39.48 Mål 2-6 Jesper Gøransson (Kristian Becher) NOR 92

42.05 Mål 3-6 Robin Mattsson (Mats Rongsjord) GJELLERÅSEN
48.02 Mål 4-6 Robin Mattsson (Espen Evensen) GJELLERÅSEN

Keeper: Christian Kolderup
1:a rekka:Christopher Jaksland, Alexander Jaksland - Mathias Knutsen, Simen Bendiksen, Jesper Gøransson.
2:a rekka: Tobias Nilsson, Magnus Hammarstrøm – Bjørn Erik Torgersen, Tobias Johansson, Niklas Karlsson.
Inbyttere: Tom Erik Kolek, Kristian Becher.
På benken: Kjetil Hedenstad (stod på straffen), Julian Agyemang, Jonas Sandberg.
Sjøkan om kampen:
Det her var en virkelig deilig seier. Fortsatt lever håpet om sluttspill. Og liksom mot Tunet er det innsatsen som jeg er mest fornøyd med. Måtet guttene står på og kriger er helt fantastiskt.

Vi starter kampen bra og jeg tror GIF overraskes litt over vår høye press. Vi er klart best de første fem minuttene og skaper ganske bra trøkk på GIF. Men så får GIF et straffeslag, som i hvert fall jeg med mine NOR-øyne synes er litt hard dømt, og etter at ha scoret der tar de over kampen. Vi går bort oss en del og blir ikke fullt så tydlige i vår press. GIF blir det førende laget og leder fullt fortjent med 2-0 i første pause.
Samtidigt er vi ikke ufarlig uten skaper en del muligheter og vi føler at vi er med i kampen. Det vi snakker om i garderoben er några detaljer, men framfør allt går det på at bli en mer aggressiva og tydliga i pressen.

Det blir vi i andre perioden. Vi får også en drømmestart med 1-2 etter bare 20 sekunder da Jeppe volleyskyter in ballen. Deretter bare målen fortsetter at trille in og med vår aggressivitet får GIF aldrig tid til at få i gang sitt spill. To av målen kommer etter at vi vunnit ballen høyt opp i banen etter hard press.
Vi klarer dessuten av spill fire mot fem under perioden som sluter som den startet, med mål fra oss. Når alle roper på Kristian at han bare ska holde i ballen hittar han in til Jeppe som får åpent mål og fikser 6-2-ledelse før siste periode.

I siste perioden får GIF et tidligt mål og vi blir veldig passive og redda i vårt spill. I garderoben snakket vi om at fortsette tørre stå høyt i banen og presse. Men så blev det ikke. I stedet fallt vi alltfor langt ned i banen og GIF fikk styre spillet og presse tilbake oss. Vi slet veldig o GIF kom opp til 5-6. Men der og da var det slik vi bestemte oss for at nok fikk vare nok. Plutselig kom vi opp litt i banen igen og vi blev betydligt aggressivare. Vi fikk også muligheten at spille power play mot sluttet av kampen, dessverre uten at score. Når vi så mot sluttet åkte på en utvisning og GIF fikk spille seks mot fire hade de bra trøkk mot oss. Men vi viste opp stor moral og stod opp og dekkte skudd samtdigt som Kolderup i mål tok det som kom igjennom våre hart arbeidende utespillere.

Gledjen var stor når domarna blåste for full tid. I den her kampen var det moralen og innsatsen som gav oss seiern. Vi klarte også at holde bra fokus i siste perioden selv om vi følte at domarna ikke akkurat var på vår side. Vi klarte at legge frustratsjonen bak oss og jobbade virkelig som et lag i sluttet av kampen.

Nå nyter vi av dette helgen ut og så begynner vi laddningen mot neste tøffe kamp, hjemme mot Greåker.