48.02 2-2 Henning Larsson (Mathias Knutsen) NOR 92
50.45 2-3 Bjørn Pålsson (Mathias Knutsen) NOR 92
53.59 3-4 Bjørn Pålsson (Magnus Hammarstrøm) NOR 92
58.11 4-5 Bjørn Pålsson (Tobias Nilsson) NOR 92

NOR 92's lag:
Christian Kolderup (Kjetil Hedenstad). 1 rekke: Chris Jaksland, Tom-Erik Kolek-Alexander Jaksland, Simen Bendiksen, Steffen Løvlund. 2 rekke: Tobias Nilsson, Fredrik Ullern-Mattias Knutsen, Henning Larsson, Bjørn Pålsson. Avlastingsrekka: Magnus Hammarstrøm, Bjørn-Erik Torgersen, Kristian Becher, Mads Normann. På benken: Jonas Sandberg.

Sjøkan om kampen:
Egentligen var det bare en positiv ting med den her kampen. Vi vann. Spillemessigt var det ingen høydare. Det ska direkt sies at kampen kunde slutat hur som helst og kanskje hade uavgjort varit det mest rættvisa.
Samtidigt viste vi stor moral og vilje når vi lykkades kriga os til to poeng. Det her var en kamp der nesten ingenting fungerade spillemessigt, men insatsen og arbeidsviljan fanns der hele tiden og det er jeg meget fornøyd over.

Vi fikk som sagt aldrig til noe spill og den første perioden var Bækkelagets. De begynnte klart best og fikk ganske bra trykk på os. Defensivt gjorde vi dokk kampen igjennom bra ifra os og trots ganske mye boll skapade ikke Bækkelaget så mange chanser. Det gjorde ikke vi heller. Vi slet veldig med at få til vårt angreppsspill, men lyfte oss mot sluttet av perioden og takk vare vårt effektiva power play tok vi ledelsen og høll den perioden ut.

Den andre perioden var lik den første. Vi kom ingenstans mot et tight og hardt kjempende hjemmelag og at de gjorde 1-1 var helt i sin orden. Trist bare at det kom fra et personligt feil fra vår side.
Fler mål blev det ikke i andre perioden og stillinga var 1-1 infor siste perioden. Så langt hade det her varit en chansfattig kamp. Litt som en 0-0-kamp i fotboll faktiskt.

Men i tredje perioden skjedde det desto mer. Bækkelaget startade perioden best og gikk tidlig fram til 2-1. Vi fortsatte dokk kriga og jeg syns vi fikk till spillet allt bedre i siste perioden. Det jeg betonade i garderoben infor perioden var at vi skulle slappna av og finne grunderna i spillet vårt igjen. Vi kørde fast rejælt i andre perioden og det ledde til frustration hos spillerne. Denna fikk vi bort og spillet kom seg som sagt mer og mer i siste perioden. Men Bækkelaget gav sig aldrig. Vi gjorde både 3-2 (i undertall faktiskt) og 4-3, men båda gangerna kvitterade Bækkelaget.
Lenge såg det ut som om kampen skulle sluta uavgjort og det hade som sagt varit helt i sin orden, men vår sterke moral avgjorde. Bjørn Pålsson hade verkligen dagen og gjorde sitt tredje mål med mindre en to minutter igjen.
Etter det orkade ikke Bækkelaget komme tilbake. De prøvade at ta ut keepern, men vi høll ihop forsvaret meget bra og Bækkelaget kom aldrig til noe farliga avslut.

Det her var en veldig dejlig seier. Vi spillte ikke noen stor kamp, men viljan og førsvarsspillet er jeg meget fornøyd med. Vi har en veldig trygghet i det vi driver med og det blev avgjørande også i dag.

Dette betyr at det blir en ren seriefinal neste søndag mot Målløs. Vinner vi den kampen har vi vunnit serien. Det kommer bli en sinnsykt tuff kamp, men framfør allt blir det fantastiskt gøy. Det er slik kamper man vill spille. Nå hoper vi at det kommer veldig mye folk også!