26.46 Mål 3-4 Jesper Gøransson (Alexander Jaksland) NOR 92
28.30 Mål 3-5 Thomas Lindgren (Mads Normann) NOR 92

47.47 Mål 3-6 Tobias Hulterstrøm (Thomas Lindgren) NOR 92
51.04 Mål 4-6 Thomas Sola (Jan Karlsson) GREÅKER

1:a rekka: Tom-Erik Kolek, Christopher Jaksland – Alexander Jaksland, Simen Bendiksen, Jesper Gøransson.
2:a rekka: Tobias Nilsson, Tobias Johansson – Bjørn Erik Torgersen, Niklas Karlsson, Mattias Knutsen.
3:e rekka: Magnus Hammarstrøm, Fredrik Ullern – Tobias Hulterstrøm, Thomas Lindgren, Mads Normann.

Sjøkan om kampen:
Ja, da var Greåkerspøkelset helt borte! Dette var jo første gangen Nor vant mot Greåker i en seriekamp. Og slik vi gjorde det! Den moral og arbeidsinnsatts guttene viste opp i dag var helt fantastiskt. Det er nesten så at man blir litt rørt som trener. At blø for drekta fikk liksom en ny betydning i dag. Selv om vi kom litt seinere en vi pleier til kamp så var vi med fra start og fokuset var der det skulle. Vi stod opp for hverandre og jobbade virkelig som et lag i dag. Vi starter kampen bra, men to feilpassninger gjør at Greåker tar ledelsen. Like vel klarer vi at reise oss og med Linkos reducering føler vi at vi er med i kampen.
Og følelsen etter første perioden var at vi var med i kampen.

Det var vi sannerligen i andre perioden. Moralen fortsatte at vare høy og vi la oss ikk forstyrres en gang når Greåker kjappt gikk frem til 3-2 etter at vi gjort 2-2. Med tre kjappe mål gikk vi upp i ledelse og vi viste tydlig at vi ikke tenkte slippe den fra oss. Viljen at forsvare oss fanns der hele tiden og det i samband med høy effektivitet gjorde at vi vant andre perioden med hele 4-1.

I tredje perioden tror jeg tankarna gikk til Berums Verk- og GIF-kamperne der vi tapte ledelser i siste perioden. Men vi viste i dag at vi lert oss vår lekse og den her gangen turte vi at spille ballen mer og samtidigt som vi fortsatte jobbe steinhardt klarte ikke Greåker at skapa speciellt mye på oss. Visst hade de mye ball i siste perioden og visst var vi til tider tilbakepresset, men trua på seier fanns der hele tiden og nermere en 4-6 kom aldrig Greåker.

At vi kan spille på tre fulle rekker og manøvrere ut Greåker slik vi gjorde i kveld føles helt enormt. Det her var helt klart bland de bedre kamper vi gjort under min tid i klubben. Synes alle 17 spillere som var med i dag ska ha stort skryt for sin holdning og moral i den her kampen. Kan vi fortsette så her ska det nok bli fler poeng. Men først ska vi nyte av dette frem til neste trening på fredag.