20.48 Mål  2-1  Christer Hope  Kverneland

NOR 92

NOR 92's lag: Anders Fanuelsen, Anker Johansen, Magnus Hamarstrøm, Tom Erik Kolek, Tobias Nilsson, Christopher Jaksland, Tobias Hulterstrøm, Mathias Knutsen, Alexander Jaksland, Andreas Arvidsson, Steffen Løvlund, Manne Strandberg, Henning Larsson, Thomas Lindgren, Simen Fjerdingstad

Sjøkan om kampen:
Uavgjorda kamper er bland det verste jeg veit. Man veit liksom ikke helt hvordan man ska føle seg. Jeg velger att se det positivt. Nå har vi fyre poeng att spille om mens Kverneland bare har to. Jeg ser det alltså som det er viss fordel før oss.

Kampen som sådan pregles veldigt av den stora betydelsen. Begge lagen var ganska passive i sin press og tydligvis ville både vi og dem helst kontra. Første perioden var meget javn, men jeg syns vi hade ganska bra kontroll og var det lag som førde spillet. Vi tog også ledelsen med 1-0 efter ett finfint spill mellom Steffen, Linko og Jaxx. Dessverre gjør de 1-1 på frislag der vi er alltfør passiva føran eget mål. Til saken hør også att Fanu klarte en straffe (som var meget tufft dømd).

I andre perioden er vi uheldiga. Redan efter 48 sekunder gjør de 2-1. Ett mål som er kontroversiellt, ballen går nemlig via hodet til en Kvernelandspillere. Domarna mente dokk att det ikke var bevisst och derfør godkjentes scoringen. I mitten av perioden fikk vi powerplay, men der slapp vi til ett frilege og plutselig var det 3-1. Heldigvis scorade vi i samme powerplay gjennom Tobbe Nilsson. Føre periodens slut gjorde vi også 3-3 gjennom Larsson.

Starkt av oss att komma tilbake og hålla kampen vid liv.

Tredje perioden var veldigt tillkneppt, begge lagen såg til att spille utan risiko. Kverneland tog ledelsen åtta minuter igjen, men återigen visar vi stor moral når vi snur kampen. Først gjør Adde 4-4 og med små fire minuter igjen gjør Manne 5-4 før oss. Dessverre blir vi alltfor stressade og vi tørr ikke att hålle bollen inom laget. På ett studsskudd kvitterar så Kverneland. Meget tungt i det leget och selvfølgelig hade vi helst fått to poeng med oss fra den her kampen. Jeg syns likevel att vi gjør en bra kamp og hele helgen har preglets av en god sammanhållning og stor tro i det her laget. Nå har vi to kamper igen og som sagt har vi det i helg egna hender. Tar vi tre poeng på disse to kamperna så får vi spille i eliteserien neste år også. Nilsson fikk pris som beste spillere hos oss. Syns att alla ska ha stort berøm før holdningen og insatsen i den her kampen.

Helt klart er vi på rett vei og heg har stor tru på att dette ska gå veien.