10.59 Mål 0-1  Steffen Løvlund

NOR 92

NOR 92's lag: Anders Fanuelsen, Jochen Schilling, Andreas Arvidsson, Christopher Jaksland, Steffen Lövlund, Tobias Hulterstrøm, Simen Fjerdingstad, Thomas Lindgren, Kristoffer H. Dahl, Kristian Becher, Mattias Knudsen, Henning Larsson, Magnus Hammarstrøm, Robert Fox, Alexander Jaksland, Tobias Nilsson, Manne Strandberg, Tom-Erik Kolek.

Sjøkan om kampen:
Det er stor forskjell på tap og tap. Etter kampen mot Tunet i tirsdags vær jeg svært skuffet, men etter den her kampen var jeg nest intill fornøyd. Selvfølgelig ikke fornøyd med resultatet, taper man er resultatet aldrig bra. Men jeg er desto mer fornøyd med hur vi spillte gjenom hele kampen.

Jeg syns vi hade ett meget bra forsvarsspill og gutterne visade fantastiskt bra insats og holdning gjenom kampens hela 60 minuter. Just att vi kunde kriga bra og spille bra i 60 minuter og ikke detta ur i store stunder var en stor framgång og noe vi ska ta med oss framover.

Sett till spillet var kampen jevn. GIF startade kanske noe bedre en oss, men det var vi som tok ledelsen och 1-1 efter første perioden var helt i sin orden. Stellningskriget fortsatte i den andre perioden og det var helt logiskt att det var uavgjort infor siste perioden.

Der hade vi marginerna emot oss. Først gjør GIF 3-2 efter ett flaxskudd. Når siden Jaxx traffer overliggern (rett opp i krysset) snur GIF spillet og gjør ett meget tursamt 4-2-mål. Den sekvensen var lite talande for den uflax vi faktiskt hade og att marginerna var emot oss. Vi prøvade att flytta upp spillet og fikk bra press på GIF mot slutet, men nermere en Steffens 3-4-mål kom vi aldrig.

Tungt att tape i en kamp der jeg syns vi var fortjente av i vart fall en poeng. Men det som er positivt er att vi hittade tilbake till vårt grundspill og framfor allt hittade vi tilbake til en nivå der alle spillere krigade og jobbade kampen igjenom.

Med den holdningen og samme forsvarsspill samtidigt som forbedrer vårt anfallsspill og kontringare lite ska vi snart ta nya poeng. Det lover jeg!

Steffen blev banens beste og var tillsammans med Fox meget bra, men i den her kampen ska alle spillere ha stort berøm. Det her var, sett till 60 minuter, en av de bedre kamper vi gjort sen jeg kom til Nor.

Jag må også berömme domarna från Tsjekkien. De var meget bra og tillät spill med kroppen på ett veldigt bra sätt.