32.51 Mål 2-3 Thomas Furu (Patrik Rosenløw) Sveiva
38.01 Mål 2-4 Patrik Rosenløw (Marcus Gustavsson) Sveiva

58.26 Mål 3-4 Niklas Karlsson (Tobias Nilsson) NOR 92

1:a rekke: Tom-Erik Kolek, Christopher Jaksland – Alexander Jaksland, Thomas Lindgren, Niklas Karlsson.
2:a rekke: Tobias Nilsson, Magnus Hammarstrøm – Tobias Hulterstrøm, Mathias Knutsen, Jesper Gøransson.
3:e rekke: Bjørn Erik Torgersen, Simen Bendiksen, Mads Normann.
På benken: Fredrik Ullern, Kjetil Hedenstad.

Sjøkan om kampen:
Så kom da sesongens første tap. Og det kom helt fortjent. Den her kvelden var Sveiva langt mer fortjent av at vinne en at vi var. Hos oss manglet allt den her kampen. Veit ikke om vi ikke klarte at stille om etter lørdagskampen mot Sagene, men det var ikke mye som var som det skulle i den her kampen. Første perioden er det dårligste vi gjort på veldig lenge. Vi hade ingen fart, ingen glød, ingenting. Fremfor allt vant Sveiva hver eneste nerkamp og hver eneste andre ball. Vi fikk også en marerittstart med mål mot oss reden etter en drøy minut og Sveivas ledelse etter perioden kunde varit mye større.

Andre perioden blev litt bedre og vi fikk den starten vi ville ha med tidigt mål. Men så mister vi fokus totalt og glemmer bort markeringen føran mål og deretter drar på oss en unødvendig utvisning. Dette benytter Sveiva og går frem til 4-2.

I siste perioden flytter vi opp posisjonerne og gjør vad vi kan for at trykke tilbake Sveiva. Vi skaper et bra trykk, men det her var en kamp der vi ikke hade en eneste margin med oss. Nå mener jeg at marginer er noe man fortjener og i dag fortjente ikke vi at ha tur. Vi kommer aldrig nermere en Niklas sene reducering og det er bare at konstatere at Sveiva vinner veldig fortjent.
Det som irriterer meg mest er at jeg ikke synes Sveiva gjør noen storkamp heller. Det er rett og slett vi som er for dårlige den her kvelden.

Det viktige nå er at reise oss fort. Hvordan vi reagerer på dette tapet tror jeg vil vise hvor vi egentligen står den her sesongen. Nå må alle knyte neven og gjøre bra treninger in til neste tøffe kamp, hjemme mot Berums Verk.