42.26 Mål 3-7 Erik Jirving (Adam Sundberg) MG10
44.51 Mål 4-7 Bobby Bergdahl (Magnus Jakobsson) MG10

1:a rekka: Tobias Hulterstrøm, Jonas Sandberg – Alexander Jaksland, Mads Normann, Manne Strandberg.
2:a rekka: Per Brandt, Magnus Hammarstrøm- Bjørn Erik Torgerssen, Mattias Knutsen, Simen Bendiksen.
Avlastingsspillere: Fredrik Ullern, Tobias Nilsson, Kristian Becher, Julian Agyemang.
På benken: Sondre Røstgård, Christian Kolderup.

Sjøkan om kampen:
En viktig seier i en meget viktig kamp! Og jeg synes vi vinner helt fortjent og vi gjør det før det at vi er et bedre innebandylag en MG10. De har noen individuellt veldigt bra spillere, men vi viser at vi har et sterkt lag som når alle tar sine roller og jobber hardt før laget er vanskelige at stå imot. I den her kampen har vi en keeper som bommar igen der bak, utespiller som følger vår gameplan og ikke minst spillere på benken som når de kommer in på banen i avlastingsbyter gjør et veldig bra jobb. Dette var med andre ord en virkelig lagseier, noe som gjør meg som trener veldig stolt.
Noen større innebandykamp var det kanskje like vel ikke. Det var ganske tydelig at kampen betydde mye for begge lag og det var en ganske nervøs kamp i lavt tempo. I første perioden synes jeg det er vi som prøver at styre spillet og vi får til en del bra angreppspill. Vi er også effektive og scorer på merparten av våre sjanser. Speciellt fornøyd er jeg med 3-1-målet som er en avslutninge i toppklasse av Mads Normann. Moro at se!
Like fornøyd er jeg ikke med våre siste minutter. I stedet for at spille av dem og ta med oss 3-1 in i garderoben opptreder vi litt naivt og MG10 kan kontre in 2-3.

Nå ble ikke dette speciellt avgjørende da vi avgjorde kampen i andre perioden. Dette takk vare stor effektivitet. Spillemessigt er det ganske javnt, men vårt førsvarsspill er bra med Johnny som litt av en vegg der bak. Og i tillegg har vi bra uttelling forøver i banen. Det som definitivt avgjør den her kampen er når MG10 bommer på straffe vid stillingen 2-5 i mitten av perioden. Vi klarer dessuten rett etter det av spill i undertall og når siden Simen Bendiksen gjør 6-2 litt seinere føles det som om luften går ur MG10. Det blir ikke bedre (for dem) når vi gjør 7-2.

Like vel blir det litt spennende i siste perioden. Vi starter veldig nervøst og gir bort et tidlig mål som betyr 3-7 og siden kommer også 4-7 når vi har en spillere utvist. Men etter det klarer vi at samle oss og tar tilbake kontrollen på kampen. Vi klarer at spille akkurat som vi vil i siste perioden med lange angrepp og høy fokus i passningsspillet. Dessuten ser MG10 slitne ut og de orker ikke at komme opp i noen ordentlig press på oss.

På det hele gjør vi ingen stor kamp, men jeg er nøyd med forsvarsspillet der vi får stopp på MG10 sine mange målfarlige spillere. Jeg er også fornøyd med fokuset gjennom i stort sett hele kampen. Vi gjør lite misstak og det er veldig viktig i den her typen av kamp.

Når dessuten di andre kampene gikk vår vei den her helgen tok vi et veldigt stort skritt mot ny kontrakt. Helt klart er det enda ikke og viktigt for oss nå blir at holde fokus og intensitet oppe under de to ukenes trening vi har frem til neste kamp hjemme mot Sarspborg.