da var helt greit. Det var Sveiva som satte inn kampens siste mål, men dette kom altfor sent og dermed endte det hele med to nye poeng til bortelaget.

At vi vinner selv på en ikke altfor god dag.

På tide at noen betaler strømregningen i Haugenstuahallen!

Og til slutt en liten formaning til alle som fører kampskjema der ute, vennligst ikke gjør som det ble gjort i denne kampen; nemlig å angi tidspunkt for scoring etter hvor mye som er igjen av perioden...