(slag)
Ajer

NOR 92's lag: Anders Fanuelsen, Jørn Hagen, Andreas Arvidsson, Christopher Jaksland, Steffen Løvlund, Tobias Hulterstrøm, Simen Fjerdingstad, Thomas Lindgren, Alexander H. Dahl, Per Blomqvist, Henning Larsson, Magnus Hammarstrøm, Robert Fox, Kjetil Hedenstad, Alexander Jaksland, Kjetil Hoffen.

Sjøkan's kommentarer
Jaha, då har vi två raka segrar. Återigen är det lagarbete som ligger bakom segern. Den här gången spelade vi med två backpar och tre kedjor. När sedan Per skadades i första perioden gjorde vi så att Alexander Jaksland och Alexander Hveding Dahl spelade center varannat byte. Vi använde oss alltså av mer folk än i premiären och det känns skönt att se vilken bredd vi faktiskt har i laget. Nu kom killar som Kjetil Hedenstad, Simen Fjerdingstad och Henning Larsson in och visade sina kvalitéer. Det som känns talande är att vi är en lagmaskin som mal ner våra motståndare. Vi började kampen glimrande och gick fram till 3-0. Därefter blev vi lite bekväma i slutet av första och stirrade till spelet något. Det följde med in i andra perioden och Ajer gjorde två snabba mål fram till 3-3. Då såg det inte helt bra ut, men vi reste oss, liksom i premiären mot Bærums Verk, och efter ett helt otroligt solomål av Alexander Jaksland var vi i ledning igen. Den släppte vi sedan aldrig. I sista perioden syns jag att vi hade full kontroll hela tiden. Ajer orkade
inte riktigt stå upp och vi kunde mest spela av perioden. Återigen är jag nöjd med inställningen och moralen hos spelarna. Spelmässigt finns fortfarande en hel del att jobba med. Men det kommer säkerligen allt eftersom.