09.41  Mål  0-1  Steffen Løvlund

NOR 92

NOR 92's lag: Anders Fanulsen, Jørn Hagen, Tobias Nilsson, Chris Jaksland, Per Blomqvist, Steffen Løvlund, Thomas Lindgren, Tom-Erik Kolek, Magnus Hammarstrøm, Simen Fjerdingstad, Andreas Arvidsson, Alexander H. Dahl, Kjetil Hedenstad, Manne Strandberg, Håkon D. Nordlid, Robert Fox.

Sjøkan's kommentarer
Uavgjort ær nog det resultat jag liker minst. Man vet liksom inte riktigt hur man ska føla sig efter kampen. Men vi ær ganska nøjda med en poæng, særskilt med tanke på att vi låg under med 3-5 i den sista perioden. Jag ær vældigt førnøyd med den moral vi åter igen visar upp och att vi på nytt kan vænda en kamp i sista perioden. Det ær en styrka vi kommer att bæra med oss hela sæsongen.

Tar vi det från børjan gør vi en bra førsta period. Då syns jag att vi har full kontroll på Bærums Verk och de tillæts inte skapa noet framåt. Vi hade ett vældigt bra førsvarsspel och tog tillvara på de chanser vi fick framåt. Extra moro att båda målen i førsta perioden kom på inøvade frislagsvarianter.

Med en så bra period i ryggen borde vi bara gå in i den andra och fortsætta spela så. Men så blev det icke. I stedet begynner vi och stressa och ta alldeles før många fel beslut. Vi transporterar før mycket boll i egen zon vilket gør att vi mister bollen i farliga lægen. Dessutom lyckas vi inte roa ner spelet nær det behøvs utan faller in i ett hawaiispill som icke gynnar oss. Samtidigt børjar Bærums Verk spela allt bedre och de gør några snygga mål och lyckas vænda på kampen. Med 3-4 och dessutom vetskap om att vi ska spela drygt tre minuter en man mindre i børjan av tredje perioden var det en lite tung følelse infør sista perioden.

Men vi gjorde några små ændringar i vårt sætt att spela box och de åtta som spelade under dessa tre minuterna gjorde ett kempejobb. Hade Bærum fått mål dær ær jag inte sæker på om vi orkat vænda. Nu gjorde visserligen Bærums Verk 5-3 så småningom, men efter det tycker jag att vi tog øver fullstændigt. Vi tryckte på rejælt och till slut fick vi utdelning både en och två gånger. Faktum ær att nær Hveding tryckte in 5-5 kændes det som om vi skulle kunna gøra ett mål till. Bærumsspelarna såg lite trøtta och besvikna ut. Nu lyckades vi inte skapa noe riktigt farligt utan kampen slutade 5-5. Ett helt rættfærdigt resultat och jag ær mest glad øver att vi icke tapte. Det var det allra viktigaste.

Nu ær det bara att ladda om batterierna till årets sista hemmakamp 12 december mot Ajer. Det kommer att bli en ny tuff kamp.