30.01 Mål   1-3  Anders Blom (Sjökan) NOR 92

46.55 Mål   5-5  Håkon Nordlid NOR 92
50.09  Mål   6-5 Void

NOR 92's lag: Bjørn Aspeholen (M), Mikael "Sjökan" Sjöqvist, Kjetil Hoffen, Jarle Gommerud, Jens Petter Frøyland, Håkon D. Nordlid, Tom Erik Kolek, Dag Erik Nilssen, Terje Martinsen (K), Anders Blom

Red's comment's
Lørdag formiddag var det tid for ny bortekamp i Oslo. Åstedet var Bjølsenhallen og på motsatt banehalvdel sto Void IBK. Nok en motstander vi visste svært lite om på forhånd, men det vist seg raskt at de lå på omtrent samme nivå som Kampen IBK. Matchen var jevn og noe rotete til å begynne med, og det tok litt tid for DT-gjengen å tilvenne seg det sleipe dekket. Dette utnyttet Void og tok også tidlig føringen i matchen. Etter dette våknet DT, og utliknet ganske snart etter et lurt skudd fra Hoffen. Like før periodens slutt kom "play of the day" i form av lekkert samspill mellom duoen Hoffen & Nilssen.

2.periode startet som den første sluttet, nemlig med DT-dominans. Etter mange forspilte sjanser fikk endelig Blommern hull på byllen etter et flott fremspill fra Sjökan. Kanskje begynte DT-gjengen på dette tidspunktet å ta seieren på forskudd for etter 3-1 scoringen endret nemlig kampen fullstendig karakter. Nå var det Void som ville mest og drøye 7 minutter senere så hadde de puttet 3 ganger og ledet dermed plutselig 4-3!!! Jarle G. rettet noe på fadesen ved sin scoring rett før den andre perioden var over. Scoringen kom etter en real flo-pasning som gikk rett i mål. Martinsen kommer til å hevde frem til sin dødsdag at han var borti ballen før den gikk inn, men i følge vitner (som i tillegg fører kampskjema) gikk ballen rett i mål.

Før siste periode tok til ble DT enige om å ligge tettere opp i Void-spillerne da de fikk mye spillerom til tider. Men allerede etter 4 minutter av siste perioden var Void igjen i førersetet. Håkon Nordlid bragte balanse i regnskapet like deretter, men atter en gang klarte Void å svare på tiltale ved å sette inn det som skulle vise seg å bli den avgjørende scoringen. DT presset og hadde store sjanser til å utlikne, men det ville seg ikke. Det hjalp heller ikke at DT fikk en billig utvisning mot slutten, for øvrig kampens eneste.

Alt i alt en skuffende kamp av DT, og vi har ennå til gode å vinne i hovedstaden. Når det er sagt, gutta har det gøy og trives i hop. Det er det viktigste når alt kommer til alt!

: når Jarle G og Bosse "evaluerte" samarbeidet seg imellom midtveis i 3.perioden...