NOR 92 - Bækkelaget

  VS.   

Eliteserien, herrer

Resultat: 1-4(0-1,0-2 ,1-1)
Skudd: 27-18 (10-4, 5-9, 12-5)
Utvisninger: NOR 92: 1x2 min. - Bækkelaget: 1x2 min.
Tilskuere: 100
Dommere: Roy Kristoffersen, Trond Erik Olsen
Media: -
Andre nettsteder: -

  

1. periode
 
 
13.27 Mål 0-1 Ole Marius Christiansen (Martin Borg) Bækkelaget
 
2. periode

       
 
30.21 Mål 0-2 Stian Thorsen (Martin Borg) Bækkelaget
32.16 Mål 0-3 Sebastian Strand (Than Tran Minh) Bækkelaget
36.20 Utv. U2 Tore Kvaslerud (hardt spill) Bækkelaget

3. periode
 
 
49.17 Mål 0-4 Stian Thorsen (Sivert K Grønlie) Bækkelaget
55.31 Mål 1-4 Alexander Jaksland (Steffen Løvlund) NOR 92
57.06 Utv. U2 Alexander Jaksland (ulovlig dytt) NOR 92
57.06     TIMEOUT Bækkelaget


Sjøkan om kampen:
Det er tungt om dagen. Men for oss handler det nå bare om å fokusere på det positive og i den her kampen var det mye av det. For første gang i år føler jeg at vi gjør 60 bra minutter. Vi har ikke de store svakkene i spillet vårt slik vi hatt tidligere den her sesongen. Den her gangen jobber vi hele veien in og vi slutter aldrig tru og gjør hva vi kan gjennom hele kampen.
Det er jeg veldig fornøyd over og kan vi bare fortsette vise opp den positive energi og javnhet i spillet kommer poengen når som helst, det er jeg helt overbevisst om.

Positivt i dag er også at vi ikke slipper in så mange mål slik vi gjort tidligere i år. At bare slippe in fire mål i en innebandykamp er fullt godkjent, men givetvis er jeg ikke fornøyd over at vi bare scorer et mål. Det burte vi selvfølgelig ha klart, men det var ikke bare udyktighet for i dag synes jeg vi var maksimalt uheldige. Vi hadde utrulig mange skudd i stolpen og dessuten hadde Pål M Christiansen virkelig dagen i BSK-målet. Vi fikk helt enkelt ikke dit ballen bak han hvordan vi en prøvte. Det var en periode i kampen da det føltes som om vi hadde kunnet spille en uke uten å score, men til sist fikk Jaxx in ballen.
Dessverre var dette litt seint og når vi dessuten måtte spille boxplan to av de tre siste minutten fikk vi aldrig mulighet at gjøre det helt spennende på sluttet.

I dag synes jeg synd på gutta for innsatsen vi gjør i dag fortjener i hvert fall et poeng. Nå handler det bare om at fortsatt holde humøret oppe og ta med det positive in i de to treningsuker vi har nå før neste kamp, borte mot Lye 12 november.

  •