44.00  3-4  Thomas Lindgren (Manne Strandberg)  NOR 92
45.20  4-4  Manne Strandberg (Thomas Lindgren)  NOR 92
48.23  6-4  Sondre Røstgård (Julian Agyemang) NOR 92

Backar: Robert Fox, Julian Agyemang, Vidar Simensen
Rekke 1: Manne Strandberg, Jørgen Becher, Thomas Lindgren
Rekke 2: Simen Soot, Jonathan Eriksen, Sondre Røstgård
Rekke 3: Simen Fjerdingstad, Mikael Sjöqvist, Eirik Holstad

Manne om kampen: Denna match får nog karaktäriseras som en typisk premiärmatch. Vi klarar inte helt att följa upp det vi blivit eniga om på förhand. Med tanke på det frånvarande träningsgrundlaget för oss flesta är kanske inte detta så konstigt. Vi inleder dock matchen ganska kontrollerat med mycket boll och framförallt stabilt backspel. När vi leder med 2-1 efter första perioden känns det faktiskt ganska ok. Då går det som det gör ibland. En nattsvart andra period slutar 0-3. Vi tappar boll på helt felt ställen och klarar inte att bita fast bollen uppe i anfallszonen. Vi får heller inte upp tempot i matchen, vilket säkert passade våra motståndare ganska bra. Inför sista perioden gör vi några taktiska förändringar och pratar om att få upp tempot. Vi får bra betalt i starten av tredje perioden och har på 4 minuter och 23 sekunder vänt 2-4 till 6-4. Resten av matchen kontollerar vi mot ett ganska så tröttkört Ski-lag. I dagens match förtjänar alla backar pluss Johnny längst bak skryt. Varför inte Vidar Simensen satsar innebandy är för mig en gåta. A-laget kommer framöver helt säkert få god nytta av Johnny Wallenius. Han har en aktiv målvaktsstil som ger trygghet åt laget, även om han idag släppte några bollar som han kommer plocka lätt om några veckor. Det var kul att se att så många också tagit turen till hallen för att stötta oss. Extra kul var det också att se legendcoachen Bosse. Tack för allt! Nu ser vi fram emot kommande matcher och här närmast väntar Fjerdingby 2 i Marikollhallen.