24.04 4-3 Steffen Løvlund (Thomas Lindgren) NOR 92

29.46 4-4 Thomas Lindgren (Alexander Jaksland) NOR 92

46.48 5-5 Steffen Løvlund (Alexander Jaksland) NOR 92

53.01 5-6 Thomas Lindgren (Alexander Jaksland NOR 92

55.43 5-7 Thomas Lindgren (Chris Jaksland) NOR 92

NOR 92's lag:
Christian Kolderup (Anders Fanuelsen). 1 rekke: Chris Jaksland, Tom-Erik Kolek, Alexander Jaksland, Thomas Lindgren, Steffen Lövlund. 2 rekke: Magnus Hammarstrøm, Tobias Nilsson, Simen Bendiksen, Bjørn Påhlson, Simen Fjerdingstad, 3 rekke: Bjørn-Erik Torgeirsen, Mattias Knutsen, Håkon D. Nordli. Inbyttere: Mads Normann, Fredrik Ullern, Kristian Becher.

Sjøkan om kampen:
Fire strake og serieledning. Mye bedre blir det ikke.
Jeg var spent på hvordan vi skulle klara av vår første bortekamp i år og speciellt siden den var i Hamar med lang bussreise. I første perioden besannades mina frågor. Vi var ikke med når det gjelder fokus. Vi startade visserligen kampen på et bra måte og spillte akkurat slik jeg ønsket meg med etablert angreppsspill og relativt høyt bolltempo. Vi gjorde også 1-0, men etter det rasar vi totalt sammen. Det føltes som om vi trodde det skulle gå hur enkelt som helst, men vi må lere oss at vi får ikke noe gratis i serien. Vi må hålla 100 procent fokus og jobbe steinhardt i hver eneste byte. Det gjorde vi ikke i den første perioden og vi stod mer eller mindre og så på når Ajer gikk fram till 4-1.

Infør andre perioden gjikk vi ner på to rekkor. Jeg tror ikke det berodde på at vi spillte på tre rekkor som vi spillte så dårlig i første perioden. Jeg mener at vi har så goe spillere i laget at vi ska klara at hålle ett høyt tempo selv om vi spiller på tre rekkor. Denne kampen trengte vi dokk ett høyre tempo og da gikk vi ner på folk. Vi pratade også oss sammen i periodpausen og lovade varandra at høya oss både når det kom til holdning og insats.
Vi spillte også mye bedre i andre perioden. Vi kom litt høyre opp i banen i vår press og blev mye mer aggressiva. Vi scorade tre mål, men sleppte in et billigt mål der vi kom helt fel i vår press. Tidigare under sesongen har vi varit stabila og ikke slæppt in så billiga mål, men den her kampen var ett skritt tilbake. Vi blev flera ganger alltfor stora i vårt lag og Ajer utnyttjade detta i sina kjappa kontringar.

Vi bestemde oss like vel før at tro på det vi drev med og vi fortsatte spille med stor tålmodighet i tredje perioden. Visst kom Ajer opp i en del spilloverganger, men egentligen syns jeg vi dominerade spillet helt og fullt i tredje perioden. Till slut gav det også resultat i form av tre mål. Det eneste målet Ajer gjorde i den her perioden kom i kampens siste sekund. Vi stirrade dock lite på slutet, men noen større fare var det egentligen aldrig.

Også i den her kampen blev vårt powerplay avgjørande. Der er vi veldigt goe forløpig og det hoper jeg vi fortsetter att være. Jeg er fornøyd med den her seiern, men rent spillemessigt var det her kanske et skritt tilbake. Vi må bli bedre på at hålla fokus og spille et byta i taget.

Nå venter en ny tuff kamp borte mot Grei neste søndag. Da må nok høya oss før at ta femte strake.