17:57  5-0 Julian Agyemang (Anders Blom) NOR 92
19:23  6-0  Kristian Becher (Mads F. Normann)  NOR 92

22:59  7-0  Håkon Dahler Norlid (Rickard Jacobsson) NOR 92

44:55  8-0  Bjørn Erik Torgersen (Mads F. Normann)  NOR 92
47:41   9-0  Mads F. Normann (Kristian Becher)  NOR 92
51:09  10-0  Anders Blom (Julian Agyemang)  NOR 92
54:44  11-0  Anders Blom (Julian Agyemang)  NOR 92
58:21  12-0  Julian Agyemang (Håkon Dahler Nordlid)  NOR 92

NOR 92's lag: Anders Fanuelsen (M), Bjørn Erik Torgersen (K), Kristian Becher, Magnus Hammarstrøm, Jonas Sandberg, Julian Agyemang, Mads Fossum Normann, Vidar Simensen, Anders Blom, Håkon Dahler Nordlid, Kjetil Hoffen, Håkon Stærkebye (M), Rickard Jacobsson

Red's ref:

Red oppholdt seg dessverre i utlandet da DT serieåpnet forrige søndag i 2 divisjon. Derav dette amputerte kampreferatet. Red lover å komme sterkere tilbake!! Det som kan sies er at resultatet i årets første er intet mindre enn fantastisk imponerende! 12-0 mot Asker sier ikke rent lite og med fare for å ta feil her; jeg tror faktisk dette er første gang laget har holdt nullen siden vi startet opp i "Oslo-serien" for tre år siden (fikk riktignok tildelt 5-0 seier mot Lindeberg ifjor da de ikke møtte opp). Rapportene sier at dette fremfor alt kom som et resultat av en enorm laginnsats hvor ALLE gjør en meget god kamp. I den grad man skal trekke frem enkeltspillere så går et par ekstra plusser til keeper Fanu og den alltid så poengkåte Mads (1+5).

I og med at Red oppholdt seg på Londons østkant når kampen ble spilt har jeg dristet meg til å lime inn mine kollegaer i Asker sitt referat fra kampen (se under).

I motsetning til i Eliteserien så spiller man innebandy mer regelmessig i 2 divisjon, så ny kamp er fredag 2. oktober hjemme i MIF-hallen. På motsatt banehalvdel står nå GIF Fighters 2. MØT OPP!!!

12-0 sier det meste!

Fernando Torres...

"Askers herrer innledet søndag seriespillet mot Nor92s andrelag i Mjøndalen, og tapte stort med 12-0. Selv om de store sifrene ikke helt gjenspeilet kampen, var det aldri tvil om at Nor92 var det klart bedre laget. Nor92 viste tydelig at sitt unge rekruttlag har utviklet seg mye fra fjorårssesongen, og med høyt tempo og innsatsvilje var de bedre enn oss i alle faser av spillet. Det var en tøff velkomst til 2. divisjon for Asker.

1. periode:
Nor92 fikk en veldig god start på kampen, og hadde allerede etter noen minutter kommet opp i en klar ledelse. De klarte å få strekk i laget vårt og vi slet med det høye tempoet i spillovergangene. Perioden bar preg av at vi måtte jakte ball. Vi slet veldig med våre oppspill, og gjorde grunnet tempoet mange individuelle misstak som resulterte i baklengsmål.

2. periode:
Med 0-6 etter første periode er kampen i realiteten allerede avgjort. Grunnet skade til Jan går vi ned på tre bakker, og klarer å få orden på spillet. Vi må imidlertid arbeide hardt for å få til avslutt, da Nor92 kommer raskt opp i kropp og forhindrer at vi får etablert spill på motstanderens banehalvdel. Resultatmessig klarer vi oss greitog taper perioden med 0-1.

3. periode:
I pausen blir vi enige om å gå ut å kjempe for å så en verdig avslutning av kampen. Vi starter friskt og begynner å få orden på angrepspillet. Dette skaper imidlertid rom bakover, og Nor92 får et par raske mål i starten av perioden. Vi fortsetter med å skape noen vasse sjanser som burde har resultert i mål, men Nors keeper gjør noen fine redninger. Mot slutten av kampen renner det i vei bakover, og vi taper til slutt perioden med 5-0.

Kampen ble alt i alt en god lærepenge for oss. Vi fikk smertelig erfare at det ikke er rom for slurv i egen forsvarssone, og at vi må unngå individuelle misstak i oppspillsfasen. Vi må videre klare å omstille spillet og tilpasse oss ett høyere tempo. Selv om Nor92 sikkert vil vare et av de bedre lagene i serien i år, er det en god vekker for oss på at det spillet vil gå betraktelig raskere i 2. divisjon."