42.31 Mål 6-3 Ketil Kronberg (Mads Rongsfjord) Gjelleråsen
47.40 Mål 7-3 Robin Mattson (Joakim Hagenmalm) Gjelleråsen
52.17 Mål 8-3 Carl Bacelod (Mads Rongsfjord) Gjelleråsen

1:a rekka: Jonas Sandberg, Tobias Hulterstrøm – Alexander Jaksland, Manne Strandberg, Mads Normann.
2:a rekka: Per Brandt, Julian Agyemang-Mattias Knutsen, Kristian Becher, Michael Sandin.
Inbyttere: Fredrik Ullern, Bjørn Erik Torgersen, Simen Bendiksen, Simen Fjerdingstad.
På benken: Sondre Røstgård, Martin Sand Hansen.

Sjøkan om kampen:
Det er aldrig gøy at tape med fem mål, men for meg var egentlig ikke resultatet det viktigeste i den her kampen. Det viktigaste var at se om vi kunde reise oss mentalt fra kollapsen senest imot Fjerdingy. Det synes jeg også at vi klarte. I den her kampen viste vi en helt annen instilling og nå jobbet vi betydligt mer sammen som et lag. Nå gav det inge poeng. For at vinne slike kamper mot et så godt lag som Gjelleråsen på bortebane er det mye som må klaffe. Vi må ha marginerne på vår side og ikke minst må vi gjøre ekstremt få feil og dessuten være veldig effektive forøver. Inget av dette klarte vi i dag. Positivt var at vi ikke slapp in mer en et eneste mål i etablert forsvar. Der har vi jo slitit i de seneste kampene, men i dag låg vi mye mer riktig og fremfor allt fikk vi ikke så store strek i laget vårt. Men dessverre bjød vi på alltfor mange feil der vi som vanligt ble veldig hart straffet. Dessuten skapte vi flere bra sjanser som vi ikke klarte at score på. Vi er litt for ineffektive for at ha noen sjanse på poeng i den her kampen.

I første perioden starter vi ok, men er litt pinglete i egen sone. GIF benytter seg av dette og vi sliter litt i starten av perioden. Vi høyer oss etterhvert og på det hele er jeg brukbart fornøyd med den første perioden.
Dessverre er dette åter en kamp der vi slipper in mål på helt feil tidspunkt. I første perioden slipper vi in 1-3 rett etter at vi scort 1-2 og alle reden i første byttet av andre perioden slipper vi in 1-4. 1-5 kommer også, men så reiser vi oss og med to mål har vi 3-5 in til siste perioden og vi føler at vi er med.

Vi prøver noen grep for at gå i kapp i sluttperioden, men disse blir ikke så lykkede som vi håpet. Og återigjen slipper vi in et billigt mål reden etter 2 minutter og da føles kampen kjørd.
Til slutt vinner GIF alltså med 8-3, men det er inget vi trenger at skamme oss for. I dag viser vi at vi vil og nå handler det om at gjøre en bra treningsuke og komme vel forberedt til Bækkelaget hjemme på lørdag. Den kampen bli jo helt avgjørende for hvem som går til sluttspill. Det er slik kamper man elsker at være trener og spillere i og jeg gleder meg reden til lørdagen!