04.14  Mål  0-1 Steffen Løvlund

NOR 92

NOR 92's lag: Anders Fanuelsen, Bjørn Aspholen, Andreas Arvidsson, Christopher Jaksland, Steffen Lövlund, Tobias Hulterstrøm, Simen Fjerdingstad, Thomas Lindgren, Alexander H. Dahl, Per Blomqvist, Henning Larsson, Magnus Hammarstrøm, Robert Fox, Kjetil Hedenstad, Alexander Jaksland, Kjetil Hoffen og Tobias Nilsson.

Sjøkan's kommentarer
Det hær var ingen bra kamp. Snarare var det nog så att det var vår sæmsta hittills i serien. Vi slet skickligt med att få upp tempot. Holmlia verkade vilja dra ner på tempot och vi klarade inte av att sætta upp farten. Vi begynnte på to backpar och tre reckor, men efter tio minuter klev Per av och då gick vi ner till to centrar och tre forwardspar. Vi tog ledningen och till en børjan syns jag att vi hade kontroll. Men det hænde liksom aldrig något i vårt spel och att Holmlia kvitterade var inte urættfærdig.

Før att få upp tempot gick vi ner till to hela reckor i andra perioden. Vi børjade då få upp tempot något och ju længre perioden gick desto bættre kontroll fick vi. De gjorde visserligen 2-1 tidlig i perioden, men vi kæmpade vidare och lyckades vænda via två mål och ledde infør sista perioden.

Då kændes det som om vi skulle kunna knyta ihop sæcken, men Holmlia var starka och kvitterade tidlig i sista perioden. Sedan stod det och vægde længe och faktum ær att båda lagen hade sina chanser innan Thomas Lindgren kom fri etter ett suverænt utkast av Fanu och satte 4-3. Føre det hade vi faktiskt spelat fem mot tre i to minuter utan att skapa en enda målchans. Det ær helt enkelt før dårligt. Mot slutet tryckte Holmlia på, men vi kunde avgøra i tom kasse genom Steffen, vaket framspelad av Alexander Jaksland.

Återigen har vi bra tålamod och instællning, men spelet måste bli mycket bættre redan på søndag mot Hasle/Løren... Samtidigt ska man komma ihåg att Holmlia ær ett svårspelat lag och de kommer sækert ta ganska mycket poæng særskilt på hemmaplan.

Jag ær nøjd med att vi lyckades vinna den hær svåra kampen och erkænner gærna att vi hade god hjælp av både flyt och en bra keeper.