32.00 Mål 2-1 Hans Roar Wilhelmsen (Eivind Haugen) GIF
33.09 Mål 3-1 Mads Rongsjord (Andre Furu) GIF

40.19 Mål 4-1 Hans Roar Wilhelmsen (Tommy Midtsven) GIF
40.30 Mål 5-1 Mads Rongsjord (Andre Furu) GIF
42.51 Mål 5-2 Per Brandt (Magnus Hammarstrøm) NOR 92
43.23 Mål 5-3 Bjørn Erik Torgersen (Kristian Becher) NOR 92
45.13 Mål 6-3 Hans Roar Wilhelmsen (Eivind Haugen) GIF
52.58 Utv. U2 Mats Steinseth (liggende spill) GIF
54.52 Mål 6-4 Steffen Løvlund (Alexander Jaksland) NOR 92
59.19 Mål 6-5 Steffen Løvlund (Alexander Jaksland) NOR 92

Sjøkan om kampen:
I den her kampen fikk vi noen trendbrudd. For første gangen den her sesongen tapte vi ikke alle perioder og dessuten scorte vi for første gangen i år første målet i en kamp. Med andre ord finnes det en hel del positivt at ta med oss videre. JEg har sagt det flere ganger og fortsetter at gjenta meg: Den her sesongen handler om at vi skal utvikles og ta steg hele tiden. Og jeg må si at vi har en positiv trend der vi blir litt bedre for hver kamp. Det er jeg så klart fornøyd med.
Like vel var skuffelsen stor etter at vi tapt den her kampen. Jeg synes at vi spillemessig er vel så bra som GIF. Problemet for oss er at vi sliter veldig med at forvandle spillovertak til målsjanser. Der vi blir trillende ball klarer GIF mye bedre at komme til klarer sjanser og avslutt.
Ser man til skuddstatistiken (30-19 til GIF) ser det ut som om GIF førte kampen mot oss, men slik synes jeg ikke det var, bortsett fra en period, den andre.

I første perioden er det vi som tar kontroll fra starten. Vi spiller et tryggt og rolig spill der vi triller rundt GIF og fører kampen. Men som sagt klarer vi ikke at omsette vårt ballinnehav til så store målsjanser. Men sett til spillet fortjener vi at lede etter første perioden, men en noe klønete utvisning fra vår side og litt flaks i power play gjør at GIF kvitterer til 1-1.

I andre perioden er det til at starte med bare et lag på banen. GIF kontrollerer kampen fullstendig og under de første syv minuttene rører vi nesten ikke ballen. Vi ser utrulig redde ut og blir løpene i forsvaret og får ikke tak i ballen. Fullt logisk gjør til slutt også GIF to mål i perioden og de leder fortjent med 3-1 etter to perioder.
Følelsen er like vel at om vi bare kan finne tilbake til vår trygghet i første perioden så skal vi ha muligheter. Men med to mål i første minutten av tredje perioden ødelegges det meste. Slikt får ikke skje at vi ikke klarer å være med fra start i en periode. Vi må lære oss at ha fullt fokus og kvalitet på allt vi gjør i hvert bytte under hele kampen.
Nå ødelegger disse sekundene egentlig hele kampen. Nå skal det sies at vi viser stor moral etter dette. Vi tar timeout og samler oss og gjør etter det to kjappe mål og føler at vi er på vei tilbake in i kampen. Dessverre får GIF et mål til og vi får ikke den poengen vi føler at vi fortjener. I spill seks mot fem gjør Steffen 5-6 og jeg har faktisk trua på at vi skal gjøre et mål til, men slik ble det nå ikke.
GIF vinner fortjent, men skuffelsen var like vel stor etter kampen. Det plager meg at vi ikke får med oss poeng når vi trots allt gjør veldig mye bra i en kamp. Men enda en gang er det noen feil som ødelegger for oss.

Bare at enda en gang ta nye tak og lade for ny kamp, mot Slevik hjemme på søndag.