13.11 2-6 Björn Pålsson (Henning Larsson) NOR 92

46.08 3-7 Bjørn Pålsson (Alexander Jaksland) NOR 92
55.51 3-8 Steffen Løvlund (Thomas Lindgren) NOR 92

NOR 92's lag:
Christian Kolderup (Kjetil Hedenstad). 1 rekke: Chris Jaksland, Tom-Erik Kolek-Alexander Jaksland, Thomas Lindgren, Steffen Løvlund. 2 rekke: Tobias Nilsson, Magnus Hammarstrøm-Mattias Knutsen, Henning Larsson, Björn Pålsson. Avlastingsrekka: Fredrik Ullern, Bjørn-Erik Torgersen, Simen Bendikssen, Kristian Becher. På benken: Håkon D Nordli, Jonas Sandberg, Mads Normann.

Sjøkan om kampen:
Kamper slik denne er alltid litt speciella. I derbyn handlar det mer om at håller nerverna i styr og for meg som leder gjeller det at spillerne ikke blir øverladdade. Vi prøvade at se på den her kampen som vilken kamp som helst og jeg er meget fornøyd med hur spillerne klarade at har helt passe laddning. Visst fanns her nerver, men spillerne var mottagliga for coaching og i første perioden går vi ut og spiller helt som vi skall. Vi var forberedda på at Drammen skulle spille et lavt forsvarsspill og at de skulle prøva at stenge vår høgerkant. Det lykkades de ok med, men vi fann snart løsninger på dette og det var også sånn vi scorade 1-0 da Chris hittade Linko med en rak bra passning. Etter det fortsatte vi spille bra med stort tålamod og et tight, bra forsvarsspill der samtliga spillere tok jobbet. Mål av Matta og Larsson gjorde at vi ledde med 3-0 etter første perioden. Dette var en ledelse som kunde, og kanske borde, varit enda større. Vi hade fler bra chanser samtidigt som Drammen ikke hade en eneste målchans på hele perioden.

Den andre perioden blev litt rar. Drammen ville absolut ikke ha noe tempo i den her kampen og de fikk sånn sett kampen litt dit de ville. Det var mange og lange spillavbrudd og når det dessuten var en del utvisningar blev perioden litt forrykkt.
Vi miste derfor litt av den kontrollen vi hade i første perioden. Dessuten gjorde Drammen om litt i sine rekker og det var dem som startade klart best. Faktum er at de satte ganska bra press på i de første byttene, men det var vi som scorade. Først gjennom Björn og så Jaxx som gjorde ett riktigt konstmål.
Også vårt 6-2-mål (Björn igen) kom psykologiskt riktigt rett etter att Drammen gjort 2-5.
Visserligen bjød vi Drammen på et mål i sluttet av andre perioden, men ledelsen infør siste perioden var fortsatt tre mål.

I den siste visste vi at vi skulle være det starkare laget og målet var at hålle fokus og finna tillbaka till tryggheten i vårt spill. Jeg syns vi klarte dette bra og selv om Drammen hade litt mer boll stod vi riktig i våre positioner og hade ganske bra kontroll. 7-3 kom i power play og blev avgjørande for kampen. Helt trygg kan man selvfølgelig ikke være, men vi hade bra koll på læget resten av perioden og vann til sist fullt fortjent med 8-3.

Jeg er veldig fornøyd med at vi klarte spille med så stort tålamod og ro i spillet som vi gjorde. Vi høll oss til vår matchplan og før at summera kan man si at det var stabilt og kontrollerat uten at glense.

Morro også at andre rekkan klev fram og tok ansvar i dag. De spillte 4-0 og svarade før en bra kamp. Men samtliga spillere ska ha skryt for den her kampen.

Nå nyter vi den her seiern i helgen og så fokuserar vi på en ny bra treningsuke med en ny tuff kamp mot Hasle/Løren. De er det eneste lag som vunnit mot oss den her sesong og vi har full respekt før dem.