35.11 5-5 Alexander Jaksland (Henning Larsson) NOR 92

40.45 6-6 Christopher Jaksland (Tom-Erik Kolek) NOR 92
44.49 7-6 Alexander Jaksland straffe NOR 92
55.41 8-6 Henning Larsson (Alexander Jaksland) NOR 92
56.20 9-6 Bjørn Pålsson (Alexander Jaksland) NOR 92
58.12 9-7     Bækkelaget
59.17 10-7 Alexander Jaksland   NOR 92

NOR 92's lag:
Christian Kolderup (Anders Fanuelsen). 1:a rekka: Tom-Erik Kolek, Chris Jaksland-Alexander Jaksland, Steffen Løvlund, Henning Larsson. 2:a rekka: Tobias Nilsson, Magnus Hammarstrøm-Mattias Knutsen, Simen Fjerdingstad, Bjørn Pålsson. På benken: Simen Bendiksen, Bjørn-Erik Torgersen, Håkon D Nordli, Kristian Becher, Fredrik Ullern.

Sjøkan om kampen: ...Dejlig at vi kom tilbake og vann direkt etter tapet mot Hasle/Løren førrige helg. I dag slet vi litt med balansen i laget. Vår ene rekke spillte 8-3 medan den andre spillte 0-3. Med dette i åtanke syns jeg det er sterkt av oss at vinne kampen. Vi får en uheldig start da jeg syns at vi spiller brukbart, men straffes hardt av et effektvt Bækkelaget. Vi hade også några minuter i mitten av perioden da vi hade feil fokus og samtidigt kom helt feil i våra positioner i defensiv zon. Det som var positivt var at vi ikke blev stressade av at Bækkelaget tok ledelsen med 3-1 utan fortsatte spille roligt og med tålamog. Det gav resultat och i første pausens stod det 3-3.

I andre perioden startar vi på nytt bra og tar ledelsen før første gangen i kampen. Dessverre detter vi ner lite i vårt fokus på nytt og återigen straffar Bækkelaget oss hardt, nå med to mål på 30 sekunder. De her svakkorna har vi haft tidigar også, men da har vi ikke straffats så hardt som vi blev i denne kampen. Men på nytt klarade vi at arbete oss in i kampen og vi avslutade perioden bra og kunde også kvittere till 5-5.

I tredje perioden fikk vi sæmsta tenkbare start då Bækkelaget scorade efter bare 14 sekunder på en meget tvilsamt dømd straffe. Heldigvis kvitterade vi gjennom Chris bara 30 sekunder senere og når vi deretter blev kompenserade med et straffslag kunde Jaxx gje oss ledelsen. Efter det syns jeg at vi klarte og kontrollere kampen og når først Larsson gjorde 8-6 og Bjørn 9-6 i power play var det avgjort. Visst fikk Bækkelaget skapt litt spenning i og med sitt 7-9-mål, men når Jaxx lade in 10-7 og dermed gjorde sitt nionde (!) poeng var kampen helt klar.

Jeg syns Bækkelaget var farliga i sina omstællningar og det offensiva spillet, men vi vinner fortjent og jeg syns at vi var det lag som førde kampen. Jeg syns at det her var et stort skritt mot riktig vei sammenlignet med kampen mot Hasle/Løren.
Ser man til tabellen betyder det her resultatet at det nå blir en meget spennende toppkamp borte mot Målløs neste helg. Hoper vi kan gjøre tre riktigt bra treningar til uken og kommer vel forberedda til den kampen. Då kan det bli moro!