54.06 Mål 8-5 Patrick Hjemgård (Kristoffer Virtanen) Greåker
55.01 Mål 9-6 Jan Karlsson (Kristoffer Virtanen) Greåker

1:a rekka: Magnus Hammarstrøm, Christopher Jaksland – Bjørn Erik Torgersen, Michael Sandin, Kristian Becher.
2:a rekka: Fredrik Ullern, Jonas Sandberg – Tobias Hulterstrøm, Simen Bendiksen, Per Brandt.
3:e rekke: Julian Agyemang, Tobias Nilsson - Mads Normann, Mathias Knutsen, Manne Strandberg..
 På benken: Christian Kolderup
Sjøkan om kampen:
Den her kampen summerer på et måte vår høst. Vi jobber og kriger, men savner marginene på vår side. Der vi skyter stang ut (to ganger) får Greåker litt enkle mål.
Samtidigt mener jeg at den her kampen bare styrker det faktum at vi er på gang og kan vi ta med oss innsatsen og viljen in i 2011 burte poengen komme også.
Vi starter den her kampen veldig bra og scorer reden i andre byttet. Resten av første perioden har vi ganske bra kontroll bakåt og spiller et bra førsvarsspill. Vi blir derimot litt førsiktige med ball og får ikke til så mye eget spill. 2-1 fortjent til Greåker i en period der vi føler at vi er med men har en del at gå på.

Andre perioden blir litt hawaiibetonet og uten noen ordentlig struktur. Vi henter in 1-3 til 3-3, men så kommer noen enkle Greåkermål og plutselig er det 6-3 til dem. Jeg synes vi prøver i andre perioden, men det handler mest om innsats og overganger. De etablerte angreppen fra vår side er enkelt at telle.

I tredje perioden starter vi i power play og får drømmestart med 4-6. Når siden Bønna banker in 5-6 på backhand er vi ordentligt på gang og Greåker begynner at lure på vad som skjer. Men de reiser seg og scorer to kjappe mål. Men til truss for at det bare er seks minutter igjen når de scorer 8-5 viker vi ikke ned oss uten prøver hele veien. Det håller ikke helt til noen poeng, men krigerviljen og innsatsen er jeg veldig fornøyd med i dag. Jeg synes at vi i hele siste perioden skaper et brukbart trykk mot dem.

Forsvarsspillet er også helt greit, men fremover finnes en del at jobbe med. Vi må bli enda mer truende og trygge med ballen og få til litt mer etablert spill. Mange spillere stod frem i dag og viste at de vil vare med og det gleder meg som trener. Kan vi konservere den her holdningen in i vårsesongen skal det bli en morsom vår.