47.25 6-7 Thomas Lindgren (Tobias Nilsson) NOR 92
52.34 6-9 Alexander Jaksland (Thomas Lindgren) NOR 92
53.38 7-10 Thomas Lindgren (Steffen Løvlund) NOR 92
57.47 Utv. Chris Jaksland (Gjentatte) NOR 92
59.21 9-10     Målløs

NOR 92's lag:
Christian Kolderup (Ketil Hedenstad). 1 rekka: Chris Jaksland, Tom-Erik Kolek-Alexander Jaksland, Thomas Lindgren, Steffen Løvlund. 2 rekka: Tobias Nilsson, Magnus Hammarstrøm-Mattias Knutsen, Henning Larsson, Bjørn Påhlson. Inbyttere: Simen Bendiksen, Mats Norman, Bjørn-Erik Torgersen, Håkon D Nordli, Kristian Becher, Fredrik Ullern.

Sjøkan om kampen: Det her var skikkelig moro! Følelsen er at det her var en riktigt bra innebandykamp. Ikke bara før at det var spennende, javnt og mållrikt utan før at det var to bra lag som møttes och verkligen prøvade at spille innebandy. Vill også gje berøm til domarparet som bidrog til at gjøre den her kampen bra.
Jeg syns at vi startade kampen klart best. Stuntals spillte vi riktigt bra innebandy og det føltes ikke fortjent at Målløs gikk fram til 3-1. Vi var det bollførende laget og visade opp ett bra bolltempo og passningsspill.

Vårt 2-3-mål i power play føltes viktigt og bare 32 sekunder in i andra perioden gjorde vi 3-3. Ellers var andra perioden Målløs sin. Nå var det dem som hade litt mer boll og de skapade en del chanser. Vi slet en del med at få fast bollen i anfallszon. Men det var like vel vi som vann andre perioden. Detta takk vare vår første rekka som på nytt visade veien i dag. Linkos to mål i perioden kom efter starka viljeprestationer.

Tredje perioden blev rena målfesten og kvalitèn på spillet blev ikke så veldig bra. Det var to lag som satsade vad man hade framåt og det var ikke noen riktig struktur på spillet. I mitten av perioden lykkades vi gjøre et ryck og gå fram til 9-6. Med lite mer kyla borde vi klarat at stenge buttiken der og spille av resten av kampen. Men i et toppmøte som dette så klarte vi ikke det utan Målløs fikk snabbt kontakt gjennom 7-9-målet sitt. Og ikke heller når vi gjorde 10-7 med drygt sex minuter igen klarte vi at stenge igen. Målløs tryckte på, men vi visade stor offervilja mot slutet der både Jaxx og Kolek såg til att dekke mengder av skudd.

Dermed blev vi første lag at slå Målløs i år og det er jeg selvfølgelig fornøyd med. Jeg syns også at vi vinner fortjent æven om uavgjort også varit fullt logiskt. Vi spiller med stor insats kampen igjennom og visade verkligen at vi ville vinne den her kampen. Återigen var vår første rekka tongivande, men jeg syns at også vår andrerekka visade at de er på gång. Og på nytt hade vi et effektivt power play. To mål på to førsøk er minst sagt bra.

Nå gjeller det at fort komma ner på jorden og ladda batterierna infør neste tuffa utfordring som er Østensjø borte redan på onsdag.